How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yok canım ya benim doktor 40 hafta diyor başkada bişey demiyor
bende 40 haftaya nasıl dayanacaksam Allahım kolaylık versin inşallah pazartesi gidecem kontrole bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan

38 haftadan sonra kilo alımı azaldıgı için dısarda daha iyi kilo alınıyo diye alıcak sanırım bide 40 haftayı beklemek cok zor canım inş dayanırsın

ben diyorum eşime 38 haftada almassa başka doktora gidsemmi diye ama hayırlısı belkide benim kuzular ozamanı beklemez hayırlısı Allahımdan artık

rose canim zaten 40 haftayi bulman imkansiz ikizlerle.beni markdas en son 38 haftaya sancilandi
gelincede icerde birakcak hali yok ya:))
insallah saglicakla kuvus bebeklerine.rabbim sanada dayanma gücü versin cok zor ya

rose canim zaten 40 haftayi bulman imkansiz ikizlerle.beni markdas en son 38 haftaya sancilandi
gelincede icerde birakcak hali yok ya:))
insallah saglicakla kuvus bebeklerine.rabbim sanada dayanma gücü versin cok zor ya

amin sagolasın canım Allahım hepimize kolaylık versin zor ikiz hamileligi ama Allahıma hiç şikayetci degilim kuzularımın bir tekmeleri dünyaya deger:emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar...

Medine aferin kız sana,ben minyonum zorlanıyorum erken doğururum dedin ama.MAŞALLAH bak geldin 36.haftaya.Hayırlı doğumlar diliyorum canım.

ROSE sende maşallah 35.haftayı devirmişsin.oooh valla içim açılıyor sizin haftaları görünce.Maşallah size kızlar.

Son düzenleme:
yok canım ya benim doktor 40 hafta diyor başkada bişey demiyor
bende 40 haftaya nasıl dayanacaksam Allahım kolaylık versin inşallah pazartesi gidecem kontrole bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan

merhaba sevgili rose.. Allahım kolaylık versin hepimize, her geçen günü sevinerek karşılıyoruz valla.. Konyadasın galiba doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun ?

rose ve medıne sızlerı cookk tebrık ederım.bu haftalara kadar gelmıssınız rabbım bızede o gunlere gelmeyı nasıp etsın ınsallah.ben henuz 22.haftamdayım ama sukur kı fazla sıkıntım yok.allah dagına gore kar verır derler ya heralde bızede sabırlı olmak dusuyo.en onemlısı zamanında ve saglıcakla gelmelerı.benım tek sıkıntım kabızlıgım.afedersınız tuvalette fazla ıkınıyorum acama kuzulara bı zararı varmıdır sızlerde boyle bısey yasıyomusunuz.carsamba sorucam dr rada...

rose ve medıne sızlerı cookk tebrık ederım.bu haftalara kadar gelmıssınız rabbım bızede o gunlere gelmeyı nasıp etsın ınsallah.ben henuz 22.haftamdayım ama sukur kı fazla sıkıntım yok.allah dagına gore kar verır derler ya heralde bızede sabırlı olmak dusuyo.en onemlısı zamanında ve saglıcakla gelmelerı.benım tek sıkıntım kabızlıgım.afedersınız tuvalette fazla ıkınıyorum acama kuzulara bı zararı varmıdır sızlerde boyle bısey yasıyomusunuz.carsamba sorucam dr rada...

Kuzucum benimde oluyordu ama nedeni demir hapından dolayıydı, doktoruma söyleyince kullandıgımız demir hapını değiştirdi. Şimdilerde ise eskisi kadar fazla yok çok şükür.. Yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum. Sende sor bakalım ne diyecek..

Bende internette günde 1 litre süt içilmeli diye okumuştum denedim, ikinci günün sonunda ishal yaptı, artık 1 litrelik sütün hepsini bitirmiyorum :D

Bide arkadaşlar demir hapını kalsiyumla birlikte almamak gerekiyormuş onada dikkat edin çünkü hiçbir işe yaramadan vücuttan atılıyormuş. Demir hapını aldıktan sonra ve önce bikaç saatinde çay veya kafeinli içecekler tüketmemekde hapın faydasını saglamasını için önemliymiş.. Ben yeni ögrendimde.. C vitaminiyle birlikte alınırsa demir hapı emilimi daha hızlı oluyormuş.. Haberiniz ola sizlerinde :lepi:

Kızlar ilerleyen aylar zorlaşıyor mu ikizleri taşımak?Doktorum 5. aydan sonra zorlaşabilir dedi

Canım valla ben 26.haftamı bitirdim.gerçekten çok zorlanıyorum.dışarı bile çıkmıyorum,çünkü çıksam yürüyemiyorum.Ama burada çok arkadaşımız var 30.haftaya kadar çalışan.Bünyeden bünyeyede değişiyor tabiki.Senin inşallah rahat geçer.

KUZU gebekilte kabızlık ve bundan dolayı ıkınmak pek iyi sayılmaz canım.bence en kısa sürede dr.danış ilaç önerir sana.birde ben günde iki kez magnezyum alıyorum onunda çok faydası oluyor bana.

