Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yesınelr o tullerı emııı kendılerı böcük zaten varmı baska bocukk
dr a ısrarla solucem valla baska dr a gıderım lenn ııce bak dıcem lülülülülülü

evet böcüklerime böcüklü çikolata,de kız kalkmıyom gösterene kadar de hattasempatiksalakcinni

nerocumm senin de göbüşünü bekliyoruzz diğer topikteee, son demler nasıl oluyo bi bakalımm

ah anacığm valla zormuş ben çok rahatmışım meğerse31 haftaya kadar sağım solum ay hertarafım ağrıyor...yarın eklicm göbüşü sözz

aaa harbiden ben daha önce ööreniceemmm :)delikafadulden

gül sen göstermezse görürüsünkafamçokkarıştı

sen söyle o içindeki sese şekerim 3-4 hafta daha beklesin:1hug:

canım ben 31'e kadar rahat gitsem daha ne isterim Allah'tan. son 5 hafta da çekilir beaaa. ikiz çok heyecan verici, tek bebekler bana artık sıradan görünmeye başladı olumunekankayizsmile

arkadaşlar gebelikte bu mide bulantılarının bir geçer yolu yokmu ya 7 haftalık ikizlere hamileyim ama bir gün iyiysem 3 gün yatıyorum herşeyden nefret etmeye başladım. işe de gidemiyorum offf geçermi ya.

haklısın nero cum 19 uncu haftaya geldm nasıl dr bu elalemın dr u 12 ıncı haftada baslıo cınsıyet solemeye bızımkı amma yavas 16 ıncı hafta selr dedım artık 4 aylıkken soluolar dıe yok gorunmuo gostermıolar deyıp attı bu sefer ısrar edıcem olmadı baska dr a gıdıcem D

dalinciğim bebeklerin pek edepliler. baksana göstermiyorlarr....
az kalsın kızlaarın diye yazacaktınn. içime mi doğdu ne ??kaydirigubbakcemile3
Ben 13. haftada öğrendim. bir hafta sonra başka doktora gittim oda 2 kız dedi. Benim kızlar ayırmışlar bacakları doktorları zorlamadılar hemen gösterdiler..
bebeklerinin pozisyonundan dolayı göremiyor olabilir doktorun..bende merak ettim şimdi..

Herkese Merhaba,

aslında kk yı takip etmeme rağmen forumlara hiç katılmamıştım. Ama bugün tecrübelilerin ihtiyacını hissediyorum. Yardım ederseniz de sevinirim.

Hamileliğimin 32. haftasını bugün bitirdim. ıkizlerim gayet sağlıklılar. Düne kadar ikisininde hareketleri normaldi - her ne kadar oğlan çok kız daha az hareketli olsalarda normalleri buydu. Dün öğleden sonra yaşadığım yoğun stres ve üzüntünün ardından kızımın hareketlerini hissedemez oldum. Bugün öğlen nst ye bağlandım. oğlum yine normal hareketlerine devam etti, kalbide güzel attı. Kızımın kalp atışıda düzgündü fakat hareket etmedi. Hemşire göbeğimi salladı bastırdı ve kızım yukarıya kaydı. Doktorum ( Medicana Bahçelievler Opr. Dr. Düzgün Korkmaz ) herşeyin normal olduğunu ve dinlenmemi söyledi. Fakat benim kafam o kadar dolu ve sersemlemiştiki ben şu an yoğun stres altında ve çok üzüntülüyüm demeyi aklıma getiremedim. Ve halen kızımın hareketlerini çok algılayamıyorum, halen üzüntüm, ağlama krizlerim devam ediyor, maalesef engelleyemiyorum. Cts. günü rutin kontrolümüz var. Sizce bu durum bebeklerimi nasıl etkiler, ne yapmalıyım?

Canım, ben gerçi senden küçük haftadayım ama bebeklerim arasıra hareket ediyorlar diye düşünüyordum ki ultrasona girdiğimde ikisinin de aslında kıpır kıpır olduklarını gördüm...:1rolleyes: Kalp atışları düzgünse sorun yoktur zaten..Kendini de bebeklerini de üzme :1hug:

ay dogrudur canım ıcıne dogmustur hayırlısı kızda benden erkekte hepsıne razıyım ama ıleyım ya ne oldukalrını
yerım onların edeplerını ıyıce tembıhlıyorum acacaksınız bacakalrınızı dıyorum pıpınızmı var kukunuzmu var dr amcnaıza gosterıceksınız dıorum ıns donlerle annelerını :CüvCüv: hihoyyyt

açelya da ben de kız diye tahmin ettik..bakalım tutacak mı :asigim: :asigim:

selaaam hamişler... kızlar uyuyooor hemen yazııp çıkayım.... herkes iyidir inşallah........ geçmişi okuyamıyorum vaktim yok... benim kokoşlar şimdi uyanır sabaha kadarda nöbetteyiz gene..... kırkımız çıktı çok şükür... biz sokaklara çıktık... kırk uçurmaya gittik bugün... kendinize iyi bakın hepiniz..................

kırkınız çıkmış kayracğm hayırlı olsun.....

canım ben 31'e kadar rahat gitsem daha ne isterim Allah'tan. son 5 hafta da çekilir beaaa. ikiz çok heyecan verici, tek bebekler bana artık sıradan görünmeye başladı olumunekankayizsmile

inşallah cnm seninde çok rahat geçer,,,

arkadaşlar gebelikte bu mide bulantılarının bir geçer yolu yokmu ya 7 haftalık ikizlere hamileyim ama bir gün iyiysem 3 gün yatıyorum herşeyden nefret etmeye başladım. işe de gidemiyorum offf geçermi ya.

ah cnm valla geçmiyor o bulantılar maalesef çekiliyor

takma boşver göstermesinler sağlıklı olsunlarda cnm

dr normal dediyse çokta kafana takıp bebişlerinide üzme bebekler annenin huzursuzluğunu hemen algılarmış cnm.....

tüp bebekle alakası yok kaşıntının..bebek rahme tutunduktan sonra ha normal yolla ha tedaviyle olsun aynıymış artık.dr lar öyle diyor..
ayşecim ben tüp bebekle illa alakası var demedim.canan dedigim arkadaşında normal yolla ikizleri ama onunda kaşıntısı vardı . sadece transver öncesi yada sonrası bazı kullanılan ilaçlar hamileligin belli haftasında bazı hamilelere kaşıntı yapıyormuş .normal yolada tedaviyle hamilelik aynı şey sadece ilaçlarla ilgili....

ohhh kırkta uçmuş kayracım maşallah .zaman ne çobuk geçiyor bir bakmışız yaş günleri gelmiş sağlıkla inşallah . kuzularıda senide kocaman öpüyorum canımmmm opuyorumnanaktan

emescim kendinide bebeklerinide üzme canım bazen olabiliyor benimde geçen 2 gün boyunca sagdaki oğluşum durmadan oynadı soldaki hiç oynamadı desem yeri var .dr. sorun yok dediyse boşu boşuna üzüyorsun kendini

nerocum sen benden üç dört hafta öndesin 30. haftalarda kasıklarında agrı oldumu bide aşagıya baskı çok yapmaya başladılar karnımdada iğne batar gibi arada acılar var normalmiki canım bunlar bide çok haraketliler belkide ondandır diyorum başka bişey aklıma getirmek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…