• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Selam hanımlar,nasılsınız bugün?
Bugün hiç giremedim k.k. evde temizlik vardı.eşim hasta yatıyor 2 gündür.
o bana bakarken artık ben ona bakıyorum 2 gündür.
benden işte böyle kızlar.yine kimsecikler yoooooook herkes kocişiyle sanırım.

bende 2 haftadır bakıorum kocısıme dedıgın gıbı o bana bakarken sımdı sıra bende ama gecmek bılmedı hastalıgı ya drada goturemıorum ıgnedenmı korkuo nedır kaydirigubbakcemile4

günaydın iyihaftalar kızlarrr,

bugün kimsecikler yok burada, dalin de kendi konusunda takılıyor sanırım :D
ya sizler bu dinlence süreçlerinde evde ne yapıyorsunuz, el işi falan mı takılsam demeye başladım bende. tv biryere kadar, bayıyor sonra, kitap normalde çok sevmeme rağmen bu ara okuyamıyorum. bugünlük bende durumlar böyle. siz nerelerdesiniz?
ya bu arada çok ilginç 12. hafta biter bitmez uyku hali bıçak gibi kesildi, iştahım da hafiften dönüyor gibi.

ya sizler bu dinlence süreçlerinde evde ne yapıyorsunuz, el işi falan mı takılsam demeye başladım bende. tv biryere kadar, bayıyor sonra, kitap normalde çok sevmeme rağmen bu ara okuyamıyorum. bugünlük bende durumlar böyle. siz nerelerdesiniz?
ya bu arada çok ilginç 12. hafta biter bitmez uyku hali bıçak gibi kesildi, iştahım da hafiften dönüyor gibi.

Yavrukirpicim bol bol uyuyorum ben :) Evde durmaya hiç alışkın degildim halbuki izin günlerimde bile sıkılırdım ama şimdi öyle bir psikolojiye girmişimki kabullenmişim durumu demek diyorum kendime.. bilgisayar oyunu oynuyorum bazende dizi, film indiriyorum internetten onlara bakıyorum.. tvde bişey yok zaten.. oyüzden iki saate bir kalkıp bişeyler yiyip geri yatıyorum bünyemde alıştı :)) öyle öyle geçirmeye çalışıyorum bende günlerimi 11.haftamdan bu yana

Yavrukirpicim bol bol uyuyorum ben :) Evde durmaya hiç alışkın degildim halbuki izin günlerimde bile sıkılırdım ama şimdi öyle bir psikolojiye girmişimki kabullenmişim durumu demek diyorum kendime.. bilgisayar oyunu oynuyorum bazende dizi, film indiriyorum internetten onlara bakıyorum.. tvde bişey yok zaten.. oyüzden iki saate bir kalkıp bişeyler yiyip geri yatıyorum bünyemde alıştı :)) öyle öyle geçirmeye çalışıyorum bende günlerimi 11.haftamdan bu yana

sen neden yatıyorsun canım, kanaman filan mı var?

günaydın cankuşlarrr iyi bir hafta olsun herkeze inşallahopuyorumnanaktan

tünaydınlar kızlarrr........

nihaytinde evime geldim...evimi çok özlemişim dün sağolsun liseden arkadaşım
geldi annemlerden bizi aldı...beraber geldik eve o çocuklarla oynadı bende
eşyalarımızı yerleştirdim...sonra oturduk dışardan bişiler söyledi eşim yedik oturduk sohbet ettik
aksamıda benim eski müdürüm 1 sene sonunda çocuklarımı görmeye geldiler ..
annemdeyken kek yapmıştım yolda parçalanmış
eşim hazır bişiiler aldı evi topladım vs.arkadaşım gitti
onlar geldi...saat 11 gelirken kalktılar.....bizde hemen kuzuları uyuttuk sonra yattık
allahım gecede birkere kalktılar çok güzel uykumu aldım
şimdi kahvaltımızı yaptık kuzularım çok güzel oynadılar....
hava çok güzel ama eşim çıkmaz eve girdi birkere

benden bu kaderrrrrrrrrr

oh nihayet evine kavuştun kızzne rahat değilmi insanın evi gibi yok valla

iyi geceler kızlar...ancak bu saatlerde uğrayabiliyorum nöbetteyim :) kızlar ık sık uyanıyo annemle nöbetleşe bekliyoruz uyursam seslerini duyamam diye korkuyorum.kuzularım gün geçtikçe büyüme çabasındalar teyzeleri ...akşam banyo yaptık az önce doyurdum şimdide uyuyolar kuzucuklarım.bende toparlanmaya çalışıyorum yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem.ondan sonra daha rahat olurum inş...

