selam kızlar herkez iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .dr. gittim herşey çok güzel biri 1200 biride 1300 kiloları kuzularım sağlıklarındada bir sorun yok sancımda yok pek mutlu geldim .ama acil kalp damara gitmem gerekiyormuş dr. ayagımdaki morlukları görünce nasıl dayanıyorsun sen bunlara acil gideceksin dr. dedi eee artık varizler patlıyor mosmor ayagım agrısıda cabası ama olsun kuzularım iyi ya o yetiyor bana . şimdi çıkmam lazım işyerindeyim burası doldu .rahat edemiyorum .hepinizi öpüyorum kocamannnnn opuyorumnanaktan hihoyyyt
ayy offf su guzel gunde cıkıp gezmek vardı be
bole hasta hasta yatıorum sancımda var
1 hafta sonr akontrolum var bakalım ıkızlerımın cınsıyetleırnı ogrenebılırsem ıns artık gosterseler 5 ay bıtıor cok sabırsızlanıor annelerıııı
Dalincim Eskişehirde bir özel muaynane var.SSK lıya da bakıyor adam..Ama adı aklıma gelmiyor..Aklıma gelince söylücem adını.4 boyutlu ultrason bakıyormuş.Ayrıca eğer cd ile gidersen bebeğinin görüntülerini çekip veriyormuş..
Kemal Hükmen adı..Aklıma geldi..buyrunnnnnnnnn
HANGI HASTANEDE CANIM O DR SAKARYADAMI ACABAbilmiyorumkismile
Ah canım inşallah o haftaları sağlıkla görelim.
Benimde hedefim 36.hafta hayırlısı artık.en son kontrole gittiğimde dr.34.haftadan sonra doğumu bekletmenin çokta faydası yok dedi.valla kafam karıştı herkesin dr.hedefi 38.benim dr.34 leri düşürdü hayırlısı artık.
34. haftadan sonra küveze girme ihtimali hayli düşüyor. doktorun ondan öyle demiştir.
ben ikiz hamileleri 38. 39. haftalara kadar tutan doktorlara şaşırıyorum.normal doğum olsa sancıyı bekleklersin ama sezeryan yapacaklar nasıl olsa. hem anneye hem sıkış sıkış olan bebeklere eziyet gibi bence...
yapılan araştırmalarda ikizlerin ortalama doğum haftası 35.5 .. ortalama kilo ise 2300 gram olarak tespit edilmiş..en güzeli 36 bitince almaları.. zaten çoğu doktor öyle planlıyorlar..
Sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Sağlıkla kucağına al bebeklerini..
Amn canım,rabbm hepimize sağlıklı doğumlar nasp etsin.
Dediğin gibi bencede canım.34.haftaya gelsen daha bekletmem dedi.
ondan sonrası sanada bebeklerede işkence artık dedi.
O haftadan sonra bebekler dışarda daha iyi kilo alırlarmış.Hayırlısı artık,palanlı ve zamanı belli bir doğum olsunda,vakitsiz olunca anden yani çok stresl oluyor.
ben diyorum eşime 38 haftada almassa başka doktora gidsemmi diye ama hayırlısı belkide benim kuzular ozamanı beklemez hayırlısı Allahımdan artık
Selam kızlar...
Medine aferin kız sana,ben minyonum zorlanıyorum erken doğururum dedin ama.MAŞALLAH bak geldin 36.haftaya.Hayırlı doğumlar diliyorum canım.
ROSE sende maşallah 35.haftayı devirmişsin.oooh valla içim açılıyor sizin haftaları görünce.Maşallah size kızlar.
rose ve medıne sızlerı cookk tebrık ederım.bu haftalara kadar gelmıssınız rabbım bızede o gunlere gelmeyı nasıp etsın ınsallah.ben henuz 22.haftamdayım ama sukur kı fazla sıkıntım yok.allah dagına gore kar verır derler ya heralde bızede sabırlı olmak dusuyo.en onemlısı zamanında ve saglıcakla gelmelerı.benım tek sıkıntım kabızlıgım.afedersınız tuvalette fazla ıkınıyorum acama kuzulara bı zararı varmıdır sızlerde boyle bısey yasıyomusunuz.carsamba sorucam dr rada...
