Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar sıze bır sorum olacak ama cvplar acıl olursa sevınırım soru su:
HAMİLEYKEN SAÇ KESTIRILIRMI ?

Valla ben kestirdim inanmam ben pek oyle seylere yok akli kisa olurmus cocugu,hamile olan tum arkadaslarimda kestirdi.ben sacimi kestirdikten sonra cok canli cikmaya basladi valla iyikide kestirmisim,ama yinede kendin bilirsin:)

sık dişini demekten başka ne diyebilirizki canım.
en zor zamanlarındasin şimdi.ama tehlikeli dönemli atlatmışsın maşallahhh diyelim boncuğumuzda eksik etmeyelim..
gerçi ben senin haftana kadar gelemedim ama ben bile 35. haftada kendimden karnımdan korkuyordum.. patlayacak balon gibi kocamandı.. sımsıkıı, gergin..fil gibi şişmiş ayaklar..yatsan bir türlü yatmasan bir türlü vs...doktorum 36+6 da sezeryana alacaktı ama nasip olmadı.
sağlıklı doğumlar arkadaşım.. vakitlice gelsin yavruların...

selam kızlar iyi herkes bakıyorum maşallah allah nazarlardan saklasın....benimde netim yoktu sabahtandır.aman iğrenç bir gece geçirdim gece 3 den sabah 7 kadar uyanıktım allahım delirecektim...saat 7den sonra uyumuşm biraz of ne zor yahu.....

opuyorumnanaktan kuzum ben erken cevap yazıyormda ondandır.

dalin bu seferde göstermesze kız :sinifsinif:

allah hayırlısını versin rosecğm haftandan dolayı ödem olabilir belki benim henüz olmadı ama bilemiyorum ilerisi için ne olur..benim dr 37 haftada alacağını söyledi inşallah beklerler..

kız dırım benm dr artık bu saatensonra çatlamazsın dedi ama acabamı ??

cnm tebrikler hayırlı olsun ayrıca kötü günlerden geçirmişsin allah birdaha yaşatmaşın..

dalincğm ben inanmıyorum bu tip şeylere ben kestirdim saçlarımı hatta redüksüyndan 1 gün önce kestirmiştm çok keyifsizdim

benim bir arkadaşımda vardı gece uykudan uyanırdı hamilelik alerjisi olmuştu oturup ağlardı kaşıntıdan,,ee cnm nasıl durucan perşembeye kadar...

ben kestirdim dalincim 1 ay oldu bende terettüt etmiştim ama hurafelere inanmamak lazım hamilelikte saçlar çabuk uzarda diyolar ama benimki hiçde uzamadı sen keyfine bak kafana göre takıl süslü güzel hamile ol eşim bana hamlemisin süslü kokonamı belli değil der

Canım sen daha önceki ikiz hamileliğinde üzücü bir durum yaşadın.Allah kimseye yaşatmasın.. Doktorun bunuda gözönüne alıp bebekleri riske atmamak adına ,haftan çok ilerlemeden almayı planlıyor olabilirmi..34 te almasıda biraz erken değilmi.

Ne kadar saçma yaa. banada dediler kesilmez diye. Mantığım almıyor valla.Ömrü kısa olur dediler Tövbe yarabbim.. Ömün müddetini Ancak Allah bilir..
Ben dinlemedim tabi. kestirdimm..süprizzzzz

nerooo npacaz bu seferde gostermezlerrr oturup aglıcam artık :)

ağlama kız dr biraz uğraşsın göstermedi diye kestirip atmasın gelmiyim oraya kötükedihüsokötükedihüso

eylülcğm beyaz tül aldık beyaz bademli çikolata beyaz kurdela ile bağlayıp kırmızı uğur böceği yapıştırdık üstüne sempatiksalakcinni ucuza halletik anlayacağın sadece çukulatasını iyi bir marka aldım hayatım

yesınelr o tullerı emııı kendılerı böcük zaten varmı baska bocukk
dr a ısrarla solucem valla baska dr a gıderım lenn ııce bak dıcem lülülülülülü

ya kızlar benim bu hafta başım ağrıyo çok, bu haftalarda dolaşım hacmi mi artıyo acaba, kan fln. siz de yaşadınız mı bunu?

ya kızlar benim bu hafta başım ağrıyo çok, bu haftalarda dolaşım hacmi mi artıyo acaba, kan fln. siz de yaşadınız mı bunu?

damarlar genişleyip kan hacmin artmaya başlıyor canım.Dr un belki demir hapları verir..Ben kullanıyorum..

aaa harbiden ben daha önce ööreniceemmm :)delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…