Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefes cnm sarı su ne??

canım sarı su mikrop kırıcı yanıklarda butür pişiklerde kremden önce kullanılıyor ben hamile kalmadan evel özel bölgemede arada sürerdim .çok çobuk geçiriyor .eczaneye sordugunda verirler toz halinde küçücük bir paket 1lt kaynamış suya karıştırıyorsun ama bebeklerde ben 1,5 litreye karıştırmanızı öneririm .

cnm dr geçen hafta gittiğimde 10 mayısta alın dedim ben ama 37 hafta dolmuş oluyor tam olarak bakalım p.tesi nst ve ultrasonum var herhalde gün verir,versin zaten üfff

10 mayısa bişey kalmamış canım .ama haklısın son zamanlar geçmek bilmez bana şimdiden geçmemeye başladı ama bugün bende acayip bir sinir var inşallah geçer devametmez yoksa savaşalanına dönecek ev ufacık birşeyde deliriyorum yazık kuzumada bagırdım bugün daha kötü oldum bu sefer ayyy valla saglıklı dogabileceklerini bilsem bugün doguracagım .rahat iş yapamamak bu düzensizlikte çok etkiliyor beni allahım yardımetsin hepimize

he valla cnm bişey kalmadı inşallah beklerlerde 10 mayısa kadar,,,aynen valla bişey yapamamak beni çok sinirlendiriyor...çamaşır yıkıyorm msela annem veriyor ben çamaşırlığa asıyorm bugn sıkıldm artık annem malzemeleri hazırladı yemek yaptım....bide cinsim ben düzenimin bozulmasına sinirleniyorm,,,,,

tam üstüne bastın hayatım her sorun o cinslikte bende cinsim kimsenin yaptıgınıda beyenmem yazık annem bir yemek yapacak onkere sorar kadın kızım nasıl yapayım bende sinirleniyorum bu sefer senin yemegini yemiyormuyum ben niye soruyorsun diye ama yazık kadında haklı .temizlige kadın bile bulamıyorum bu yüzden beyenmiyorum ama artık beyeneyim beyenmeyeyim o işide bir düzene sokmam lazım yani bizim gibi cinslerin işi zor hele bide dogur kuzuları benim gibiysen ayaklarının uyuşuklu gittigi gibi altını bile altırmassın kimseye su damlasa deyiştirirsin üstlerini allah yardımcımız olsun birazda amanbe sende demeyi ögretsin.

hakkaten cnm ya niye böyle oluyoruz acaba..bende anem koltuk minderlrini kadın topluyo ben arkasından kendi istediğim gibi düzeltiyrm....bulaşık makinasını kadın dolduruyo ama hadi koca göbekle zaten eğilemiyorm ama inat ya illa kendi düzenm olacak....öfffff öffff ki yani....sanki annemizin evinden çıkmadık düne kadar...

evet cnm öyle pahalı bende 25 tl sordm almadım almayıda düşünmüyorum hatta...[/QUOTE] .

canım allahım içlerini doldursun güle güle kullansınlar .canım bende baktım emzirme atleti
20tl di almadım valla bende sütyen altım iki tane birini düz birinide biraz süslü aldım .almıyacagımda atleti gereksiz geldi bana yaz geliyor zaten o sıcaklarda atlet giyilmez.[/QUOTE]

Haklısınız kızlar bende almıycam galiba,belki çok kullanışlı ama bana pahalı geldi işte.sonuçta yaz günü 1 tanede yetmeyecek.Satıcı kızda ah bir övdü,yinede inat ettm almadım.Süt sağma makinasınıda sipariş verdim.oda yarın gelecekmiş.eksikler bitmiyor hergün bir şey çıkıyor.zemuszemus

Size katılıyorum kızlar,bende sizin gibiyim.Yazık annemin hergün canı çıkıyor,yinede ben rahat değilim.Bazen dayanamıyorum kendim yapıyorum,bu seferde her yerim ayrı ağırıyor.Sanki heryeri dağınık hissediyorum,bütün düz<en bozulmuş gibi hissediyorum.Çok kızıyorum köendime çokalsanaalsanasmile

