How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hayırlı cumalar kızlarr......

kızlar meraba herkeze.bız bebeklerımız ıcın alısverıse baslayalım artık dıyoruz.tek yatak almayı dusunuyorum tabı takımıyla bırlıkte yanlız sallanabılen mı yoksa sallanmayanmı almalıyım karar veremedım.mothercareden almayı dusunuyoruz orda begendım ama oda sallanmıyomus.sız ıkızler ıcın tekmı yoksa cıft yatakmı aldınız benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bılıncsız almak ıstemıyorum...

cnm ben 2 tane park yatak aldım yatakların boyu 125 cm 3-4 yaşına kadar yatarlar sonrasıda allah kerim zaten 2 tane kocaman yatak almak istemedim şimdiden....

günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya:(((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......

geçmiş olsun cnm ah o diş ağrısı hemen dr git hiç çekme bu ağrıyı,,,,,,,,

herkese günaydın kızlarr nasılsınız bakalımmmm

biz iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz uykusuz ve yorucu günler ama mutlu günler
kabızlık sorunumu zvar fazlaıs ile sabah dr ablamız ile görüştük bi yol çizdik 3 gün deniyeceğiz olmazsa görüşeceğiz bi

dirim canım arkadaşım tekrar doğumgünleir kutlu olsun rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin işallah sana ve babasına bağışlasın yavrularınızı
nerocum kilolarınıza maşallah götüreceksin sen 37 ye bu işi sakin sakin yatacaksın hastaneye güzelce doğuracaksın kuzuzlarını
nefess naber yavyunnnn

medine sen hastane buldunmu doğum için tarih felan aldınmı kiolarınız nasıl bacım yazsana yada yazdında benmi kaçırıdm sırada sen varsın ne de olsa

artvinli naber şeker göremeidm snei nasıl gidiyo ağırlaşmaya başladınmııı

meridyen arkadaşım okuyosan yazdıklarımı özelden mesaj bekliyorum yoksa doğum yaptınmııı

ve yeni hamişler hoş geldiniz keyifli bi hamilelelik diyorum hepinizeeee
ve süregelen hamişler herkesin dediğini bende diyeyeim değerini bilinnnn gelecek günler çok mutluluk dolu çok güzel ama bir o kadarda yorucuuuu hamileleiğin keyfini çıkarınnn

kız canom inşallah 37 haftayı beklerim ama of çok zor anacığm ya geceleri yatmak bana eziyet son 30 gün inşallah su gibi geçer.........kuzuları öperimmm tabi kıskanma senide...sempatiksalakcinni

günaydın kızlaarrr,

dalincim bende çok fena gribim yaaaa, gece hiç uyuyamadımmm şimdi de başım ağrıyor. neyseki kanamam olmadı tekrar ona mutluyum...

canimbebekler buyyo artik senide sikistirmaya basladilar offf ben cok yoruldum artik kucagima almak istiyorum

iyki dogmuslar iyki varlar ALLAH uzun omurlerini gostersin ins saglicakla ve huzrla nice guzel yaslara

masaALLAH bebislrine :nazar:
biraz zor geciyo ama gececek ins canim bak ben bu saatte burdayim uyyamiyorum yatirmiyokuzucuklarim

sana maşallah bana inşallah medineciğm 36 bitirmek üzeresin....senin dr kimdi medincğm

gnydınlarrr grıp oldum surunuorumm

bol bol vitamin şekerim.....geçmiş olsunnnnna.s.

sana maşallah bana inşallah medineciğm 36 bitirmek üzeresin....senin dr kimdi medincğm

bol bol vitamin şekerim.....geçmiş olsunnnnna.s.

VITAMIN MANYAĞI OLDUM ESIM DUN BIR TON GREYFURT PORTAKAL VS ALIP GELMIS SIKIO SIKIO SUYUNU ICIRIO VITAMIN PATLAMASI YASIORUM guclubacismile KUZULARIMA YARAR INS

