nerocum gunun bellımı kız sneı nezaman ugurlucaz
nefes cnm sarı su ne??
cnm dr geçen hafta gittiğimde 10 mayısta alın dedim ben ama 37 hafta dolmuş oluyor tam olarak bakalım p.tesi nst ve ultrasonum var herhalde gün verir,versin zaten üfff
10 mayısa bişey kalmamış canım .ama haklısın son zamanlar geçmek bilmez bana şimdiden geçmemeye başladı ama bugün bende acayip bir sinir var inşallah geçer devametmez yoksa savaşalanına dönecek ev ufacık birşeyde deliriyorum yazık kuzumada bagırdım bugün daha kötü oldum bu sefer ayyy valla saglıklı dogabileceklerini bilsem bugün doguracagım .rahat iş yapamamak bu düzensizlikte çok etkiliyor beni allahım yardımetsin hepimize
he valla cnm bişey kalmadı inşallah beklerlerde 10 mayısa kadar,,,aynen valla bişey yapamamak beni çok sinirlendiriyor...çamaşır yıkıyorm msela annem veriyor ben çamaşırlığa asıyorm bugn sıkıldm artık annem malzemeleri hazırladı yemek yaptım....bide cinsim ben düzenimin bozulmasına sinirleniyorm,,,,,
tam üstüne bastın hayatım her sorun o cinslikte bende cinsim kimsenin yaptıgınıda beyenmem yazık annem bir yemek yapacak onkere sorar kadın kızım nasıl yapayım bende sinirleniyorum bu sefer senin yemegini yemiyormuyum ben niye soruyorsun diye ama yazık kadında haklı .temizlige kadın bile bulamıyorum bu yüzden beyenmiyorum ama artık beyeneyim beyenmeyeyim o işide bir düzene sokmam lazım yani bizim gibi cinslerin işi zor hele bide dogur kuzuları benim gibiysen ayaklarının uyuşuklu gittigi gibi altını bile altırmassın kimseye su damlasa deyiştirirsin üstlerini allah yardımcımız olsun birazda amanbe sende demeyi ögretsin.
hakkaten cnm ya niye böyle oluyoruz acaba..bende anem koltuk minderlrini kadın topluyo ben arkasından kendi istediğim gibi düzeltiyrm....bulaşık makinasını kadın dolduruyo ama hadi koca göbekle zaten eğilemiyorm ama inat ya illa kendi düzenm olacak....öfffff öffff ki yani....sanki annemizin evinden çıkmadık düne kadar...
kızlar biz şimdi bişeyi beyenmiyoruz uyuzluk yapıyoruzya ikizler olunca yetişemeyince bu günleri aramayalım ahhh biri gelsede yamukta olsa şu çamaşrları serse ortalıgı bi süpürse tadı var yada yok bir yemek yapsa demiyelimmmm amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam kızlar.biz geldik ama kimsecikler yok,bugün kimselerde uğrammış hayırdır nerdesiniz kızlar?
Bizde bugün alışveriş yaptık biraz.hast.çıkışımızı birer tane tulum takımlarımızı vs.aldık.Birde kendim için emzirme atleti alayım dedim 20 tl.dedi.bilginiz varmı alan oldumu kızlar sizlerden.Bana çok pahalı geldide,emzirme südyeni almıştım atletini almadım,belki sonra alırım.
dırımcım ne sürersen sür krem olarak mutlaka sarı suyla temizle bak gör nasıl geçecek ben berkte denemiştim çok iyi geldi canım .
canım allahım içlerini doldursun güle güle kullansınlar .canım bende baktım emzirme atleti
20tl di almadım valla bende sütyen altım iki tane birini düz birinide biraz süslü aldım .almıyacagımda atleti gereksiz geldi bana yaz geliyor zaten o sıcaklarda atlet giyilmez.
canım sarı su mikrop kırıcı yanıklarda butür pişiklerde kremden önce kullanılıyor ben hamile kalmadan evel özel bölgemede arada sürerdim .çok çobuk geçiriyor .eczaneye sordugunda verirler toz halinde küçücük bir paket 1lt kaynamış suya karıştırıyorsun ama bebeklerde ben 1,5 litreye karıştırmanızı öneririm .
sempatiksalakcinni olacağına bak sen sempatiksalakcinni
iyigeceler dilerim sizlere kızlar bendeniz yorgun savaşcı kaçarrrr