kirpicim sen nasılsın?kızın nasıl?
kızlar ayşeçınarlıdan haberi olan varmı?
Kızlar resimlere baktım,çok güzel çıkmışsınız beee maşallah size.Ama hymary göremedim hep resimleri kızamı çektirdiniz azcık onuda çekseydiniz.
Valla imrenerek özenerek baktım resimlerinize,banada nasip olacakmı dedim içimden
inşallah canım hatta bende sana gelcem çekcez böle güzel güzel fotolar allahın izniyle:))çık şu depresyondan canım benim pozitif düşün çok şükür 30 u devirdin devamıda gelecek inşallah....
Dorukcum şöyle hayal ettimde valla süper olur süpeeeeeeeer.kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım benim inşallah.Rabbim bu sıkıntılı günlerimizi unutturacak inşallah.
online olan tüm arkadaşlar sağolun,ilgilendiniz çok!Gerek kalmadı ben buldum adresi,sizinde bir arzunuz olur bende ona göre ilgilenirim...
online olan tüm arkadaşlar sağolun,ilgilendiniz çok!Gerek kalmadı ben buldum adresi,sizinde bir arzunuz olur bende ona göre ilgilenirim...
mrb hanımlar oncelıkle rabbım kucuk sareye acıl sıfalar versın ıns basıt baska bır hastalık cıksın allah hepımızın bebekelrıne uzun omurler versın tum kalbımle dılıorum allah yokluklaırnı aratmasın ınss
saat sabahın koru ve tum gece nefes aldırmayan agrı nobetlerımden sonra ılk kez bırazda olsa rahatlamıs ben bebekler tum gece hemen hemenhıc hareket etmedıelr cok azdı hareketlerı normalde cok kıpırdaktır bnmkıler
bugun baska bır dr a gıdıorum saat de randevumu aldım ılaclarımla beraber gıdıcem nolur dua edın bır ıyı haber alayım hepınızı cok opt
Kızlar resimlere baktım,çok güzel çıkmışsınız beee maşallah size.Ama hymary göremedim hep resimleri kızamı çektirdiniz azcık onuda çekseydiniz.
Valla imrenerek özenerek baktım resimlerinize,banada nasip olacakmı dedim içimden
CANANcanım çok isterdim bugün aranızda olmayı..Hepiniz çok şekersiniz hele yavruların topluca fotoğraflarına bayıldım.Tatlım bugün erkende haberim olsaydı gelemezdim ..belirttim telefonda durumumu ammaaaa en kısa zamanda inş. buluşuruz güzelim..
Artvinli o kelimeleri duymamış sayıyorum kendimii
ne biçim laflarrrrrrrrr .............
Canom hepimiz rahatladık valla hymarry ben sen ama unutma gönül halamda çok aktifdi çocuk konusunda...
Kaswa cnm gelmeni çok isterdik ama nasip işi bunlar
evet geçde haber verdik kırılmadın umarım aklımız geç çalışıyor çocuklardann
anammm 10 mayıs haaa 5 gün kalmışşş oh maşallahhhh bu günlerde resim çek karnını hatıra kalsın e çektiin resmi bizimlede paylaşşş
mrb hanımlar oncelıkle rabbım kucuk sareye acıl sıfalar versın ıns basıt baska bır hastalık cıksın allah hepımızın bebekelrıne uzun omurler versın tum kalbımle dılıorum allah yokluklaırnı aratmasın ınss
saat sabahın koru ve tum gece nefes aldırmayan agrı nobetlerımden sonra ılk kez bırazda olsa rahatlamıs ben bebekler tum gece hemen hemenhıc hareket etmedıelr cok azdı hareketlerı normalde cok kıpırdaktır bnmkıler
bugun baska bır dr a gıdıorum saat de randevumu aldım ılaclarımla beraber gıdıcem nolur dua edın bır ıyı haber alayım hepınızı cok opt
kızlaarrrr, 12:30da ayrıntılı ultrasona gidicemmmm, çok heyecanlıyımm eyvahedigeldismilem