Kızlar ilerleyen aylar zorlaşıyor mu ikizleri taşımak?Doktorum 5. aydan sonra zorlaşabilir dedi
merhaba kızlarr,
bugün bayaa muhabbet dönmüş, özledim sizi :)
medineciim doğum tarihin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. 38 hafta harikaaa maşallah.
rose bana ikizler için 40 hafta hedefi çok abartı geldi, bebekler çok sıkışır başka sıkıntılara yol açmaz mı?
dalinciim çok geçmiş olsunnn, inşallah ennn kısa zamanda iyileşirsin canım. ateşin çıkmadığı sürece grip virütik bi hastalık olduğu için senin de dediğin gibi ilaçla bi hafta, ilaçsız 7 gün geyiği doğru. yeterki ateş olmasın.
kızlar ben de bugün 10 günlük rapor süremin sonunda ilk kez dışarı çıktım, sosyal hayatı nekkadar özlediğimi farkettim. fakat gel görki yürüyen merdivenden inerken son baamakta ayağım kaydı ve popo üstü düştüm. 10 gündür neredeyse yürümeye korkarken böyle birşey olması çok tedirgin etti, hemen acile gittik ama neyseki bebişler sağsalim duruyordu, bu vesileyle onları görmüş olduğuma sevinerek çıktım.bir de doğum günümü kutlamak için buluştuğumuz arkadaşlar cicili bicili hamile kıyafetleri almışlar bayılldımm. Allah'a her an şükrediyorum bu güzel duyguyu bize çift kat tattırdığı için. ama içinde can taşımak ne kadar büyük mesuliyetmiş, düştüğümde meğer kalçam bayağı acımış ama ben bunu 2-3 saat sonra farkettim, bebeklerin korkusundan.
ya kızlar çok gaz sancım var bugn sabahtandır.......valla eziyet haline geldi bende sizlerde oldumu nasıl hafiflettiniz ay çok kötüyüm((((
selam kızlar, gelemiyorum kaç zamandır... kızlarım haşta oldular ökşürüyolar... acaip morelim bozuk.. yarın kontrolümüz var bakalım... hamişler nolur bu günlerinizin tadını çıkarın. ben de çok kızardım böyle diyene ama inanın özleniyor tepikleri.. öptüm koca göbüşlerinizi hepinizin... doğum yapan canlarım cananım, dirimim, kaswam,wavyim,hymarryim, pamukum, ve daha sayamadığım tümmmmünüz çoook özledim sizi de..
selam kızlar herkez iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .dr. gittim herşey çok güzel biri 1200 biride 1300 kiloları kuzularım sağlıklarındada bir sorun yok sancımda yok pek mutlu geldim .ama acil kalp damara gitmem gerekiyormuş dr. ayagımdaki morlukları görünce nasıl dayanıyorsun sen bunlara acil gideceksin dr. dedi eee artık varizler patlıyor mosmor ayagım agrısıda cabası ama olsun kuzularım iyi ya o yetiyor bana . şimdi çıkmam lazım işyerindeyim burası doldu .rahat edemiyorum .hepinizi öpüyorum kocamannnnn opuyorumnanaktan hihoyyyt
slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...
bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..
baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
oradan kadirhasa gittim milupa çek yollamış iki kutu mama aldım
oradan kocam bana çocukların doğumghününde hediye almıştı
değiştirmeye gittim 3 parça şey aldım ama öncesinde ellikere denedim
oradan çıktım b.paşa forma gittim reale gittik annemde geldi
3 saat dolaştım partimiz için alışveriş yaptım aksam eve geldim hemen dışarı kuaföre gittim saçlarımı kestiridm.....eve geldim hazırlandım ...iş arkadaşımın düğününe gittik...geç geldik
sabah erken kalktık...mekanı süsledik kuaför vs. canım çıktı
ama deydi kuzularıma
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))
34. haftadan sonra küveze girme ihtimali hayli düşüyor. doktorun ondan öyle demiştir.
ben ikiz hamileleri 38. 39. haftalara kadar tutan doktorlara şaşırıyorum.normal doğum olsa sancıyı bekleklersin ama sezeryan yapacaklar nasıl olsa. hem anneye hem sıkış sıkış olan bebeklere eziyet gibi bence...
yapılan araştırmalarda ikizlerin ortalama doğum haftası 35.5 .. ortalama kilo ise 2300 gram olarak tespit edilmiş..en güzeli 36 bitince almaları.. zaten çoğu doktor öyle planlıyorlar..
Sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Sağlıkla kucağına al bebeklerini..
hayırlı akşamlar kızlar biz geldik
bugün kontrolumüz vardı gittik geldik
benim kuzular fazla kilo almamaışlar bitanesi 2300gr olmuş digeride 2000 gr olmuş kızlar size birşey soracagım doktorum bebeklerden bitanesinin kafası 3 hafta küçük gözüküyor dedi ama bu ultrasyon aletinden de olabilirn bazı hamilelerede böyle dedik ama bebekler dogdugunda nomaldi dedi inşallah seninkide normal olur inşallah dedi inşallahda öyle olur sizlerdede böyle şeyler oldumu birde benim bacaklarım falan fazla şişti ve doktor ödem var dedi perşembe yine gidecegiz Allah nasip ederse inşallah bu arada 37 haftada alacagım bebekleri dedi
günaydın kızlarr,
bugün işe dönebildim çokkk mutluyumm. kendimi daha dinamik hissediyorumm.
herkese iyi haftalarr
canım bende bir ay öyle 5 kilo almıştım iii fırça yemiştim .ama dün bir arkadaşla konuştum hamileliginin ortalarında oda aynı 5 kilo almış heralde bir çok kişide var bu kilo alımı belli bir zamanda bu ay 2 kilo almışım hiç sesi çıkmadı eee çıkmasın artık bu haftada normaldir heralde.hayırlı sabahlar herkese....
burdayım artvinli canım benim...sizi bırakmak mümkünmü?
bugün balkızlarım 22 haftalık oldular Allahın izniyle.saat:12 de kontrolümüz var dua edin herşey yolunda olsun.
inşaallah iyilerdir,sağlıklılardır kızlarım.yalnız bu ay 4-5 kilo aldım dr umdan iyi bi fırça yicem galiba.bizim dr kiloyu hiç sevmiyo.:))))
nerocum gaz yapan yicekler yediğimde bende de gaz sancısı oluyo.yediklerine dikkat etmeye çalış.üşüme,bide soğuk su içme.inşaallah geçer.
herkese sevigiler selamlar......
slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...
bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..
baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
oradan kadirhasa gittim milupa çek yollamış iki kutu mama aldım
oradan kocam bana çocukların doğumghününde hediye almıştı
değiştirmeye gittim 3 parça şey aldım ama öncesinde ellikere denedim
oradan çıktım b.paşa forma gittim reale gittik annemde geldi
3 saat dolaştım partimiz için alışveriş yaptım aksam eve geldim hemen dışarı kuaföre gittim saçlarımı kestiridm.....eve geldim hazırlandım ...iş arkadaşımın düğününe gittik...geç geldik
sabah erken kalktık...mekanı süsledik kuaför vs. canım çıktı
ama deydi kuzularıma
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))
maşallah canım bebeklerine nazar deymesin .için rahatetmiyorsa sıkıntı yapacaksa bu sana başka bir dr. git hayatım daha iyi ultrosonu olan bir dr. sana daha net bişeyler söyler.hayırlı akşamlar kızlar biz geldik
bugün kontrolumüz vardı gittik geldik
benim kuzular fazla kilo almamaışlar bitanesi 2300gr olmuş digeride 2000 gr olmuş kızlar size birşey soracagım doktorum bebeklerden bitanesinin kafası 3 hafta küçük gözüküyor dedi ama bu ultrasyon aletinden de olabilirn bazı hamilelerede böyle dedik ama bebekler dogdugunda nomaldi dedi inşallah seninkide normal olur inşallah dedi inşallahda öyle olur sizlerdede böyle şeyler oldumu birde benim bacaklarım falan fazla şişti ve doktor ödem var dedi perşembe yine gidecegiz Allah nasip ederse inşallah bu arada 37 haftada alacagım bebekleri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?