Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sağlıklı doğumlar GERANİMO85. Bebeklerine sağlıklı sihatli bir şekilde kavuşmanı dilerim.
Dualarımız sizinle..

kızlar ısımler gene degıstı bu sefer kesın olarak degısmemek uzere eren ve cemre oldu :)))

Hadi hayırlı uğurlu olsun.. Güzel isimler.. bak ben diyorumki daha doğuma çok var.. birkaç kez daha değişirmi fikirler acaba kaydirigubbakcemile5

dalincim hayırlı olsun isimler... biz kara veremiyoruz bi türlü hergün değişio:))))o yüzden yazmıyorum ben.....

kızlar herkese merhaba....

Medineciğim hoşgelmiş bebişlerin aramıza sende hoşgeldin taze annecik..Umarım tez zamanda da kuzağına alırsın kuzularını sıkma canını hepimiz küvez olasılığıyla girdik doğuma ...dualarımız minişlerinle..

Geranimocuğum sanada hayırlı doğumlar diliyorum gerçi şuan çoktan doğum yapmış bebişlerini almışsındır kucağına hayırlı olsun...

dalincim fatoşcum isimler çok güzelll...

slm kızlar çok gergin bir gün yaşıyorum regli olacağım ....onun gerginliği üzerimde hatsafhada bide
ali ile ömer bugün çok fenalar sürekli ağlıyolar tuvalete gitsem vıyak vıyak...mutfağa gitsem yatsam
alinin poposu acayip pişik çiğer gibi tabiri yanımızda sıfır kalır
hengi bezi kullandıysam fark etmiyor kaka yapınca geçmiyor...muberek günde 3-4 kere yapıyor
allahtan kakasını ifade ediyorda hemen alıyorum ama olmuyor ne kremler ne zaytinyağlar...
en son şu kadınların mantar için kullandıkları krem var ismini şimdi hatırlayamadım ...onu sürdüm kuzenim ebe onların oradaki doktor bu ilacın numunesini alıp eve götürüyormuş çocuğuna kullanıyormuş..başka birindende duydum ama uygulamamıştım...neyse sürdük bakalım nasıl bir kıçla karşıalacağız...

şimdi oyuncakları toplayacağım odalarını süpüreceğim..daha doğrusu bütün evi süpürmem gerek...yemek yapacağım..çamaşır asacağımm...gitmeden sizede yazayım deşarj olayım dedim...çünkkiii çok sinir oldum bugünn

cnm benm allah sana sabır versin,,,yediği birşeyden olmasın pişiği ??

canım panaten die bi krem var ondan bulabilirsen bi bak derim çok süper bi krem bizim kuzendede aynı sorun vardı çok şükür çözdü...

Selam kızlar.biz geldik ama kimsecikler yok,bugün kimselerde uğrammış hayırdır nerdesiniz kızlar?
Bizde bugün alışveriş yaptık biraz.hast.çıkışımızı birer tane tulum takımlarımızı vs.aldık.Birde kendim için emzirme atleti alayım dedim 20 tl.dedi.bilginiz varmı alan oldumu kızlar sizlerden.Bana çok pahalı geldide,emzirme südyeni almıştım atletini almadım,belki sonra alırım.

dırımcım ne sürersen sür krem olarak mutlaka sarı suyla temizle bak gör nasıl geçecek ben berkte denemiştim çok iyi geldi canım .

canım allahım içlerini doldursun güle güle kullansınlar .canım bende baktım emzirme atleti
20tl di almadım valla bende sütyen altım iki tane birini düz birinide biraz süslü aldım .almıyacagımda atleti gereksiz geldi bana yaz geliyor zaten o sıcaklarda atlet giyilmez.

gordum nerocum gordum kcoa gobusunu ve kapı susunu nazarlardna korusun ALLAH hepımızı ınss

amin cnm inşallahh

evet cnm öyle pahalı bende 25 tl sordm almadım almayıda düşünmüyorum hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…