How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar meraba herkeze.bız bebeklerımız ıcın alısverıse baslayalım artık dıyoruz.tek yatak almayı dusunuyorum tabı takımıyla bırlıkte yanlız sallanabılen mı yoksa sallanmayanmı almalıyım karar veremedım.mothercareden almayı dusunuyoruz orda begendım ama oda sallanmıyomus.sız ıkızler ıcın tekmı yoksa cıft yatakmı aldınız benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bılıncsız almak ıstemıyorum...
canım ben yatak odalarını tam takım yaptım, 2 yatak aldım..büyüyebilen ve sallanan yatak..ve çok memnunum tavsiye ederim.
canım ben oğluma 8 yıl sonra kavuştum buna ragmen inan emzirir sepetine koyardım bir kere yatagıma yatırmadım .kucagımda sallayarak bile uyutmadım .inan çok zor alışkanlıklarını bıraktırmak belli bir dönemden sonra kendi odasında kendi kendine uyurdu.
ama usluda bir bebekti onun avantajıda çok tabi .ama düşünsene ikiz bide bunlar sallamaya alıştılarmı nereye kadar hangisini sallıyacaksın
alıştırmak evet çok önemli..bnm kız fena alıştı..mahvoluyorum..ama oğlan öle diil..
günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya:(((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......
ahh ahhh o 20 yaş dişi yok mu bilirim ağrısını..çok geçmiş olsun..
bebeklerine çok sevindim..inşallah hep böyle sağlıkla büyüsünler..
gnydınlarrr grıp oldum surunuorumm
çok geçmiş olsun..aman dikkat et..
merhaba kızlar aman yoğun bi gün çamaşır işi ile uğraşıyorum ya bi biriktimi helede hasta olduklarında
kusmalar vs.bi ton çamaşır bugün allahın izni ile bitireceğim sonra oturma odasını ve banyoyu temizleyip
duş alacağım...kuzularımı yıkadım ..şimdi kayganam yıkanıyor ...yarın sabah erkenden kaynım bizi alacak ...kayananm eve uğrayacak oradan biz anneme geçeceğiz..ben diyetisyene gideceğim...
sonra alışverişe pazar partimiz var şimdiden öptüm hepinizi
ayy çamaşır ve kusmak deme..bnmkiler de acayip kusuyo..evde her an çamaşır ve kurutma makinası çalışıyo..şu an bile :((
elektrik faturası bel bükmeye başladı valla..

tünaydın kızlar iyi haftasonları.........

herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben artık çok zor hareket ediyorum nefes alamıyorum ayaklarım acayip şişdi kaburgam çok acıyor saga dönüyrum bir yerim acıyor sola dönüyorum başka yerim acıyor hayırlısı Allahımdan hayırlısıyla şu günler bir geçseydi Allahımın izniyle saglıklı sıhatlı kuzularımızı kucagımıza alsaydık Allahımın izniyle inşallah

ah cnm valla sabır işte yapacak birşey yok bende öyle daha şimdiden kaburgalarım ağrımaya başladı ki daha 1 ayım kaldı inşallah......

iyi günler kızlarrr.inşallah herkez iyidir.ben 11 kadar uyumuşum uykuyu tam aldım valla.oğluşumda gece12 de uyuyunca dahale uyuyuyor.yazık işçi gibiler yaa bütün hafta içi sabah 8 akşam 7 kreş hafta sonuda acısını çıkarıyorlar .evde iş kaynıyor adım atacak halim yok ne kadar enerjimizi alıyor kuzucuklar
dopink istiyorum sıkıldım bu çobuk yorulmalardan .sizlerde öylesinizdir ama .doğsalarda diyoruz ama kuzular bize bir dopink verecek full çalışacagız valla .sağ salim doğsunlarda yaşayarak görecegiz hepsini
inşallah hepimizin kuzuları gazsız huzurlu ve mutlu bebekler olurrrrrrrr .