YAVRUKİRPİCİM HAMİŞ HAMİŞ BİZİ NBERDEN BULDU BU ILLET mafoldumben

merhaba kızlar aman yoğun bi gün çamaşır işi ile uğraşıyorum ya bi biriktimi helede hasta olduklarında
kusmalar vs.bi ton çamaşır bugün allahın izni ile bitireceğim sonra oturma odasını ve banyoyu temizleyip
duş alacağım...kuzularımı yıkadım ..şimdi kayganam yıkanıyor ...yarın sabah erkenden kaynım bizi alacak ...kayananm eve uğrayacak oradan biz anneme geçeceğiz..ben diyetisyene gideceğim...
sonra alışverişe pazar partimiz var şimdiden öptüm hepinizi

saol nero cum fazla yaklasma bulasmasın :)))

yok anacğm yaklaşırmıym :) bende 2 kere grip oldm hamilelikte dalincğm 10 günde limon-portakal-greyfurt veminosetle anca geçti,,,,,kuzularınada yeter bak kayra hergün içiyordu 1-2 bardak,,,,

merhaba kızlar aman yoğun bi gün çamaşır işi ile uğraşıyorum ya bi biriktimi helede hasta olduklarında
kusmalar vs.bi ton çamaşır bugün allahın izni ile bitireceğim sonra oturma odasını ve banyoyu temizleyip
duş alacağım...kuzularımı yıkadım ..şimdi kayganam yıkanıyor ...yarın sabah erkenden kaynım bizi alacak ...kayananm eve uğrayacak oradan biz anneme geçeceğiz..ben diyetisyene gideceğim...
sonra alışverişe pazar partimiz var şimdiden öptüm hepinizi

kolay gelsin kuzm sana

nero son zamanlar işkence gibi bitsede kurtulsam modunda oluyosun alla kolaylık versin ünkü işin en zor kısmındasın

he valla kız kaburgalarım nasıl sızlıyo şu 2 gündür bu veletler aşağıya inincemi hafifler acaba ağrılarn

ya kızlar ben 3. ayı bitirip progestanı bırakınca karnım azıcık indi sanki, sizde de olmuşmuydu böylee?

bende ilk başlarda inanılmaz şişlik ve gaz yapmıştı ama sonra düzeldi bünye alıştı heralde......

selammmmmmm ama kimsecikler yok buralarda . ben bugün son kalan alışverişlerimi yaptım .bebeklerin zaten bitmişti benim bir iki parça bişeyim kalmıştı onları hallettim.
ama günün sonunda çok üzüldüm kardşim öss sınavına girecekti bu sene ünüversitede son senesiydi tekrar okuyacaktı .benim akıllı kardeşim yabancı uyrukluların sınavı işaretlemiş gitti bir yıl yazık nasıl agladı .içim acdı valla .hayırlısı dedik artık .
ayşe çınarlıcanım malesef kent hastanesi öyle bide dr. israil beyse giden paranın haddi hesabı olmaz .ben irembeye gidiyorum israil beyde oranın eski ortaklarından eskiden tüp bebekte o vardı sonradan kente geçti ama para konusunda acımasız.ama dr. deyiştirecegim demişsin irembede refik bey yada dilek hanımı tavsiyederim çok iyiler ultrosonlarda son sistem . fiyatta 135
ben yıllardır oraya gidiyorum.

selammmmmmm ama kimsecikler yok buralarda . ben bugün son kalan alışverişlerimi yaptım .bebeklerin zaten bitmişti benim bir iki parça bişeyim kalmıştı onları hallettim.
ama günün sonunda çok üzüldüm kardşim öss sınavına girecekti bu sene ünüversitede son senesiydi tekrar okuyacaktı .benim akıllı kardeşim yabancı uyrukluların sınavı işaretlemiş gitti bir yıl yazık nasıl agladı .içim acdı valla .hayırlısı dedik artık .
ayşe çınarlıcanım malesef kent hastanesi öyle bide dr. israil beyse giden paranın haddi hesabı olmaz .ben irembeye gidiyorum israil beyde oranın eski ortaklarından eskiden tüp bebekte o vardı sonradan kente geçti ama para konusunda acımasız.ama dr. deyiştirecegim demişsin irembede refik bey yada dilek hanımı tavsiyederim çok iyiler ultrosonlarda son sistem . fiyatta 135
ben yıllardır oraya gidiyorum.

Benim gebelik takibimi kent te israil bey değil namık demir yapıyor canım...

herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben artık çok zor hareket ediyorum nefes alamıyorum ayaklarım acayip şişdi kaburgam çok acıyor saga dönüyrum bir yerim acıyor sola dönüyorum başka yerim acıyor hayırlısı Allahımdan hayırlısıyla şu günler bir geçseydi Allahımın izniyle saglıklı sıhatlı kuzularımızı kucagımıza alsaydık Allahımın izniyle inşallah

rose sık dişini cnm kızlarr iyi geceler

sanada iyi geceler canım valla sıkıyorum canım Allahım kolaylık versin hepimize kızlar bişey soracagım sizlere benim ellerimin parmaklarımın eklem yerleri çok acıyor acıp kapadıkca sizlerdede oldumu butür sorunlar sankı takılıyor gibi oluyor acıp kapayınca vede çok acıyor

Back