How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Selam kızlar.Herkese iyi pazarlar.

WıNDY seninle sıkıntılarımız aynı canım.benimde yatakta sağdan sola dönmem çok zorlaştı.yattığım tarafım çok uyuşuyor,ağrı oluyor.kalkıp dolanıyorum anca rahat ediyorum birazda olsa.Seninle aramızda 1 hafta varmış,kısmetse peş peşe doğuracaz desene.

DR.GÜNAY nerelerdesin canım ya.valla merak ediyordum seni,en son kanamam var demiştin,sonra bir daha haber alamadık senden.

Birde GÜLENCıM vardı ondanda haber yok,inşallah iyidir.

ya kızlar çok gaz sancım var bugn sabahtandır.......valla eziyet haline geldi bende sizlerde oldumu nasıl hafiflettiniz ay çok kötüyüm:(((((

Selam kızlar...

ROSE sende maşallah 35.haftayı devirmişsin.oooh valla içim açılıyor sizin haftaları görünce.Maşallah size kızlar.

inşallah sende saglıklı sıhatlı gelirsin canım 35 36 haftalar

merhaba sevgili rose.. Allahım kolaylık versin hepimize, her geçen günü sevinerek karşılıyoruz valla.. Konyadasın galiba doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun ?

amin sagolasın canım evet konyadayım anıt hastanesinde naciye sandıkcıya gidiyorum

rose ve medıne sızlerı cookk tebrık ederım.bu haftalara kadar gelmıssınız rabbım bızede o gunlere gelmeyı nasıp etsın ınsallah.ben henuz 22.haftamdayım ama sukur kı fazla sıkıntım yok.allah dagına gore kar verır derler ya heralde bızede sabırlı olmak dusuyo.en onemlısı zamanında ve saglıcakla gelmelerı.benım tek sıkıntım kabızlıgım.afedersınız tuvalette fazla ıkınıyorum acama kuzulara bı zararı varmıdır sızlerde boyle bısey yasıyomusunuz.carsamba sorucam dr rada...

inşallah canım sende gelir vede geçersin bu haftaları canım bende kabızlık gibi bir problem olmadı Allaha şükür ama bazı hamilerde oluyor galiba inşallah kolay geçer hamileligin canım ama sıkıntılar genelde 32 haftadan sonra başlıyor

rose bana ikizler için 40 hafta hedefi çok abartı geldi, bebekler çok sıkışır başka sıkıntılara yol açmaz mı?
[.

bende bilmiyorum canım yarın Allahım nasip ederse kontrolumüz var bakalım ne diyecek doktorumuz hakkımızda hayırlısı inşallah

ben 35-36 yı hedefledim 2 gündür..o zaman yaklaşık 10 hafta kaldı..yani 2,5 ay hihoyyyt

ben 35-36 yı hedefledim 2 gündür..o zaman yaklaşık 10 hafta kaldı..yani 2,5 ay hihoyyyt

Ah canım inşallah o haftaları sağlıkla görelim.

Benimde hedefim 36.hafta hayırlısı artık.en son kontrole gittiğimde dr.34.haftadan sonra doğumu bekletmenin çokta faydası yok dedi.valla kafam karıştı herkesin dr.hedefi 38.benim dr.34 leri düşürdü hayırlısı artık.

Ah canım inşallah o haftaları sağlıkla görelim.

Benimde hedefim 36.hafta hayırlısı artık.en son kontrole gittiğimde dr.34.haftadan sonra doğumu bekletmenin çokta faydası yok dedi.valla kafam karıştı herkesin dr.hedefi 38.benim dr.34 leri düşürdü hayırlısı artık.

tek gebelikler için belki..

Yok canım ya.burda bir kaç kişiden duydum dr.38.haftayı hedeflemiş.

Hayırdır canım.ne oldu.Bu ultrasonlar yalancı yazmışsın.

selam kızlar, gelemiyorum kaç zamandır... kızlarım haşta oldular ökşürüyolar... acaip morelim bozuk.. yarın kontrolümüz var bakalım... hamişler nolur bu günlerinizin tadını çıkarın. ben de çok kızardım böyle diyene ama inanın özleniyor tepikleri.. öptüm koca göbüşlerinizi hepinizin... doğum yapan canlarım cananım, dirimim, kaswam,wavyim,hymarryim, pamukum, ve daha sayamadığım tümmmmünüz çoook özledim sizi de..

Yok canım ya.burda bir kaç kişiden duydum dr.38.haftayı hedeflemiş.