ah vilciğm bende de var o korku ya ağlarlarsa duyamam diye ama çoğu uykusu o kadar ağır olan arkadaşımın çocukları varki gık dese duyuyorum diyolar çocuk olunca,,

sanada günaydın cnm...valla evde kalmak sıkıcı allahtan ben bu hafta itibarıile evdeym artık ama 1 aysonra sıkılmam herhalde sıkılack pek vaktim kalmaz diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

Aslında vardı 3 gün yogun devam etti, sonrasındada yaklaşık 1 ay kahverengi şeklinde lekelenme devam etti.. Allaha şükür kesildi şimdi.. Kanama nedeni olarakda 3 tane transfer edilmişti. ikisi tutmuş digerinde kese oluşmuş ama bebek olmadıgı için kendiliginden kayboıldu ondan şüphelendiler.. Şimdi o kesede hiç görünmüyor artık.. Doktorum riske atmamak içinde rapor verdi.. Yürüyüşü filanda yasakladı.. Serklajımda yok ama tedbir çıkmıyoruz dışarı.. evde geçiriyorum sayılı gün nede olsa... En son gittigimdede doktor iki erkek oldugu için tek yumurta ikizi olma ihtimalide var dedi. Akrabalarda ailemizde ikiz var.. Belki diyoruz biz ama bilemiyoruzda tabi.. Çokda önemlide degil zaten hiççç farketmez.. Sen nasıl oldun ? Devam ediyormu canım kanamaların

sanada günaydın cnm...valla evde kalmak sıkıcı allahtan ben bu hafta itibarıile evdeym artık ama 1 aysonra sıkılmam herhalde sıkılack pek vaktim kalmaz diye düşünüyorumopuyorumnanaktan[/QUOTE]

nerocumm walla çalışan anne adayları olarak idolümüz sensin maşallah. ben 27'ye kadar götürebilsem süpper olur die düşünüyorum şu an.

Aslında vardı 3 gün yogun devam etti, sonrasındada yaklaşık 1 ay kahverengi şeklinde lekelenme devam etti.. Allaha şükür kesildi şimdi.. Kanama nedeni olarakda 3 tane transfer edilmişti. ikisi tutmuş digerinde kese oluşmuş ama bebek olmadıgı için kendiliginden kayboıldu ondan şüphelendiler.. Şimdi o kesede hiç görünmüyor artık.. Doktorum riske atmamak içinde rapor verdi.. Yürüyüşü filanda yasakladı.. Serklajımda yok ama tedbir çıkmıyoruz dışarı.. evde geçiriyorum sayılı gün nede olsa... En son gittigimdede doktor iki erkek oldugu için tek yumurta ikizi olma ihtimalide var dedi. Akrabalarda ailemizde ikiz var.. Belki diyoruz biz ama bilemiyoruzda tabi.. Çokda önemlide degil zaten hiççç farketmez.. Sen nasıl oldun ? Devam ediyormu canım kanamaların

windycimm benim kanama bayaa azaldı, günde birkaç damla geliyor. ama benimki enteresandı biras açık renk böyle pembe sarımsı bişey, sanki biraz da plasenta vardı gibi. doktor pek üzerinde durmadı ama 10gün istirahat edelim bakalım, tamamen kesilmezse nasıl bir yol izliicez bilmiyorum. senin kanaman yoğun mu oluyordu?

Hayır canım benimde her lavaboya gittigimde afedersin silerken geliyordu.. Sonrada kayboldu gitti çok şükür.. ama 3 gün yogun geldi idrar yapar gibi akmıştı.. Çok korkmuştum ozaman, kimsedende duymamıştım böyle kanamalar olabilecegini, kaybediyorum sanmıştım.. Aklımdan acaba biri kalırmıki içimde bile diye geçirdim.. Ama çok şükür şuan ikiside bizimle.. Allahım hayırlısıyla şu haftalarımızı tamamlamayı nasip etsin hepimize...

sanada günaydın cnm...valla evde kalmak sıkıcı allahtan ben bu hafta itibarıile evdeym artık ama 1 aysonra sıkılmam herhalde sıkılack pek vaktim kalmaz diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

nerocumm walla çalışan anne adayları olarak idolümüz sensin maşallah. ben 27'ye kadar götürebilsem süpper olur die düşünüyorum şu an.[/QUOTE]

cnm benm rabbime çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu ondan bu haftaya kadar çalıştım yoksa çalışamazdım kuzum ama çalışmak ayrı bir moral valla bu haftaya nasıl geldim hiç anlamadım çalışırken inşallah seninde böyle geçer

