• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar bişey soracagım . benim varizlerim çıldırdı hatta bugün birtane daha attı agrıdan eşortman giyemiyorum deydigi anda delirtecek gibi acıyor.aranızda hamilelikte varizleri çogalıp tedavi gören varmı
tedavi yapıyorlarmı .yoksa ben nasıl dayanırım bu ayak agrılarına bilemiyorum kabus gibi .

burçin canımmmm nasılsın bebişler biraz düzeldimi hayatım.

sağol canım yaa..grip bitti şükür..
amaaaaa bugün çok zor bi gündü ama kız reflü gibi bişi oldu midesi rahatsız..ağzına durmadan su gibi bişiler geliyo, sanırım onun acılığı ekşiliğiyle daha da çok ağlıyo ve o ağzına gelen su ve devamlı bağırmasından sesi kısılıyo..oğlan da gazlandı..çılgın bi gündü..
kıza 8de oğlana 12de fitil verdim yarım..rahatladı kuzucuklarım artık 3-5 saat uyurlar sanırım ben de yatmaya gidiyorum ki dinleneyim azıcık..

sen nasılsın?ağrılara kasılmalara dikkat ediyosun dimi?geçti mi sorunlar?

kızlar bişey soracagım . benim varizlerim çıldırdı hatta bugün birtane daha attı agrıdan eşortman giyemiyorum deydigi anda delirtecek gibi acıyor.aranızda hamilelikte varizleri çogalıp tedavi gören varmı
tedavi yapıyorlarmı .yoksa ben nasıl dayanırım bu ayak agrılarına bilemiyorum kabus gibi .

hiç olmadı canım ama söylemesi ayıp son aylarda hemoroid oldu bende..malum o da bi damar çatlaması..dr bi merhem önerdi ama sıktım dişimi kullanmadım inatla her ilaca yaptığım gibi :))
doğumdan çıkar çıkmaz da kendiliğinden geçip gitti..

sağol canım yaa..grip bitti şükür..
amaaaaa bugün çok zor bi gündü ama kız reflü gibi bişi oldu midesi rahatsız..ağzına durmadan su gibi bişiler geliyo, sanırım onun acılığı ekşiliğiyle daha da çok ağlıyo ve o ağzına gelen su ve devamlı bağırmasından sesi kısılıyo..oğlan da gazlandı..çılgın bi gündü..
kıza 8de oğlana 12de fitil verdim yarım..rahatladı kuzucuklarım artık 3-5 saat uyurlar sanırım ben de yatmaya gidiyorum ki dinleneyim azıcık..

sen nasılsın?ağrılara kasılmalara dikkat ediyosun dimi?geçti mi sorunlar?

canım reflü başadıysa sakın yatagını düz bırakma baş tarafını havaya kaldır biz berkin sepetinin altına bir kaç kitap koymuştuk uzun süre öyle yatmıştı.uyuduklarınada çok sevindim bak yavaş yavaş düzene giriyorlar allahım nazarlardan saklasın kuzuları.
gazlarıda inşallah biran önce biter aman sende yediklerine dikkatet ben domatez bile yemezdim dr. bir liste vermişti 6 ay boyunca sıkacaksın dişini azına koymuyacaksın bunları diye berk hiç gaz olmamıştı ya kendindendi yada yediklerimdendi bilemiyorum artık canım.
kasılmalarımda ilaç içtigim sürece pek yok ama ilaç içmedimmi hafiften başlıyor .ama pek keyfim olduguda söylenemez dedigim gibi ayaklarımdan yürüyemiyorum bile. bide bugün wc den çıkmadım inat gibi .olacak artık bunlar napayım 6 haftadaha sabır diyorum kendime

günaydın kızlar epeydir takip ediyorum sizleri tanımadan çok sevdim aranıza katılmaya karar verdim 14 haftam bitmek üzere ikiz bekliyorum 11.haftada bebeklerimden birine veda ettim redüksiyonla çalışmam yasaklandı evde oturmaya başladım 3 ay oldu ama hala alışamadım çok sıkılıyorum çalışmayı özledim siz evde vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?