Hayırdır canım.ne oldu.Bu ultrasonlar yalancı yazmışsın.

inşallah hayırlı, vakitli ve sağlıklı doğumlarınız olur..
ben de 36yı hedeflemiştim ama biliyosun bebeklerim 38de geldiler..o da dr artık yatma kalk biraz dediği için..belki dinlemeyip yatmaya devam etseydim benim minişler rekor kırıcaktı ama kalkınca oğlum acele ediverdi birden :))
inşallah sizler de vaktinde doğum yapıp iki meleğinizle beraber sağlıcakla gelirsiniz evlerinize..aklım ve dualarım sizlerle..
bu arada kevserime aynen katılıyorum tadını çıkarın hamileliğinizin.. zemuszemus

inşallah hayırlı, vakitli ve sağlıklı doğumlarınız olur..
ben de 36yı hedeflemiştim ama biliyosun bebeklerim 38de geldiler..o da dr artık yatma kalk biraz dediği için..belki dinlemeyip yatmaya devam etseydim benim minişler rekor kırıcaktı ama kalkınca oğlum acele ediverdi birden :))
inşallah sizler de vaktinde doğum yapıp iki meleğinizle beraber sağlıcakla gelirsiniz evlerinize..aklım ve dualarım sizlerle..
bu arada kevserime aynen katılıyorum tadını çıkarın hamileliğinizin.. zemuszemus

Amin canım inşallah.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Hamile kalmadan önce,bu günlerimin çok hayalini kurardım.Hiç şikayet etmiycem derdim eşime hep.Ama insan oğlu nankörüz galiba,bazen kendime bakıyorumda ne kadar çok şikayet etmişim.Annelik çok zor,bir o kadarda çok güzel ve muhteşem bir duygu.Rabbim tüm anne olmak için emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin.:Saruboceq:

selam kızlar, gelemiyorum kaç zamandır... kızlarım haşta oldular ökşürüyolar... acaip morelim bozuk.. yarın kontrolümüz var bakalım... hamişler nolur bu günlerinizin tadını çıkarın. ben de çok kızardım böyle diyene ama inanın özleniyor tepikleri.. öptüm koca göbüşlerinizi hepinizin... doğum yapan canlarım cananım, dirimim, kaswam,wavyim,hymarryim, pamukum, ve daha sayamadığım tümmmmünüz çoook özledim sizi de..

Kevsercim çok geçmiş olsun.Rabbim kızlarına acil şifa versin.Bak şimdi bizde sana kızarsak ne olacak.senin geçti tabi sağlıklada aldın kızlarını kucağına.oooh sıra bizde inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım bir ultrasonda başka birinde başka ölçüm çıkınca canım sıkılmıştı da...

Canım inan canını sıkmana hiç gerek yok,sen kendini boşuna üzüyorsun.Yavrularını sağlıkları yerinde olsunda önemli olan bu.Nasılsa kilo alırlar değilmi.

DORUK nerelerdesin canım be.dişim ağırıyor demişsin.rabbim şifa versin.Ayrıntılı ultrasyonunuzda sorunsuz geçmiş,inan çok sevindim.

HİTUCİ senide görmüyorum.Kaybolmayın bakim ortalardan:olmaz:sizde kaybolursanız kim yollar beni doğuma bakim.kaydirigubbakcemile3

hayırlı sabahlar herkese....
burdayım artvinli canım benim...sizi bırakmak mümkünmü?
bugün balkızlarım 22 haftalık oldular Allahın izniyle.saat:12 de kontrolümüz var dua edin herşey yolunda olsun.
inşaallah iyilerdir,sağlıklılardır kızlarım.yalnız bu ay 4-5 kilo aldım dr umdan iyi bi fırça yicem galiba.bizim dr kiloyu hiç sevmiyo.:))))
nerocum gaz yapan yicekler yediğimde bende de gaz sancısı oluyo.yediklerine dikkat etmeye çalış.üşüme,bide soğuk su içme.inşaallah geçer.
herkese sevigiler selamlar......

slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...

bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..

baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
oradan kadirhasa gittim milupa çek yollamış iki kutu mama aldım
oradan kocam bana çocukların doğumghününde hediye almıştı
değiştirmeye gittim 3 parça şey aldım ama öncesinde ellikere denedim
oradan çıktım b.paşa forma gittim reale gittik annemde geldi
3 saat dolaştım partimiz için alışveriş yaptım aksam eve geldim hemen dışarı kuaföre gittim saçlarımı kestiridm.....eve geldim hazırlandım ...iş arkadaşımın düğününe gittik...geç geldik
sabah erken kalktık...mekanı süsledik kuaför vs. canım çıktı
ama deydi kuzularıma
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))