Hayır canım benimde her lavaboya gittigimde afedersin silerken geliyordu.. Sonrada kayboldu gitti çok şükür.. ama 3 gün yogun geldi idrar yapar gibi akmıştı.. Çok korkmuştum ozaman, kimsedende duymamıştım böyle kanamalar olabilecegini, kaybediyorum sanmıştım.. Aklımdan acaba biri kalırmıki içimde bile diye geçirdim.. Ama çok şükür şuan ikiside bizimle.. Allahım hayırlısıyla şu haftalarımızı tamamlamayı nasip etsin hepimize...

Aminnnn, Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.

:sm_cool:
bende 2 haftadır bakıorum kocısıme dedıgın gıbı o bana bakarken sımdı sıra bende ama gecmek bılmedı hastalıgı ya drada goturemıorum ıgnedenmı korkuo nedır kaydirigubbakcemile4

artvinli geçmiş olsun canımmm

bugün hava çok güzeldiii biz bi 10 dakka çıktık geri geldik eve rüğzgar vardı caddede babamız çok söylendi geri döndük

meridyen arkadaşı buralardamısın sana bişiler gönderecektim bana özelden mesaj atmanı bekliyorum bi tanem

artvinli cnm geçmiş olsun cnm
bak kocişine ...lazım onlar bizeee

Herkese hayırlı sağlıklı huzurlu haftalar dili,yoru kızlar.opuyorumnanaktan

DALİN,CANAN,DIRIM hepiniz çok saolun,geçmiş olsun dilekleriniz içinolumunekankayizsmile

Eşim(affınıza sığınarak)söylüyorum 3 gündür ishali var,dün dr.gitti ilaçlar hiç fayda etmedi,bugün enfeksiyon bölümüne gittiler babamla.bakalım inşallah iyi olur.Rapor almış okuldan 5 gün evde olacak.benim içinde vakit hızlı geçer belki.
Bizde kuzularımla iyiyiz çok şükür,artık iyice top gbi yusyuvarlak oldum.dün eve gelen kadın diyorki,doğuma azkaldı galiba.dedim yok nerde daha 6.ayımız yeni bitti.aman diyor doğuracak gibi karnın var,niye böyle oldun.dedim ikiz ya ondan galiba:roflol:

Selam hanımlar,nasılsınız bugün?
Bugün hiç giremedim k.k. evde temizlik vardı.eşim hasta yatıyor 2 gündür.
o bana bakarken artık ben ona bakıyorum 2 gündür.
benden işte böyle kızlar.yine kimsecikler yoooooook herkes kocişiyle sanırım.

Geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin inş...

Kızlar benim de ikiz gebelik.Doğal yoldan.1 Hafta önce az bir kanama oldu,korkuyla hemen doktora gittim.Kalp atışları duyuldu.Zaten o zaman öğrendim ikiz olduğunu,büyük sürpriz oldu.Öncesnde doktor tek kese söylemişti çünkü.Neyse kanamayı önemsemedi doktor.Sorun değil dedi.Günde 1 progestan içiyorum zaten.
2 gün sonra yine az bir kan geldi. Geçti hemen Doktor gitttim acile.Kalp atışları var yine çok şükür.İçeride bir kanama yokmuş.Ama çok tedirgin oluyorum.İkiz diye mi böyle? Sizde de böyle oldu mu

Hayırlı olsun canım ALLAH inş sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucagona almayı nasip etsin bende kanma sorunu hiç olmadı benimde dogal biraz bunye meselesi sanırım bol bol dinlen doktorunda zaten demiş cnım inş bişi olmaz

medinecim sen bu haftada baglıyayım diyorsun ben şimdiden baglıyacagım kimi zaman wc gidiyorum daha koltuga oturmadan bidaha geliyor .ama enterasan olan az bişeyde deyil sanki az önce wc giden ben detyildim .senin haftalarda heralde tutamam ciddi baglarmışım bezi :teytey:

kaydirigubbakcemile3
Hiç dayanılmaz oluyo ki gece öyle zor oluyoki anlatamam kafamçokkarıştı bazen sinir ediyoinsanı ne edelim artık sabrediyoruz güzel yavrularımız için :emir_bebek:

iyi geceler kızlar...ancak bu saatlerde uğrayabiliyorum nöbetteyim :) kızlar ık sık uyanıyo annemle nöbetleşe bekliyoruz uyursam seslerini duyamam diye korkuyorum.kuzularım gün geçtikçe büyüme çabasındalar teyzeleri ...akşam banyo yaptık az önce doyurdum şimdide uyuyolar kuzucuklarım.bende toparlanmaya çalışıyorum yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem.ondan sonra daha rahat olurum inş...

