nefescğm hamileliktende sıcak basıyor valla ben 2-3 haftadır kısa kollulara geçtim....kocam ayağında çorapla ben kısa kolular sempatiksalakcinni
çocukların kiloları süper gerçekten maşaallah subhanaallah.kaşıntı neredeydi canım.kızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer
penye değilmi cnm hastane çıkışların sanmam ama sıcaklayacaklarını....ben berke hamileyken aynı senin gibi her yanımda yastıkla yatıyordum .ama bu sefer denedim yatamadım daha çok rahassız oldum .ama bugün başımın altına iki yastık koyacagım inşallah rahat yatarım .
benimkardeşimde istanbulda okuyor .oda aynı şeyi söyledi bir iki gündür havalar çok güzel dedi ama güneş olmadımı üşüyormuş .ya bide şu hastane çıkışları kalınmı gelecek ne benim bebişlere onu taktım şimdide annemde onlar üşür senin gibi deyiller diyor pişirmeyelim kuzuları bide olmadı yenilerini alacagız.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinninerocum ben şimdiden askılıya geçtim .senin haftanda üzerimde ne kalır bilmiyorum .
eşimde daha yeni ince uzun kollu eşortmanlarını giymeye başladı beni gördükçe çıldırıyor .
sempatiksalakcinni
maşallah kuzulara benimde p.tesi kontrol tam 34+0 da bakalım ne olmuşlareyvahedigeldismilekızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer
nefesçim bizi soran eden olmadığı için bende bakıp çıkıyorum artık bi kaç doğumunu beklediğim arkadaş var onları takip etmek için bakınıyorum artık e tabi sen doğum yap senide göreceğim ararsın sonra beni bunlarla nasıl başa çıkacağım diye hemide sende benden bir fazla var 3 tene erkekkk
medineyi göremedim yoksa doğurdumu dr gün vermişti ama daha o gün gelmediii
artvinli canım benim sıcaklara geldin vallaha işin zor neyseki ağustos sıcağına varmadan dünyaya geliolar hymarry felan zavallım pastırma sıcaklarnı çekmişlerdi
neyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm
kızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer
ben tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum cankuşlar.....p.teside kontrolum var kısmetse annemde kalacağım p.tesi akşama kadar kendinize iyi bakın çok opuyorumnanaktan.....
vakitsiz doğurmayın sakın sıranızı bekleyinklava:
günaydın kızlar...benim göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam çatır çatır çatlıyorum ya milletin göbek benim memişler sapıttı
pastırma sıcakları bana kalıyor kızlar :)) hamilelği özleme işine gelince emin değilim hayırlısı ile sağlıkla bi doğurayım kuzuları valla özlemem gibime gelio ben bebeklerimi yeterince özledim hamileleikle işim olmaz sonra :)
geranimo canım sen kurdeşen filan döküo olmayasın.?
nefesçim bizi soran eden olmadığı için bende bakıp çıkıyorum artık bi kaç doğumunu beklediğim arkadaş var onları takip etmek için bakınıyorum artık e tabi sen doğum yap senide göreceğim ararsın sonra beni bunlarla nasıl başa çıkacağım diye hemide sende benden bir fazla var 3 tene erkekkk
artvinli canım benim sıcaklara geldin vallaha işin zor neyseki ağustos sıcağına varmadan dünyaya geliolar hymarry felan zavallım pastırma sıcaklarnı çekmişlerdi
neyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm
benimde göğüslerim çok kaşınıyorrrr, şimdilik çatlak görmüyorum ama sanırım çatlıyorlardırrr...
Hayırlı haberlerle dön canım opuyorumnanaktanben tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum cankuşlar.....p.teside kontrolum var kısmetse annemde kalacağım p.tesi akşama kadar kendinize iyi bakın çok opuyorumnanaktan.....
vakitsiz doğurmayın sakın sıranızı bekleyinklava: