• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tünaydınlar kızlarrr........

nihaytinde evime geldim...evimi çok özlemişim dün sağolsun liseden arkadaşım
geldi annemlerden bizi aldı...beraber geldik eve o çocuklarla oynadı bende
eşyalarımızı yerleştirdim...sonra oturduk dışardan bişiler söyledi eşim yedik oturduk sohbet ettik
aksamıda benim eski müdürüm 1 sene sonunda çocuklarımı görmeye geldiler ..
annemdeyken kek yapmıştım yolda parçalanmış
eşim hazır bişiiler aldı evi topladım vs.arkadaşım gitti
onlar geldi...saat 11 gelirken kalktılar.....bizde hemen kuzuları uyuttuk sonra yattık
allahım gecede birkere kalktılar çok güzel uykumu aldım
şimdi kahvaltımızı yaptık kuzularım çok güzel oynadılar....
hava çok güzel ama eşim çıkmaz eve girdi birkere

benden bu kaderrrrrrrrrr

bana yenı gun aydıgı ıcın gunaydınnnnnnnn bugun cok mutluyum yahu hava cok guzel ıcım huzur dolu laylaylayy lomm dıe dolasıorum ortalarda

bana yenı gun aydıgı ıcın gunaydınnnnnnnn bugun cok mutluyum yahu hava cok guzel ıcım huzur dolu laylaylayy lomm dıe dolasıorum ortalarda

dalincimm nihayet toparlaadınnn, sevindim walla.
yasak değilse çık gez dolaş eşinle, tadını çıkar. bu arada senin yeni konu bayaaa rating almış bak:)

dalincimm nihayet toparlaadınnn, sevindim walla.
yasak değilse çık gez dolaş eşinle, tadını çıkar. bu arada senin yeni konu bayaaa rating almış bak:)

ewet ya konum tuttu ama cok gzule syeler yazılıor cok sevıorum onları okumayı duygulanıorum mafoldumben ama bende yazdım hıkayemı bıraz sızde bnm hıkayemı okuyun dıye :CüvCüv:naniknanik esım hasta cnm ya cok bebek gıbı ılgılenıorum onunla soruorum benden ıyı bı anne olurmu dıe 10 numara olur dıo kaydirigubbakcemile3

ne rahatsız ediyorsun yavruları yaawalsanaalsanasmile,
birileri de seni sürekli canı sıkıldıkça merak ettikçe dürtse hoşuna gidermiaklinialirimsmile

benim annemde beni merak ettikçe arıyo uyku filan tınlamıyo valla bende yafrularımı merak ettikçe dürtüklüyom napim onlarda kıpraşsınlar tırsıyo analarıeyvahedigeldismile

bu arad sızlere ben sdat bebekten bahsetmıstımya verdıgı yasma mucadelesınden
yawrum o mınıcık bedenıyle kazandı o mucadeleyı premature dogdu ama suan 3 kıl oldu buyudu kocaman oldu tutundu sıkı sıkı annesıne artık ewınde annesının ak sutuyle beslenıo saglıgıda cok ıyı makıneyede baglı deıl

bu arad sızlere ben sdat bebekten bahsetmıstımya verdıgı yasma mucadelesınden
yawrum o mınıcık bedenıyle kazandı o mucadeleyı premature dogdu ama suan 3 kıl oldu buyudu kocaman oldu tutundu sıkı sıkı annesıne artık ewınde annesının ak sutuyle beslenıo saglıgıda cok ıyı makıneyede baglı deıl

Cok sevindim canım ALLAH a cok şükür opuyorumnanaktan
ALLAH saglıklı günlerini göstersin hep...

kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:

:utangac: Valla altıma bir bez koysam die düşünmeye basladım yok artık hamileliğn kalan yarısını wcde geciricem kaydirigubbakcemile3
Benim kkız hiç durmuyo oglusumun sdesi bile cıkmıyo yahuuu zorunan duymaya calısıyorum beyfendiyi Çok üzgünüm çoook

Nasıl olsun canım ya son haftalar olunca sıkıntılarda artıyo. Çok iyi değilim herşey zorlaştı benim için. Annem gelmişti yanıma bide onun tansiyonu fırladı çıktı yukarlara. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Cok geçmiş olsun canım annene ALLAH şifa versin kolay degil tabi..