kızlar merhabalar nasılsınız umarım herkes iyidir biz geçen hafta yoktuk annemle yazlıktaydık eşim de çocuk odaısını koridoru boyadı bebek odamızı almıştık misafir odasında duruyor bebek odasına geçirecektik ki yerleri de yaptırmaya karar verdik inşallah bu hafta da yerleri yaptırırsak önümüzdeki hafta eşyalarımız da odaya geçer artık çok sıkıldım ev darmadağın bi düzelse içim rahat edecek. oturma odamız bebek odası olduğu için ordaki eşyaları attık misafir odasında da dediğim gibi bebek odası var. yatak odası da darmadağın çıldırmak üzereyim annem bendeydi biraz toparladı ama eşyalar odaya geçmeden bişey yapamıyoruz. şu işler bi bitse içim rahat edecek
bebeklerin kıyafatlerini ütüledik çantamızı da hazırladık . annemle ablam bebek şekerlerini de almış çok hoş gözüküyorlar mutlu ettiler bizi .
artık ağırlaşmaya başladım ve karnım kaşınmaya başladı sanki yanık gibi yanıyor .

eeeeeeeee sizler nasılsınız

iyi haftalar kızlarrrrr......

günaydın kızlarr,

bugün işe dönebildim çokkk mutluyumm. kendimi daha dinamik hissediyorumm.

herkese iyi haftalarr

cnm benm seni çok iyi anlıyorm ben çalışırken 31 haftayı devirdim valla insan inanılmaz enerjik oluyor

hayırlı sabahlar herkese....
burdayım artvinli canım benim...sizi bırakmak mümkünmü?
bugün balkızlarım 22 haftalık oldular Allahın izniyle.saat:12 de kontrolümüz var dua edin herşey yolunda olsun.
inşaallah iyilerdir,sağlıklılardır kızlarım.yalnız bu ay 4-5 kilo aldım dr umdan iyi bi fırça yicem galiba.bizim dr kiloyu hiç sevmiyo.:))))
nerocum gaz yapan yicekler yediğimde bende de gaz sancısı oluyo.yediklerine dikkat etmeye çalış.üşüme,bide soğuk su içme.inşaallah geçer.
herkese sevigiler selamlar......

cnm hayırlı haberler ile inşallah kuzularınıda gör bakalım nasıllar.ah cnm benim kadr yediğine dikkat eden varmı acaba ama ben gece çok üstüm açık yatıyorum sıcaklıyorm ondanmı oldu nedir inan doğuruyorm valan sandım kaskatı kesildim bütün gün ve gece...

slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...

bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..

baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
oradan kadirhasa gittim milupa çek yollamış iki kutu mama aldım
oradan kocam bana çocukların doğumghününde hediye almıştı
değiştirmeye gittim 3 parça şey aldım ama öncesinde ellikere denedim
oradan çıktım b.paşa forma gittim reale gittik annemde geldi
3 saat dolaştım partimiz için alışveriş yaptım aksam eve geldim hemen dışarı kuaföre gittim saçlarımı kestiridm.....eve geldim hazırlandım ...iş arkadaşımın düğününe gittik...geç geldik
sabah erken kalktık...mekanı süsledik kuaför vs. canım çıktı
ama deydi kuzularıma
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))

vay partici seni bakıcam şimdi hemen resimlere........kız maşallah 3 haftada 4,5 kilo vermişsin maşallah sen vericen bu kiloları anancığm opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar nasılsınız umarım herkes iyidir biz geçen hafta yoktuk annemle yazlıktaydık eşim de çocuk odaısını koridoru boyadı bebek odamızı almıştık misafir odasında duruyor bebek odasına geçirecektik ki yerleri de yaptırmaya karar verdik inşallah bu hafta da yerleri yaptırırsak önümüzdeki hafta eşyalarımız da odaya geçer artık çok sıkıldım ev darmadağın bi düzelse içim rahat edecek. oturma odamız bebek odası olduğu için ordaki eşyaları attık misafir odasında da dediğim gibi bebek odası var. yatak odası da darmadağın çıldırmak üzereyim annem bendeydi biraz toparladı ama eşyalar odaya geçmeden bişey yapamıyoruz. şu işler bi bitse içim rahat edecek
bebeklerin kıyafatlerini ütüledik çantamızı da hazırladık . annemle ablam bebek şekerlerini de almış çok hoş gözüküyorlar mutlu ettiler bizi .
artık ağırlaşmaya başladım ve karnım kaşınmaya başladı sanki yanık gibi yanıyor .

eeeeeeeee sizler nasılsınız

sakin eylülcğm geç olsun güç olmasın derler ya aman bak benm daha hala yapılacak işlerim var hepsi olur hiç sıkılma boşver....bizde bebek şekerlerimizi arkadaşlarımla kendimiz yaptık bu haftasonu çok şeker oldular.....o karın acısı bende uzun süredir var ve ben doğuma kadarda geçeceğini pek sanmıyorum dokunamıyorum ben acıyan yere sende de öylemi oluyor??

Monurol benim idrar yolları enfeksiyonunu geçirmemiş ya öffffffffffffsenağlama

Back