ıyı hafta sonları canlar
dalınınız hala grıp ve hala surunuyooo olursem kabrıme gelmeyınnn ıstememmm arkamdan aglamayın ühühhü
üüüüü
cok fenayım yaaa

ıyı hafta sonları canlar
dalınınız hala grıp ve hala surunuyooo olursem kabrıme gelmeyınnn ıstememmm arkamdan aglamayın ühühhü
üüüüü
cok fenayım yaaa

canım geçmiş olsun .gripten nefretederim mafediyor insanı .ılık suda iç canım oda rahatlatıyor .dr. ne önerdi sana aman bide ateşine dikkatet en önemlisi o .

canım geçmiş olsun .gripten nefretederim mafediyor insanı .ılık suda iç canım oda rahatlatıyor .dr. ne önerdi sana aman bide ateşine dikkatet en önemlisi o .

atesım yokta cok sukur fazla dr a gıtmedım daha ewde vıtaın takvıyesı yapıorum vıtamın manyagı oldum su cok ıcıyorum cok sıcak kalmıyorum atesım yukselmeısn dıe esımde devamlı kontrol edıyor atesımı cok terlıorum devamlı uzerımı degıstırıor.ama cok mahfettı benı ya basım zonk zonk bebekelrım kıpır kıpır acaba rahatsızmı oluolarkı bnm hapsırmamdan oksurmemden senağlama

atesım yokta cok sukur fazla dr a gıtmedım daha ewde vıtaın takvıyesı yapıorum vıtamın manyagı oldum su cok ıcıyorum cok sıcak kalmıyorum atesım yukselmeısn dıe esımde devamlı kontrol edıyor atesımı cok terlıorum devamlı uzerımı degıstırıor.ama cok mahfettı benı ya basım zonk zonk bebekelrım kıpır kıpır acaba rahatsızmı oluolarkı bnm hapsırmamdan oksurmemden senağlama

canım bir iki güne geçmesse sen git bi dr. haftanıda söyle san bişeyler önerir .kendi dr. haberdaret canım dr. önerilerinden bence .tekrar geçmiş olsun hayatım.

yazmayı unutmuşum korkma hayatım zannetmiyorum rahassız olacaklarını .
ayy bu arada beni oğlanda uyandı temin çocuk grip olmuş .yarında bebek ziyaretimiz vardı heralde gidemiyecegiz bu gidişle valla tam hastalık havası bi sıcak bir soguk .şimdi çıkayım ona bişeyler içireyim ilgileneyimmm .

hekese iyi haftasonlı kızlar nasılsınız ben yavrulrımla iyiyi sükür
gecen hafta bende nezle oldum allahtan bebeleime bulasmadı insan anlayamıyo yahu hamilelik sonrası bende bi ter bi ter en sonunda üşüttüm ...simdi iyilestim nihayettt

bi yandan kızımı sallayıp i yanda yazıyorum bi yatağa bi bilgisayara..nacizan tavsiyem bana herkes cok uyu sonra vaktın olmucakkk derdi bende zaten fosur fosur uyuyodum ayrı konuu ammmaann kimseyi dinlemeyin dr haric tabi ben uyudumda noldu bu uykusuzluun yeine gectimi hayırr ..deli gibi yoruluyo insan geceleri ama yeni günle yine enejini bisekilde buluyosun....kuzulaın bi kokusu yetiyo da artıyo bile..hem yorucu bi gecenin sonunda bir gün daha büyüdüler cok sükür diyor insan..yeni tavsiyem kendinizi zorlamadannn heeeeeeeer istediğinii yapı gitsin ayol..sırf uyu sona uyuyamazsınla olmuyomus bu islerrr...paylasmak istedimmm

medine sen hastane buldunmu doğum için tarih felan aldınmı kiolarınız nasıl bacım yazsana yada yazdında benmi kaçırıdm sırada sen varsın ne de olsa

Yazdım canım da görmedin galiba dün doktora gittim cok kötüydüm ama agrılar falan aynı zamanda böbregim cok agrıyo nstye aldı sadece bir sancı cıktı almam soguma dedi cok agırlaştım artık cok zorlanıyorum 26 nisana gün verdi erken gelmezlerse 38 haftaya denk geliyo
Kızım 2300 olmus oglum 2200:nazar: olmus okadar üzülüyodum cok fark die oglusum yetişmiş bel agrısı beni öldürücek yahuu
Hadtaneyide buldum küvezi falan var küvezde kalırsaki inş kalmaz ücretsiz falan dedi dogum paketi varmıs bakalım ne olucak

sana maşallah bana inşallah medineciğm 36 bitirmek üzeresin....senin dr kimdi medincğm

bol bol vitamin şekerim.....geçmiş olsunnnnna.s.