Selam hanımlar,nasılsınız bugün?
Bugün hiç giremedim k.k. evde temizlik vardı.eşim hasta yatıyor 2 gündür.
o bana bakarken artık ben ona bakıyorum 2 gündür.
benden işte böyle kızlar.yine kimsecikler yoooooook herkes kocişiyle sanırım.

artvinli geçmiş olsun canımmm

bugün hava çok güzeldiii biz bi 10 dakka çıktık geri geldik eve rüğzgar vardı caddede babamız çok söylendi geri döndük

meridyen arkadaşı buralardamısın sana bişiler gönderecektim bana özelden mesaj atmanı bekliyorum bi tanem

Kızlar benim de ikiz gebelik.Doğal yoldan.1 Hafta önce az bir kanama oldu,korkuyla hemen doktora gittim.Kalp atışları duyuldu.Zaten o zaman öğrendim ikiz olduğunu,büyük sürpriz oldu.Öncesnde doktor tek kese söylemişti çünkü.Neyse kanamayı önemsemedi doktor.Sorun değil dedi.Günde 1 progestan içiyorum zaten.
2 gün sonra yine az bir kan geldi. Geçti hemen Doktor gitttim acile.Kalp atışları var yine çok şükür.İçeride bir kanama yokmuş.Ama çok tedirgin oluyorum.İkiz diye mi böyle? Sizde de böyle oldu mu

kızlar ıyıgeceler hepınıze.dun gece acayıp sancılandım sabah 5 e kadar gecmek bılmedı yedıklerımede coook dıkkat edıyorum ama cook fecıı bı gece gecırdım.az daha devam etseydı esım acıle goturecektı 22.haftama gırıcem bır ıkı gune kadar ama bugune kadar hıc boyle olmadım cook rahat gecıyodu.cook telaslandım erken dogum yapıyomusum gıbı geldı bıan cook agladım.aranızda bu haftalarında boyle olan varmıydı.1 hafta sonra kontrolum var dr rumada sorucam ama cok endıselendım ya.umarım 35 36. haftaya kadar dayanabılırız ya.offf bu sancı benı cok korkuttu.bugun daha ıyıyım ınsallah bıdaha olmaz.normalmı acaba ya oldumun yasayan kızlaarr....

kızlar ıyıgeceler hepınıze.dun gece acayıp sancılandım sabah 5 e kadar gecmek bılmedı yedıklerımede coook dıkkat edıyorum ama cook fecıı bı gece gecırdım.az daha devam etseydı esım acıle goturecektı 22.haftama gırıcem bır ıkı gune kadar ama bugune kadar hıc boyle olmadım cook rahat gecıyodu.cook telaslandım erken dogum yapıyomusum gıbı geldı bıan cook agladım.aranızda bu haftalarında boyle olan varmıydı.1 hafta sonra kontrolum var dr rumada sorucam ama cok endıselendım ya.umarım 35 36. haftaya kadar dayanabılırız ya.offf bu sancı benı cok korkuttu.bugun daha ıyıyım ınsallah bıdaha olmaz.normalmı acaba ya oldumun yasayan kızlaarr....

canım bazı dönemlerde bizlerdede oluyor.sancılar agrılar hatta kanamalarımızın oldugu dönemler oldu .artık bebeklerin iyice hareketlendi dogrusu sen iyice bunları hissediyorsun
bazen baskıları oluyor onlarda sancı yapabiliyor .ama agrı belindeyse yada renkli agrısı gibiyse dr. mutlaka ara .geçen benimde çok sancım oldu kasılmalarım ama sonra geçti ya yönlerini deyiştirdiler ondan oldu kolay deyilki iki tane birden taşıyoruz onlarda tek bebegin sıgdıgı yere sıgıyorlar .ama bidaha olursa dr. sor kasılmalarına baksın

Kızlar benim de ikiz gebelik.Doğal yoldan.1 Hafta önce az bir kanama oldu,korkuyla hemen doktora gittim.Kalp atışları duyuldu.Zaten o zaman öğrendim ikiz olduğunu,büyük sürpriz oldu.Öncesnde doktor tek kese söylemişti çünkü.Neyse kanamayı önemsemedi doktor.Sorun değil dedi.Günde 1 progestan içiyorum zaten.
2 gün sonra yine az bir kan geldi. Geçti hemen Doktor gitttim acile.Kalp atışları var yine çok şükür.İçeride bir kanama yokmuş.Ama çok tedirgin oluyorum.İkiz diye mi böyle? Sizde de böyle oldu mu

canım ilk başta hayırlısı olsun rabbim zamanında saglıkla kucagına almayı nasipetsin bebeklerini.
plesentan aşada olabilir oyüzden kanama olabiliyor.ama sebebi önemli mutlaka bir sebebi vardır .bazende bebek tutunmaya çalışırken duvara kanamalar olabiliyor yani ben öyle biliyorum bol bol istirahatetmen lazım bence ama dr. bir sebep söylemesi lazım sana.söylemiyorsa bence başka bir dr. git canım ihmaletme.