ben ayakta çalışırken varis sorunum vardı dr dizaltı varis çorabı verdi çok iyi gelmişti rahatlatıyor hamilelikte bir zararı yokmuş dr una sor sende kullan ağrıların hafifleyecektir.Birde ayaklarını kaldırıp yatarsan kan dolaşımın hızlanır.Sıcak soğuk duşta damarları rahatlatır geçmiş olsun acil şifalar canım

Selam hanımlar,nasılsınız bugün?
Bugün hiç giremedim k.k. evde temizlik vardı.eşim hasta yatıyor 2 gündür.
o bana bakarken artık ben ona bakıyorum 2 gündür.
benden işte böyle kızlar.yine kimsecikler yoooooook herkes kocişiyle sanırım.

artvinli geçmiş olsun canım

Herkese hayırlı güzel günler koca göbüşler ve güzel annişler..

Ben sanırım artık dayanamıcam bacaklarım agrıyo belimde bir agrı var karnımda hafif bir agrı anlamıyorum bir anda artık durmak istemiyolar sanırım 10 unda kontrol vardı zaten bakalım ne olucak beni göremessenşz bilinki doguma gittim duanızı esirgemeyin

benimde gece 12 de karnım agrıyordu bebeklerde rahatsız gibiydi hastaneye gittik bebeklerrin kalpleri dinlendi iyilermiş şükürler olsun Allahımasancımabakıldı yok dediler olur artık bu haftalarda olur dediler birde yerleri dar oldugundan dönerken canınınacıtır agrı yaparlar dediler dediler ama dedigin gibi canım artık çok zorlarştı ben kalkarken oturuken nerdeyse aglıyacagım o derece canım acıyor bugun kontrolumuz vardı doktorumun annesi vefat etmiş onun için gelecek haftaya kadar yokmuş haftaya gidecegiz Allah nasip ederse Allahım hepimize kolaylık versin inşallah

Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)

dogum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerin vede kuzularınla beraber inşallah

birce35 hoşgeldin canım,

haftalarımız yakınmış senle, ben de geçen hafta redüksiyon yaptırdım, şimdi evde istirahatteyim. neden çalışman yasaklandı? bana 10 gün sonra başlayabilirsin demişlerdi öncesinde, bende mi çalışamıycam acaba. evde vakit geçirme konusunda ben de sıkıntılıyım canım, kitap okumayı çok severim onu bile istemiyor canım şimdi. tv'de de pek bişey yok. biraz net, biraz uyku vs geçiriyoruz günleri.

birce35 hoşgeldin canım,

haftalarımız yakınmış senle, ben de geçen hafta redüksiyon yaptırdım, şimdi evde istirahatteyim. neden çalışman yasaklandı? bana 10 gün sonra başlayabilirsin demişlerdi öncesinde, bende mi çalışamıycam acaba. evde vakit geçirme konusunda ben de sıkıntılıyım canım, kitap okumayı çok severim onu bile istemiyor canım şimdi. tv'de de pek bişey yok. biraz net, biraz uyku vs geçiriyoruz günleri.

teşekkür ederim hoşbulduk canım

polikistikover vardı yumurtlama takibiyle ve tedavisiyle gebe kaldım ilk 1.5 ay çok sayıda büyük kistlerim vardı eğer gerilemeseydi tüm gebeliğimi sonlandıracaklardı çok ağrılarım vardı ve kanamam oluyordu 3 tanede kesem vardı hareket bile edemiyordum anlayacağın hep yatıyordum çalışmam yumurta tedavisinde yasaklandı çünkü lazer radyofrekans infirared benim işim hep ışınlardı sonrada problemli başlayınca gebelik dr um çalışamazsın dedi redüksiyon yapan prof de aynı şeyi söyleyince eve mahkum oldum

gene tenha gene tenha kendı actıgım konuyu okuyorum aglıorumya ınsanalr neler yasamıslar cok uzucu banada raht batıyo kendıme kızdım cok

günaydın kızlar herkeze .biz uyandık kahvaltımızı yaptık.bide size bakalım dedik .şükür gece uyumuşum allahım acıdı heralde .hiç ayak agrısından uyanmadan uyudum kaydirigubbakcemile2 inşallah sizler içinde benim içinde agrısız güzel bir gün olur.