Sevgili dilemma benimde zorlaştı, geceleri yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Bide dönmeyimi unutuyorum bilmiyorum ne tarafımdan uyanırsam o tarafım acayip uyuşmuş acımış bi şekilde kalkıyorum. Başımada iki yastık koyarak yatmaya alıştım beni rahatlattıgını farkettim.

merhaba kızlarr,
bugün bayaa muhabbet dönmüş, özledim sizi :)
medineciim doğum tarihin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. 38 hafta harikaaa maşallah.
rose bana ikizler için 40 hafta hedefi çok abartı geldi, bebekler çok sıkışır başka sıkıntılara yol açmaz mı?
dalinciim çok geçmiş olsunnn, inşallah ennn kısa zamanda iyileşirsin canım. ateşin çıkmadığı sürece grip virütik bi hastalık olduğu için senin de dediğin gibi ilaçla bi hafta, ilaçsız 7 gün geyiği doğru. yeterki ateş olmasın.
kızlar ben de bugün 10 günlük rapor süremin sonunda ilk kez dışarı çıktım, sosyal hayatı nekkadar özlediğimi farkettim. fakat gel görki yürüyen merdivenden inerken son baamakta ayağım kaydı ve popo üstü düştüm. 10 gündür neredeyse yürümeye korkarken böyle birşey olması çok tedirgin etti, hemen acile gittik ama neyseki bebişler sağsalim duruyordu, bu vesileyle onları görmüş olduğuma sevinerek çıktım.bir de doğum günümü kutlamak için buluştuğumuz arkadaşlar cicili bicili hamile kıyafetleri almışlar bayılldımm. Allah'a her an şükrediyorum bu güzel duyguyu bize çift kat tattırdığı için. ama içinde can taşımak ne kadar büyük mesuliyetmiş, düştüğümde meğer kalçam bayağı acımış ama ben bunu 2-3 saat sonra farkettim, bebeklerin korkusundan.

merhaba kızlarr,
medineciim doğum tarihin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. 38 hafta harikaaa maşallah.
rose bana ikizler için 40 hafta hedefi çok abartı geldi, bebekler çok sıkışır başka sıkıntılara yol açmaz mı?
dalinciim çok geçmiş olsunnn, inşallah ennn kısa zamanda iyileşirsin canım. ateşin çıkmadığı sürece grip virütik bi hastalık olduğu için senin de dediğin gibi ilaçla bi hafta, ilaçsız 7 gün geyiği doğru. yeterki ateş olmasın.
kızlar ben de bugün 10 günlük rapor süremin sonunda ilk kez dışarı çıktım, sosyal hayatı nekkadar özlediğimi farkettim. fakat gel görki yürüyen merdivenden inerken son baamakta ayağım kaydı ve popo üstü düştüm. 10 gündür neredeyse yürümeye korkarken böyle birşey olması çok tedirgin etti, hemen acile gittik ama neyseki bebişler sağsalim duruyordu, bu vesileyle onları görmüş olduğuma sevinerek çıktım.bir de doğum günümü kutlamak için buluştuğumuz arkadaşlar cicili bicili hamile kıyafetleri almışlar bayılldımm. Allah'a her an şükrediyorum bu güzel duyguyu bize çift kat tattırdığı için. ama içinde can taşımak ne kadar büyük mesuliyetmiş, düştüğümde meğer kalçam bayağı acımış ama ben bunu 2-3 saat sonra farkettim, bebeklerin korkusundan.

dikkat etmen lazım allah korusun artık aklımız havada dolaşamayız bastığın yere dikkat et redüksiyondan yeni çıktın verilmiş sadakan varmış çok geçmiş olsun allah minişlerimizi bize bağışlasın:nazar:

dikkat etmen lazım allah korusun artık aklımız havada dolaşamayız bastığın yere dikkat et redüksiyondan yeni çıktın verilmiş sadakan varmış çok geçmiş olsun allah minişlerimizi bize bağışlasın:nazar:

bircecim sakınan göze çöp batıyor walla, ne kadar dikkat ettiğimi tahmin bile edemezsin ama önüne geçilemiyor bazen.

iyi pazarlar cankuşlarrr...........[

QUOTE=Rose,,;12600140]yok canım ya benim doktor 40 hafta diyor başkada bişey demiyor
bende 40 haftaya nasıl dayanacaksam Allahım kolaylık versin inşallah pazartesi gidecem kontrole bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan[/QUOTE]

40 haftamı millet tek gebelikte 40 haftayı zor bekliyor senin dr bir enteresan rose cnm nasıl dayanıcaksın valla ben daha şimdiden çok sıkıldım allah sana dayanma kuvveti versin

Kızlar ilerleyen aylar zorlaşıyor mu ikizleri taşımak?Doktorum 5. aydan sonra zorlaşabilir dedi

cnm valla baya bir zorlaşıyor ben 30 haftalara kadar çok rahat geldim allahıma şükür ama yinede zor geçior özellikle uyumada çok zor...

kuzu kabızlık herhalde hepimizde var ama ben armut ve kivi hergün yiyorum rahatlatıyor tavsiye ederim arada olmazsa duphalac şurup içiyorm 1 kaşık oda iyi geliyor...

merhaba kızlarr,

aman cnm ya dikkat et kendine bastığın yerler çok dikkat

herkese ii pazarlar...nasılsınız kızlar..biz iiyiz.kızlarımı yıkadık şimdi uyuyolar banyo o kadar ii geliyoki onlara...

Back