How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merabayııın dırım oğluşlara nice yaşlar dilerim canım sağlıklı hayırlı huzurlu koskaca bi ömür onların olsun inşallah
ben dr a gidicem bugün kontrolümüz var bakalım oğluşlar ne kadar oldular dr oncesi kocamla iddaya giriyoruz artık hep kilo tahmini bakalım naptılar güzel güzel beslendimi kuzucuklarım

ya doğuran analar bişi sorucam size resimlerde face te filan ikiz bebek arabası genelde kraft ın görüyorum sizde memnun musunuz genelde herkesin tercihi o olmuş kullanışlı sağlammı

ohoo kimsecik takılmıyo bana ben kaçıom o vakit ama kızlar şu araba konusunda hakkat cevap verin lütfen merak ediyorum almadım sizin yorumunuza göre alıcam

herkese merhaba...

dirimcim doğum gününüz kutluı olsun.birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşaallah....

ya doğuran analar bişi sorucam size resimlerde face te filan ikiz bebek arabası genelde kraft ın görüyorum sizde memnun musunuz genelde herkesin tercihi o olmuş kullanışlı sağlammı

tatlım ben kraft kullanmıyorum.."cosatto" aldım ve şiddetle tavsiye ederim..internetten bi araştır istersen..kayra da "firstwheels" kullanıyo, o da çok memnun..kraft kullanan yok benim çevremde bişi diyemicem..

kontrolun inşallah iyi geçmiştir..öpüyorum kocaman seni de minişleri de opuyorumnanaktan

inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin geranimocum.umarım herşey yolundandır.seninde haftan baya ilerlemiş.son haftalar gelmişsin.nasılsın?ağrın sızın varmı?

Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:

ohoo kimsecik takılmıyo bana ben kaçıom o vakit ama kızlar şu araba konusunda hakkat cevap verin lütfen merak ediyorum almadım sizin yorumunuza göre alıcam

Ben Firstwheels kullanıyorum..Çok memnunum..sürüşü çok rahat,çok güvenli,her yöne tek hareketle dönüyor,çok da şık ...Ayrıca oto koltuğunu Maxi-cosi alırsan arabada kullanabirsin..

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:

ayşecimm naçizane tavsiyem güvendiğin tek bir doktora gitmen olur. zaten tedirginiz, kafamız karışık, bir de üstüne doktorların farklı ölçüm ve yorumları iyice allak bullak eder. ölçüm farkı olabilir, cihaz modeli, kalibrasyonu farkı olabilir. neden eski doktoruna gitmosunn?

kız nero geçmiştemisin gel buyanakaydirigubbakcemile3

buralardaym anacığ yatıyom kalkıyom arada gelip bakınıym,,,bende dün gittm kontrole senin yakışıklılar nasıl bakalım haber ver hemen

ya bnede almadım aslında amakaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor acaba araba var diye bir müddt araç pusetleri ile idare edim diye düşünüyorum ama doğrumu acaba???

cnm ben 14 gün önce kontrole gittm birde dün gittm nerdeyse ikiside 500 gr almışlar nasıl almazlar dr nededi peki aynı çıkabilrimiymş almamsı normalmiymiş ??

DIRIM canım yavrularının doğum gününü kutlarım..Ne iyi etmişte anne olmuşsun..Umarım gelecekte torunlarının doğum günlerini de kutlarsınız..Rabbim hiç ayırmasın sizi..o güzel kuzularını ve seni öperim..

Son düzenleme:

Canım ben en son 10 gün arayla gittim kontrole,bebeklerin kilosunda çok değişiklik yoktu,10,15 gr.civarı artış vardı.dr.bu haftalarda kilo artışı çok olmuyor dedi.genelde kontrole ayda bir çağırırız ondan size kilo almış gelir dedi.sen 10 gün içinde geldiğinden artış olmaması normal dedi.
7.ydan sonra kilo alım hızında artış olurmuş.içini ferah tut.birde ulrtasyon makinasındanda kaynaklanmışda olabilir.can sıkıcı bir şey değil canım canını sıkma.

DIRIM rabbim kuzularına sağlıklı,kazadan beladan uzak,hayırlı yaşlar nasip etsin.rabbim kol kanadının altından ayırmasın inşallah.Anne ve babasına ve çevresine hayırlı evlatlar olarak nice nice yaşlar alsınlar.