iyi geceler kızlar...ancak bu saatlerde uğrayabiliyorum nöbetteyim :) kızlar ık sık uyanıyo annemle nöbetleşe bekliyoruz uyursam seslerini duyamam diye korkuyorum.kuzularım gün geçtikçe büyüme çabasındalar teyzeleri ...akşam banyo yaptık az önce doyurdum şimdide uyuyolar kuzucuklarım.bende toparlanmaya çalışıyorum yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem.ondan sonra daha rahat olurum inş...

dalinnn şükür be canım valla kendine gelmişsin kaydirigubbakcemile5 sevindim hep böyle huzur dolu ol canım tadını çıkar.kaydirigubbakcemile2
benim annemde beni merak ettikçe arıyo uyku filan tınlamıyo valla bende yafrularımı merak ettikçe dürtüklüyom napim onlarda kıpraşsınlar tırsıyo analarıeyvahedigeldismile
geranimo kız valla o çocukları dürte dürte doguracan bırak ne istiyorsun gariplerden yoruyorsun çocuklar anneeeeee sukunet dinlenecegiz bırak artık biraz diye bagırıyorlardır içerde delikafadulden şaka bir tarafa bende ilk oğlumda aynı öyleydim hafiften sallardım karnımı oynasınlar diye .hep bir endişe içindeydim .

Cok sevindim canım ALLAH a cok şükür opuyorumnanaktan
ALLAH saglıklı günlerini göstersin hep...

:utangac: Valla altıma bir bez koysam die düşünmeye basladım yok artık hamileliğn kalan yarısını wcde geciricem kaydirigubbakcemile3
Benim kkız hiç durmuyo oglusumun sdesi bile cıkmıyo yahuuu zorunan duymaya calısıyorum beyfendiyi Çok üzgünüm çoook

Cok geçmiş olsun canım annene ALLAH şifa versin kolay degil tabi..

medinecim sen bu haftada baglıyayım diyorsun ben şimdiden baglıyacagım kimi zaman wc gidiyorum daha koltuga oturmadan bidaha geliyor .ama enterasan olan az bişeyde deyil sanki az önce wc giden ben detyildim .senin haftalarda heralde tutamam ciddi baglarmışım bezi :teytey:

arkadaslar birsey sorucaktim sacma gelebilir ama ikiz gebelikte daha belirgin belirtiler oluyormu bende 8+3üm doktora 5+5ken gitmistim sadece tek kese vardi kacinci haftada belli oluyor ikiz bebekler ben sali günü dr gidicem simdiden karnim bayagi büyüdüde merak ediyorum istebilmiyorumkismile

iyi geceler kızlar...ancak bu saatlerde uğrayabiliyorum nöbetteyim :) kızlar ık sık uyanıyo annemle nöbetleşe bekliyoruz uyursam seslerini duyamam diye korkuyorum.kuzularım gün geçtikçe büyüme çabasındalar teyzeleri ...akşam banyo yaptık az önce doyurdum şimdide uyuyolar kuzucuklarım.bende toparlanmaya çalışıyorum yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem.ondan sonra daha rahat olurum inş...

maşşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler.uyu canım benim dinlen hiç duymazmısın annesin sen onlardaha seslerini çıkarmadan 5 sn önce açarsın gözünü hissedersin .canım dikiş aldırma diye bişey varmı artık kendi kendine düşmüyormu onlar yada yapıştırmıyorlarmı?

maşşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler.uyu canım benim dinlen hiç duymazmısın annesin sen onlardaha seslerini çıkarmadan 5 sn önce açarsın gözünü hissedersin .canım dikiş aldırma diye bişey varmı artık kendi kendine düşmüyormu onlar yada yapıştırmıyorlarmı?

canım sadece yara başlarında görünen dikişler var orta kısmında içerden dikiş varmış bi taraftan kesip diğer taraftan çekiyolarmış dikişleri 10 gün sonra gel dediler bakalım nasıl olacak.Metal bi ip gibi bişeyle dikmişler normal ip gibide değil.Tam bilmiyorum bende ortası yapıştırma sanki anlamıyorum ki

Back