Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bebişlerin hepsine kocaman bir maaşallah..çok tatlılar 7 bebişte aynı karede ne güzel birşey:)
kızlar bu arada hepiniz muhtesem görünüyorsunuz sizede kocaman maşaallah..
Allah bebişleriizi analı babalı büyütsün

dalin canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Allah acil şifa versin yavrularını sana bağıslasın..

çok teşekkür ederimmm cnmm benimm

Merhaba herkese

Aldım bebişlerimi sonunda cuöartesi günü şükürler olsun...
Kızım masaALLAH cok iyi yemesinde de sorun yok ama oglumu hep midesinden beslemişler cenesi cok güçsüz o yüzden zorlanıyo biraz ama gececek inş bugunumuzede şükür ....

Sizler nasılsınız iyisiniz inş gercekten yorucu bana karında dursa daha iyi diyenleri cok iyi anladım orda beslemek büyütmek daha kolay onlar agladıkca bende aglıyorum bilmiyorum hiç kıyamıyorum süper ötesi bir duygu ALLAH hepinize tattırsın inş

nerocum hepınız bılıosunuz basındnaberı zor gecıor hamılelıgım sımdıde bu cıktı kafayı yıcem

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah biraz daha dayanacak ve sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın.Ve evet başka bir doktora ,iyi bir hastaneye git bana kalırsa

selam kızlar napıyosunuz biz iyiyiz ama size bakmaya gelemiyorum doğuran varmı aranızda valla nerocum seni bekliyoruz artık bak sanırım doğurmadın daha bugün sarılık için tekrar tahlilimiz vardı çok şükür düşük çıktı mama ve anne sütü sağma şeklinde beslenmeye çalışıyoruz ama bu süper bişeymiş kızlar ya bu kadar mükkemmel olucağnı tahmin etmiyodum Allahım hepinize zamanında sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah

cnm çok sevindim bak bitti opuyorumnanaktan

doğuradım cnm henüz pazartesiye gün aldık bakalım hayırlısı ile erken gelmezlerse benim cadılar....

geranımo cnm dr ne marka mama verdi ??

iyi akşamlar kızlar.....
dırımcım resimler süper maşallah tüm bebişlere...
geranimo sen ne ara doğurdun ya kaçırmışım seni:)
medinecim gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar......

artvinliimmm naber nasıl gidiyorrr, biraz daha iyimisin?

Canım çok şükür diyelim bu gnümüze.Bütün dengem bozuldu, sanki heran doğuracakmışım gibi bütün psikolejim bozuldu,kendimi toparlamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum.

Canım çok sevindim senin adına rabbim sizi ayırmasın birdaha inşallah.Darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.

selam canlarrr nasılsınızzz resimlerimiiz beğenenlere teşekkürler birsencim canıma rkadaşım biizm için çok yoruldu yaaa hiç bişi hazırlamam dememize reğmen durmamış yineden vallahi çok eğlenceli geçt,i herkes ikiz annesi olunca birbirinin halinden iyi anlıyo telk bebekliler durmadan öğüt ver,yo sanıyolarki iki bebektetede herşey tek bebek gibi anlamıyolar biiz bizi en iyi biz anlarız hymaryy için de değişiklik oldu umarım biraz morel olmuştur gerçi sonra bi kişiye canı sıkıldı ama ne yapalımmm

dualar sareye kızlarrr pazartesi burdan bize güzle haberler versin allah rızası için dua edin sareye basit başka bi hastalık olsunnnn

kaswacımm keşke gelebilseydinnn gerçi bizdede hata var aslında geç haber verdikk sana umarım seninlede tanışmak nasip olurrr senin kuzlarıda koklarım bi günnn

kızlar nesefin bilgisayarı çökmüşş gayet iyi merak etmeyinnn

bizden böyle işteee

medice kuzualr ne alemde ne zaman çıkıolarrr

nero doğum tarihi belli oldumu kuzzz ben kaaçırmış olabilirimdeeee

doudocum nasıl gidiyo annelik gerenimocum sende durumlar nasılll taze annelerrrr sütünüzü verinm emzirmeye çalışın emmiyolarsa sağın ama mutlaka verin bi şekildeeee

canom oldu kızzz 10 mayıs pazartesi sabah 9 da allahtan bir aksilik olmazsa sezeryana gireceğim bakalım,,,,artık tırsmaya başladım sanki.....ama ağrılarımdanda çok sıkıldım ya

kızlar hepinize iyi geceler
bugün hıdırellez dileklerimizi tutalım.Allah doğuranların bebeklerine uzun ömür,doğum bekleyenlere
sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
ALLAH evlerimize helal kazanç,huzur mutluluk versin kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah

Dalincim çok geçmiş olsun sıkıntılarından tez zamanda kurtul inşallah
Allah bebeklerini sana bağışlasın Allah koruyucunuz olsun
Allah hepimize zamanlı doğum nasip etsin sağlıkla minişlerimize kavuştursun

anammm 10 mayıs haaa 5 gün kalmışşş oh maşallahhhh bu günlerde resim çek karnını hatıra kalsın e çektiin resmi bizimlede paylaşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…