MasaALLAH yeni anne ALLAH kolaylıklar versin inşaALLAH opuyorumnanaktan
Annelerimizde olmasa ne ederiz bilmiyorumbende anneme emanet ediçem artık uyurken
hadi toparla kendini kolay degil yahu ben korkuyorum ohaoldumsmile şimdiden sıkıntı yaptım

Herkese hayırlı güzel günler koca göbüşler ve güzel annişler..

Ben sanırım artık dayanamıcam bacaklarım agrıyo belimde bir agrı var karnımda hafif bir agrı anlamıyorum bir anda artık durmak istemiyolar sanırım 10 unda kontrol vardı zaten bakalım ne olucak beni göremessenşz bilinki doguma gittim duanızı esirgemeyin

Herkese hayırlı güzel günler koca göbüşler ve güzel annişler..

Ben sanırım artık dayanamıcam bacaklarım agrıyo belimde bir agrı var karnımda hafif bir agrı anlamıyorum bir anda artık durmak istemiyolar sanırım 10 unda kontrol vardı zaten bakalım ne olucak beni göremessenşz bilinki doguma gittim duanızı esirgemeyin

Ah canım benim ya,ama artık çok normal 35.hafta çok iyi bir hafta.ama bence 10.kadar bekleme şikayetlerinde varmış.daha erken git dr.Dualarımız seninle ve yeğenlerimle teyzesi.

Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)

canım önce tebrik ederim..
Allah sağlık sıhhat ve uzuuuunnnn ömür versin yavrulara..
sana da geçmiş olsun bitanecim..bitti artık gün gün daha da iyi olacaksın..
uyanamam diye de korkma benim o kadar ağır ki uykum mıkırdanmalarını bile duyuyorum yavrularımın..hiç üme kendini hiiiiççç..
canım sadece yara başlarında görünen dikişler var orta kısmında içerden dikiş varmış bi taraftan kesip diğer taraftan çekiyolarmış dikişleri 10 gün sonra gel dediler bakalım nasıl olacak.Metal bi ip gibi bişeyle dikmişler normal ip gibide değil.Tam bilmiyorum bende ortası yapıştırma sanki anlamıyorum ki
benim yapıştırmaydı tatlım ve hiç dikiş yoktu sadece en ucunda minnacık bir düğüm vardı ve eve gelir gelmez duş aldım her gün almaya devam ettim..eve geldiğimin ertesi günü bandajı çıkardım..1 hafta sonrada o en sondaki düğüm bitti gitti..doktor bi herşey yolunda mı diye baktı ve çok şükür yolundaydı..
Geçen yıl bugün 6 Nisan'da 2 rahim ameliyatı atlatmış ve ilk aşılamamamın ilk iğnesine başlamıştım. hiçbirşey planladığım gibi gitmiyordu ben 29 yaşında hamile kalıp 30 yaşında anne olmayı planlarken, hiç hesapta olmayan problemlerle 31 yaşını bir arpa boyu yol alamamış bir şekilde bitiriyordum. doğum günümü kutlamak açıkçası hiçç içimden gelmiyordu, bir yaş daha büyüdüğümü hatırlamak sadece canımı daha da çok sıkıyordu, çünkü önümde tek bir hedef vardı ve ben normal yollarla o hedefe ulaşamamıştım.
bugün 32 yaşımı bitiriyorum, tedavi sürecinde evden çıkmadan, biraz da tedirgin yatarak geçiricem doğumgünümü ama kendimi önceki yıllardan çok daha genç ve mutlu hissediyorum. içimde atan iki kalbin verdiği heyecanı hiçbirşey vermiyor, rabbim bu yıl en büyük hediyeyi verdi, inşallah sağlıkla da sonuna kadar gideriz.
bu sene daha bi içten iyiki doğmuşum diyorum :)

iyi ki doğmuşsun iyi ki canım iyi kiiii... opuyorumnanaktan

Back