Benim hastene Batibahat Doktor Gürkan Bey cok cok memnunum canım
Valla bana kalsa ben artık kavusmak istiyorumda doktor yok dio :1no2: bakalım ne olcak halim minoset içiyorum artık ne yapayım agrılarım cok benim...
Siz siz olun bu havalarda dikkatlı olun canım üşütmeyin ben şimdi adet agrısı cekiyorum resmen sanırım birazda üşüttüm ondan kaynaklanıyoo :çok üzgünüm:
İnşaALLAH 38 gör canım

günaydın kızlaarrr,

dalincim bende çok fena gribim yaaaa, gece hiç uyuyamadımmm şimdi de başım ağrıyor. neyseki kanamam olmadı tekrar ona mutluyum...

Geçmiş olsun canım Havalara aldanıyoruz bende fena üşüttüm

günaydın kızlaarrr,

dalincim bende çok fena gribim yaaaa, gece hiç uyuyamadımmm şimdi de başım ağrıyor. neyseki kanamam olmadı tekrar ona mutluyum...

Geçmiş olsun canım Havalara aldanıyoruz bende fena üşüttüm

herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben artık çok zor hareket ediyorum nefes alamıyorum ayaklarım acayip şişdi kaburgam çok acıyor saga dönüyrum bir yerim acıyor sola dönüyorum başka yerim acıyor hayırlısı Allahımdan hayırlısıyla şu günler bir geçseydi Allahımın izniyle saglıklı sıhatlı kuzularımızı kucagımıza alsaydık Allahımın izniyle inşallah

Canım bende cok kötüyüm hareket etmek degil yerimden oynarkende elimden kolumdan biri tutuyo yoksa ne mümkün hareket etmek biraz daha sıkıcaz dişimizi doktorun gün vermişmiydi sana yada ben kacırdım sen yazın da boshayallersmile

günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya:(((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......

Bende o haftalarda aynı sıkıntılardan cekiyodum canım benim belli zaman sonra geçti inş gecer yemek yemek işkence oluyo cok iyi biliyorum

medine canım niye üzülüyosun benim kızım 200 gram kücük doğdu simdi oğlumdan ciko valla..hic aradaki farkı takma kaldı ki senin cok değil ben 300 ram fark oldugunu gördüm sonra kapandı sükür ama yine kiloları aynı doğmadılar....

tünaydın kızlarr....Medineciğim üzüzlme o da fark mı benimkilerin arasında 600 gr fark vardı doğduklarında şimdi yavaş yavaş kapanıyo üzülme derimm..

dalincim çok geçmiş olsun çok zor olur grip bol bol dinlenmeye çalış ne yapsan vakti gelmeyince geçmiyo bu grip

cok saolun nefes cım ve zuzucum
ıns rahatsız olmuorlardır o zaman devam bole kıprasmaya artık gunden gune netlesıor hareketlerı kuzularımın cok guzel bı duygu sabahlara onların tepıklerıyle uyanmak

ewet nefes cıms algın var heryer vırus kaynıo bende esımden aldım oda hastaydı bana gectı 1 kaç gune duzelmesem gıderım dr a ıhmal etmemk gerek

medine canım niye üzülüyosun benim kızım 200 gram kücük doğdu simdi oğlumdan ciko valla..hic aradaki farkı takma kaldı ki senin cok değil ben 300 ram fark oldugunu gördüm sonra kapandı sükür ama yine kiloları aynı doğmadılar....

Yok canım önceden aradada cok dark vardı 400 gr kadar şimdi kapanmıs onu demek istedim yani benim oglan kızı gececek gibi olumunekankayizsmile

tünaydın kızlarr....Medineciğim üzüzlme o da fark mı benimkilerin arasında 600 gr fark vardı doğduklarında şimdi yavaş yavaş kapanıyo üzülme derimm..

Vil canım yok bizim aramızda fark kalmamıs onu demek istedim zaten aynı beklemiyorum biri daha küçük olur saglıklı olsunlarda
Sen nasılsın nasıl gidiyo zorlanıyormusun

Canım bende cok kötüyüm hareket etmek degil yerimden oynarkende elimden kolumdan biri tutuyo yoksa ne mümkün hareket etmek biraz daha sıkıcaz dişimizi doktorun gün vermişmiydi sana yada ben kacırdım sen yazın da boshayallersmile

yok canım ya benim doktor 40 hafta diyor başkada bişey demiyor
bende 40 haftaya nasıl dayanacaksam Allahım kolaylık versin inşallah pazartesi gidecem kontrole bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan

Back