ben ayakta çalışırken varis sorunum vardı dr dizaltı varis

çorabı verdi çok iyi gelmişti rahatlatıyor hamilelikte bir zararı yokmuş dr una sor sende kullan ağrıların hafifleyecektir.Birde ayaklarını kaldırıp yatarsan kan dolaşımın hızlanır.Sıcak soğuk duşta damarları rahatlatır geçmiş olsun acil şifalar canım

bircecim hoş geldin canım aramıza .allahım bebeklerini vaktinde kucagına almanı nasipetsin .evet bende variz çorabını düşündüm esasında bunun için bir dr. gitmem gerekiyor olmassa bir dr. araştırıp gideyim yoksa doguma kadar zor dayanırım.

bırde bnm yasın adagım vardı eger hamıle kalırsam dogum yapmadan 40 yasın okucam demıstım ole adamıstım bırde saglıklı bebekelerımı kucagıma alırsamda yasın adadım gecelerı ruyalarıma gırıo yaısnelr ya kızlar kendımı ole yorgun hıssedıorumkı okuyacak hal bulamıorum ama bolede bebekelrımın sırtında yuk kaldı deılmı ?

selam koca göbüşlüler herkez iyidir inşallah........ben cuma akşamı eve girdim bugn salı valla burnumu dışarı çıkartmadım daha aman ne sıkıcı yahuuu......yarın kontrolum var bakalım benm kuzular nasıllarrrr......

slm cnm.ben burdayım sadece galiba

benden sonra gelmişsin görmemişm gülüm.....akşamları pek giremiyorum ben oturmada ve yatmada sıkıntı çekiyorum birde sanki akşam olunca enerjim bitiyor gibi....

Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)

doğum günün kutlu olsun cnm,,,,,,geç olsun güç olmasın allah biize nasip etti inşallah sonuna kadarda gideceğiz evlatlarımızı alacağız kucağımıza....bende 33 yaşında anne olacağım ama olsun kısmetimiz böyleymişşşopuyorumnanaktan

bende hiç olmadı nefesciğim ama dr vermedimi ilaç falan ?

günaydın kızlar epeydir takip ediyorum sizleri tanımadan çok sevdim aranıza katılmaya karar verdim 14 haftam bitmek üzere ikiz bekliyorum 11.haftada bebeklerimden birine veda ettim redüksiyonla çalışmam yasaklandı evde oturmaya başladım 3 ay oldu ama hala alışamadım çok sıkılıyorum çalışmayı özledim siz evde vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?

hayırlı olsun birce bebeklerin...hoşgeldin...

hepinizin bebişleri hayırlı olsun ikiz hamilelik zormu nasıl geçiyor tüplemi kaldınız yoksa ilaçla yada baskamı yöntemmi

bırde bnm yasın adagım vardı eger hamıle kalırsam dogum yapmadan 40 yasın okucam demıstım ole adamıstım bırde saglıklı bebekelerımı kucagıma alırsamda yasın adadım gecelerı ruyalarıma gırıo yaısnelr ya kızlar kendımı ole yorgun hıssedıorumkı okuyacak hal bulamıorum ama bolede bebekelrımın sırtında yuk kaldı deılmı ?

okuman lazım dalincğm hergün 1 kere yada günaşırı 1 kere okusan yine 1-2 ayda biter

Back