Canım ben en son 10 gün arayla gittim kontrole,bebeklerin kilosunda çok değişiklik yoktu,10,15 gr.civarı artış vardı.dr.bu haftalarda kilo artışı çok olmuyor dedi.genelde kontrole ayda bir çağırırız ondan size kilo almış gelir dedi.sen 10 gün içinde geldiğinden artış olmaması normal dedi.
7.ydan sonra kilo alım hızında artış olurmuş.içini ferah tut.birde ulrtasyon makinasındanda kaynaklanmışda olabilir.can sıkıcı bir şey değil canım canını sıkma.

DIRIM rabbim kuzularına sağlıklı,kazadan beladan uzak,hayırlı yaşlar nasip etsin.rabbim kol kanadının altından ayırmasın inşallah.Anne ve babasına ve çevresine hayırlı evlatlar olarak nice nice yaşlar alsınlar.

canım inşallah dediğin gibidir ama diğer arkadaşların bebişleri nasıl 800 gr lardalar
aynı günlerde olanlar hemde
:çok üzgünüm:

canım inşallah dediğin gibidir ama diğer arkadaşların bebişleri nasıl 800 gr lardalar
aynı günlerde olanlar hemde
:çok üzgünüm:

Canım biz ikiz annesiyiz,iki bebeği besliyoruz.Tek bebekle kilolarını kıyaslama.
Ona bakarsan tek gebeler 40.haftada doğuruyor,biz niye hedef 36 diyoruz.
Her hamilelik bir olmuyor,her bebeğin kilo alımıda bir olmuyor.Sağlıkları yerinde olsunda kilo alırlar se hiç merak etme.opuyorumnanaktan

dırımcımmm rabbim upuzun analı babalı düğünlü torunlu bir ömür nasip etsin..... nice yıllara......

ay bilmiyorumki fatoscum herkez oyle soyluor ama hayırlısı ıns
dırımcım allah uzun omur versın kucuk adamlarına ıyıkı dogular

merabayııın dırım oğluşlara nice yaşlar dilerim canım sağlıklı hayırlı huzurlu koskaca bi ömür onların olsun inşallah
ben dr a gidicem bugün kontrolümüz var bakalım oğluşlar ne kadar oldular dr oncesi kocamla iddaya giriyoruz artık hep kilo tahmini bakalım naptılar güzel güzel beslendimi kuzucuklarım

herkese merhaba...

dirimcim doğum gününüz kutluı olsun.birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşaallah....

DIRIM canım yavrularının doğum gününü kutlarım..Ne iyi etmişte anne olmuşsun..Umarım gelecekte torunlarının doğum günlerini de kutlarsınız..Rabbim hiç ayırmasın sizi..o güzel kuzularını ve seni öperim..

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlar allah razı olsun iyi dilekleriniz için

iyi aksamlar tek tek teşekkür ederimmm....güzel dilekleriniz için ...
ben giremedim ama doğumgünümüzü her ne kadar bugün kutlamasakta ufak hazırlık yaptım...
evim berbattı özellikle mutfağım....bi giriştim çocukların odasının halısını sildim kanepesini sildim..
yataklarını kanepsini çekip sildim süpürdüm...mutafktaki bi ton işimi bitirdim camını sildim yatak odası antre aksam 5 olmuştu..hemen markete gittim ufak alışveriş yaptım...
eve koşa koşa geldim...hemen doğumgünü yemeğimizi hazırlamaya koyuldum...

fırında kaşarlı köfte
ezogelin çorbası
pilav
amerikan salatsı

ve pasta yaptım kuzularıma....kociş şeytanın bacağını kırdııııı bana çiçek yaptırmışş...
hediye almışş......bugün bu iki altını bana verdiğin için teşekkür ederim...çektiğin tüm sıkıntıların bedelini hiç birşey ödeyemez karşılayamaz seni çok seviyorum dedi....

gece 4 de tartışmıştık ve bütün günde konuşmadık...ve bugün pestilim çıktı ama bu sözler ve çicek
herşeyi götürdü...iyi geldi beee :) paylaşmak istedim sizlerle

http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2725

benimki bu canım......koltukları çıkıyıor...ayrıca istediğin yöne takabiliyırsun hatta biri öne biri arkaya bakabilir..daha yeni aldık... şimdilik memnunum....yürüyen merdivenlere falan sığıyor... kotuklar çıktığı için bagajada sığıyor......

Back