Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burçin canımmmm nasılsın bebişler biraz düzeldimi hayatım.
kızlar bişey soracagım . benim varizlerim çıldırdı hatta bugün birtane daha attı agrıdan eşortman giyemiyorum deydigi anda delirtecek gibi acıyor.aranızda hamilelikte varizleri çogalıp tedavi gören varmı
tedavi yapıyorlarmı .yoksa ben nasıl dayanırım bu ayak agrılarına bilemiyorum kabus gibi .
sağol canım yaa..grip bitti şükür..
amaaaaa bugün çok zor bi gündü ama kız reflü gibi bişi oldu midesi rahatsız..ağzına durmadan su gibi bişiler geliyo, sanırım onun acılığı ekşiliğiyle daha da çok ağlıyo ve o ağzına gelen su ve devamlı bağırmasından sesi kısılıyo..oğlan da gazlandı..çılgın bi gündü..
kıza 8de oğlana 12de fitil verdim yarım..rahatladı kuzucuklarım artık 3-5 saat uyurlar sanırım ben de yatmaya gidiyorum ki dinleneyim azıcık..
sen nasılsın?ağrılara kasılmalara dikkat ediyosun dimi?geçti mi sorunlar?
kızlar bişey soracagım . benim varizlerim çıldırdı hatta bugün birtane daha attı agrıdan eşortman giyemiyorum deydigi anda delirtecek gibi acıyor.aranızda hamilelikte varizleri çogalıp tedavi gören varmı
tedavi yapıyorlarmı .yoksa ben nasıl dayanırım bu ayak agrılarına bilemiyorum kabus gibi .
Selam hanımlar,nasılsınız bugün?
Bugün hiç giremedim k.k. evde temizlik vardı.eşim hasta yatıyor 2 gündür.
o bana bakarken artık ben ona bakıyorum 2 gündür.
benden işte böyle kızlar.yine kimsecikler yoooooook herkes kocişiyle sanırım.
Herkese hayırlı güzel günler koca göbüşler ve güzel annişler..
Ben sanırım artık dayanamıcam bacaklarım agrıyo belimde bir agrı var karnımda hafif bir agrı anlamıyorum bir anda artık durmak istemiyolar sanırım 10 unda kontrol vardı zaten bakalım ne olucak beni göremessenşz bilinki doguma gittim duanızı esirgemeyin
Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)
birce35 hoşgeldin canım,
haftalarımız yakınmış senle, ben de geçen hafta redüksiyon yaptırdım, şimdi evde istirahatteyim. neden çalışman yasaklandı? bana 10 gün sonra başlayabilirsin demişlerdi öncesinde, bende mi çalışamıycam acaba. evde vakit geçirme konusunda ben de sıkıntılıyım canım, kitap okumayı çok severim onu bile istemiyor canım şimdi. tv'de de pek bişey yok. biraz net, biraz uyku vs geçiriyoruz günleri.
ben ayakta çalışırken varis sorunum vardı dr dizaltı varis
çorabı verdi çok iyi gelmişti rahatlatıyor hamilelikte bir zararı yokmuş dr una sor sende kullan ağrıların hafifleyecektir.Birde ayaklarını kaldırıp yatarsan kan dolaşımın hızlanır.Sıcak soğuk duşta damarları rahatlatır geçmiş olsun acil şifalar canım
slm cnm.ben burdayım sadece galiba
Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)
günaydın kızlar epeydir takip ediyorum sizleri tanımadan çok sevdim aranıza katılmaya karar verdim 14 haftam bitmek üzere ikiz bekliyorum 11.haftada bebeklerimden birine veda ettim redüksiyonla çalışmam yasaklandı evde oturmaya başladım 3 ay oldu ama hala alışamadım çok sıkılıyorum çalışmayı özledim siz evde vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?
bırde bnm yasın adagım vardı eger hamıle kalırsam dogum yapmadan 40 yasın okucam demıstım ole adamıstım bırde saglıklı bebekelerımı kucagıma alırsamda yasın adadım gecelerı ruyalarıma gırıo yaısnelr ya kızlar kendımı ole yorgun hıssedıorumkı okuyacak hal bulamıorum ama bolede bebekelrımın sırtında yuk kaldı deılmı ?