:1no2:annelerimiz kendini paralıyor bizdeki de nankörlük kızlar valla...bende üzülüyrm sonradan acaba annemi kırıyormuyum diye

kızlar biz şimdi bişeyi beyenmiyoruz uyuzluk yapıyoruzya ikizler olunca yetişemeyince bu günleri aramayalım ahhh biri gelsede yamukta olsa şu çamaşrları serse ortalıgı bi süpürse tadı var yada yok bir yemek yapsa demiyelimmmm amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn

sempatiksalakcinni olacağına bak sen sempatiksalakcinni

ben geçen sene 15 tl ye aldım cnm bence al derim ama sen bilirsin

şincik anladım bakimm deneyimm

sempatiksalakcinni olacağına bak sen sempatiksalakcinni

olacak ooo karnınızdayeken kolay gibi çıkıncaa beni göz önüne alın

işteeeeeeeeeeyvahedigeldismile

neysemmm sizde doğurunca buralarda olmazsınızzz tlf la arar sorarım hahaha kötümüüyümneyimmmohaoldumsmileguclubacismile

iyigeceler dilerim sizlere kızlar bendeniz yorgun savaşcı kaçarrrr

kizlar hepinize guzel dualariniz icin cok tsk ederim k.bakmayin nete giremiyorum telden yaziyorum alinti yapamadim
hala alamadim minnislerimi anlatamam cok zor dualarinizi eksik etmeyin ((

GUNAYDIN HERKEZE KIZLAR...bugunun erkencısı benım galıba 6 30 da uyandım sankı 10 saattır uyumusum gıbı cok dınc kalktım yataktan.kocacım tosur tosur uykuda hala...dun ıtıbarıyle 25 haftalık olduk kuzularımla.hedef once 28sonra 36 ınsallah.herkez ıcın hayırlısı.yavrularımız zamanında ve saglıkla gelır ınsalllah...çarsambaya kontrolumuz var dr bana akıntım olmamasına ragmen korunma amaclı fıtıl verdı haftada bır kullanıcakmısım henuz kullanmadım ama bu gece kullanıcam.kullanan varmı aranızda merak ettım.cok sukur bu zamana kadar rahat geldım hele kı kımse ıkız hamıle olduguma ınanmıyo hem cok hareketlıyım hemde cok kılo almadım.ınsallah boylede devam eder.calısmamında cook etkısı var bence kendımı dınlemıyorum en azından..bakalım allahım bızlere neler gosterecek.benden bukadar kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun.gıdeyım uyumaya calısıyım bıraz optm hepınızı.....

günaydın güzel hamişlerrrr herkese güzel bi gün olsunnnn

gerenimo canım haftan çok güzel sakın korkma kocaman öpüorum anneliğini şimdiden tebrik ediyorum rabbim sana bağışlasın çocuklarını umarım ameliyatında çok güzel geçerrr

artvinli canım bende almayanlardanım emzirme sütyeni almıştım onuda kullanamadım kocişin atletlerinş giyiyorum paylaşmak istedim

medinecim canımmm en yakın zamanda al kuzularını kucağınaaa

nero evet canım ya reflü çıktı bide acayip huysuz bi kızım var artık kızımın ağlaması karşısında korkup gitgide sessizleşen bi oğlum var sıkıntılıyım anlayacağın birazzz

kızlar çok kötü hastayım bu arada bu yaşımdaım böyle dehşet boğaz yanması yaşamadım uyutmuyor bile beni çok kötüüü ölenden sonra dr gideyim bari çekilir gibi değil çünküü

günaydın kızlaaarr,

ben de tedirgin bir istirahat haftası geçiriyordum bugün kontrole gittim neyseki iyiymiş bebişimiz. ama bir damla dahi kan gelse istirahate devam dedi doktor, sanırım riskli bir dönemden geçiyoruz.

geronimo inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebişlerine.

medineciim Allah enn kısa zamanda kavuştursun yavrularına inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…