canım ben yatak odalarını tam takım yaptım, 2 yatak aldım..büyüyebilen ve sallanan yatak..ve çok memnunum tavsiye ederim.kızlar meraba herkeze.bız bebeklerımız ıcın alısverıse baslayalım artık dıyoruz.tek yatak almayı dusunuyorum tabı takımıyla bırlıkte yanlız sallanabılen mı yoksa sallanmayanmı almalıyım karar veremedım.mothercareden almayı dusunuyoruz orda begendım ama oda sallanmıyomus.sız ıkızler ıcın tekmı yoksa cıft yatakmı aldınız benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bılıncsız almak ıstemıyorum...
alıştırmak evet çok önemli..bnm kız fena alıştı..mahvoluyorum..ama oğlan öle diil..canım ben oğluma 8 yıl sonra kavuştum buna ragmen inan emzirir sepetine koyardım bir kere yatagıma yatırmadım .kucagımda sallayarak bile uyutmadım .inan çok zor alışkanlıklarını bıraktırmak belli bir dönemden sonra kendi odasında kendi kendine uyurdu.
ama usluda bir bebekti onun avantajıda çok tabi .ama düşünsene ikiz bide bunlar sallamaya alıştılarmı nereye kadar hangisini sallıyacaksın
ahh ahhh o 20 yaş dişi yok mu bilirim ağrısını..çok geçmiş olsun..günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......
bebeklerine çok sevindim..inşallah hep böyle sağlıkla büyüsünler..
çok geçmiş olsun..aman dikkat et..gnydınlarrr grıp oldum surunuorumm
ayy çamaşır ve kusmak deme..bnmkiler de acayip kusuyo..evde her an çamaşır ve kurutma makinası çalışıyo..şu an bile (merhaba kızlar aman yoğun bi gün çamaşır işi ile uğraşıyorum ya bi biriktimi helede hasta olduklarında
kusmalar vs.bi ton çamaşır bugün allahın izni ile bitireceğim sonra oturma odasını ve banyoyu temizleyip
duş alacağım...kuzularımı yıkadım ..şimdi kayganam yıkanıyor ...yarın sabah erkenden kaynım bizi alacak ...kayananm eve uğrayacak oradan biz anneme geçeceğiz..ben diyetisyene gideceğim...
sonra alışverişe pazar partimiz var şimdiden öptüm hepinizi
elektrik faturası bel bükmeye başladı valla..