Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar 12 haftalık ikizlerime hamileyim bulantılar öldürdü beni. hamileliğime bile sevinemedim bulantılar ne zaman geçer kızlar?hiç birşey yiyemiyorum çok kötüyüm

canancğm iyim cnm nasıl olim işte gün dolduruyorum.....oy kuzum reflümü oldu geçmiş olsun devrimineopuyorumnanaktan

ewet cnm oglumun adı fatih kızımın adı rüya olucak ıns:)olumunekankayizsmile:emir_bebek:Şeniz

isimleri ile büyüsün inşallah cnm çok güzel fatih isminide çok severim ayrıca:lepi:

kızlar 12 haftalık ikizlerime hamileyim bulantılar öldürdü beni. hamileliğime bile sevinemedim bulantılar ne zaman geçer kızlar?hiç birşey yiyemiyorum çok kötüyüm

hayırlı olsun apple cnm valla herkesde farklı bulantılar benim mesela 3,5 - 4 ay sürdü ama hakkaten kötüydü inşallah en kısa sürede geçer..

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

canım geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün...... küvezden çıkmışlardır inşallah.. sağlılkla büyüsünler

kızlar iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah daha geçmişe bakamadım .yorgunluktan öldüm bugün en son alışverişimizide yaptık yatagımızı uykusetimizi bir kaç ıvır zıvırımızı aldık ama saat 12den akşam 9.30 kadar sürdü bayıldım resmen bide park yatak diye çıktık sonra vaz geçtik normal büyümeyen mobilyalardan aldık tabi fikir deyişince iş uzadı ama hallettik .bu yorgunluga dogurmassam dogurmam heralde yarın inşallah dinlenecegim kuzularımda yoruldu onları dinlendirmek lazım .birazdanda bir geçmişe bakayım .

kızlar iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah daha geçmişe bakamadım .yorgunluktan öldüm bugün en son alışverişimizide yaptık yatagımızı uykusetimizi bir kaç ıvır zıvırımızı aldık ama saat 12den akşam 9.30 kadar sürdü bayıldım resmen bide park yatak diye çıktık sonra vaz geçtik normal büyümeyen mobilyalardan aldık tabi fikir deyişince iş uzadı ama hallettik .bu yorgunluga dogurmassam dogurmam heralde yarın inşallah dinlenecegim kuzularımda yoruldu onları dinlendirmek lazım .birazdanda bir geçmişe bakayım .

güle güle sağlıklı kullanın cnm aldıklarınızı ama çok dolaşmışsın yorulmuşsundur dinlen sen hemen :1hug:

güle güle sağlıklı kullanın cnm aldıklarınızı ama çok dolaşmışsın yorulmuşsundur dinlen sen hemen :1hug:

evet canım benim ya geçmişe bile bakamıyacagım bayıldım birduş ve yatış pozisyonu alıyorum hemen .kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

evet canım benim ya geçmişe bile bakamıyacagım bayıldım birduş ve yatış pozisyonu alıyorum hemen .kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

aç televizyonuda karşına uzat bacaklarını ohhhh keyif yap hayatım bende kocamanopuyorumnanaktan

kızlar bunları muhtemelen sabah okuyucaksınız ama bizden haberler var karaciğerimde ciddi sorunlar çıktığı için Allahımın izniyle yarın saatt 14,00 15.00 gibi beni doğuma alıyolar bebeklerimle kavuşucam inşallah nolur bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli alim yavrularımı kucağıma elimden geldiğince çabuk haberdar etmeye çalışırım sizi hepinizi çokçok öptüm yarın giremem normal olarak dualarınız bizimle olsun :nazar::Saruboceq:

kızlar bunları muhtemelen sabah okuyucaksınız ama bizden haberler var karaciğerimde ciddi sorunlar çıktığı için Allahımın izniyle yarın saatt 14,00 15.00 gibi beni doğuma alıyolar bebeklerimle kavuşucam inşallah nolur bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli alim yavrularımı kucağıma elimden geldiğince çabuk haberdar etmeye çalışırım sizi hepinizi çokçok öptüm yarın giremem normal olarak dualarınız bizimle olsun :nazar::Saruboceq:

cnm hayırlısı olsun sağlıkla doğumun gerçekleşir oğluşlarını kucağına sağlıcakla alıcaksın inşallah...opuyorumnanaktan
dualarım seninle cnmopuyorumnanaktan

günaydınnnnn herkeze uykucu hatunlar valla uyuyorsanız kıskanırımmmmmm.bu uyku niye kaçıyor sabah 6.30 ayaga dikildim sanki 12 saat uyumuşum gibi gecede 2 de uyuyabildim .biraz işlerimi yaptım agır vasıta gibi kahvaltımızıda yaptık babamızıda gönderdik şükür agrımızda yok inşallah bugün güzel geçer benim içinde sizler içinde .
geramino canım benim bebeklerinin ve senin saglıklı haberlerini bekliyoruz allaha eemanet olun.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun..

dualarımız seninle inşallah sağlıkla kavuşursun kuzularına.. güzel haberlerini bekliyoruz. :emir_bebek:

canım rabbim yardımcın olsun. kolay doğum olur inşallah.... dualarımız seninle canım....

Kızlar ya evde yanlız olmak cok zor, ben arada giriyordum ama hemen hemen her gün burdayım artık, beni de alın aranızaaaaaaaa

Kızlar ya evde yanlız olmak cok zor, ben arada giriyordum ama hemen hemen her gün burdayım artık, beni de alın aranızaaaaaaaa

cnm biz hep buralardayız doğum yapan arkadaşlarımız çok sık gelemiyorlar ama sen muhabbete katıl yeter...hoşgeldinnn

tünaydın herkeseeee,,,,,,ben gece 2 de yattım 4,30 da uyandım 6,30 gibi yine uyumuşm aaaa 7,30 da uyandım maşallah ne çok uyumuşum sempatiksalakcinni

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

Tebrikler MEDİNE ciğim. Allah analı babalı büyütsün..
ayrıca Geçmiş olsun.
En kısa sürede iyileşmeleri için dualarımız sizinle..

X