hepinizin bebişleri hayırlı olsun ikiz hamilelik zormu nasıl geçiyor tüplemi kaldınız yoksa ilaçla yada baskamı yöntemmi
normal oldu bnm cnm:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizin bebişleri hayırlı olsun ikiz hamilelik zormu nasıl geçiyor tüplemi kaldınız yoksa ilaçla yada baskamı yöntemmi
okuman lazım dalincğm hergün 1 kere yada günaşırı 1 kere okusan yine 1-2 ayda biter
selam koca göbüşlüler herkez iyidir inşallah........ben cuma akşamı eve girdim bugn salı valla burnumu dışarı çıkartmadım daha aman ne sıkıcı yahuuu......yarın kontrolum var bakalım benm kuzular nasıllarrrr.....
benden sonra gelmişsin görmemişm gülüm.....akşamları pek giremiyorum ben oturmada ve yatmada sıkıntı çekiyorum birde sanki akşam olunca enerjim bitiyor gibi....
doğum günün kutlu olsun cnm,,,,,,geç olsun güç olmasın allah biize nasip etti inşallah sonuna kadarda gideceğiz evlatlarımızı alacağız kucağımıza....bende 33 yaşında anne olacağım ama olsun kısmetimiz böyleymişşşopuyorumnanaktan
bende hiç olmadı nefesciğim ama dr vermedimi ilaç falan ?
hayırlı olsun birce bebeklerin...hoşgeldin...
sağol bebeklerin iyidir inşallah;yarın bende gidiyorum kontrole bakalım belki cinsiyetlerini öğrenirim
herkese merhaba kızlar nasılsınız..Doğuran yok dimi:)sıra Medinede sanırım beni görmezseniz bilinki doğuma gitmişim demiş en son acaba naptıki...Hayırlısıyla alır inşallah yavrularını kucağına..Bizde bugün D vitaminine başladık teyzeleri şimdi doyurdum kuzularımı..Bende artık günden güne daha ii oluyorum dün dikişlerimi aldırdım daha rahat hareket edebiliyorum...
slm kızlar, ikiz hamilelikteki tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
9. haftaya doğru ilerliyor ikizlerim, dünkü muayenede dr. bir tanesinin gelişiminin 4 gün geri olduğunu söyledi.İlerleyen aylarda gerilik artar mı acaba?Ne dersiniz?
4 gün gerilik önemli değil canım. Haftalar ilerledikçe gelişimi artacaktır Allahın izniyle..Zaten ikizlerde biri daha büyük oluyor.
inşallah gelişimi devam eder.Aradaki fark artarsa diye korkuyorum.
9. haftaya doğru ilerliyor ikizlerim, dünkü muayenede dr. bir tanesinin gelişiminin 4 gün geri olduğunu söyledi.İlerleyen aylarda gerilik artar mı acaba?Ne dersiniz?
vestacım benim başta ikizdi, sonra minicik, diğererinin beşte biri kadar bir kese daha çıktı ortaya, ben büyümez sanmıştım ama doktorum kalp atışı olduktan sonra büyür demişti. gerçekten de son kontrolde hepsi tamamen eşitlemişti, fabrikasyon gibiydi hatta.
cnm dr öenmli birşey görmediyse endişe etme 4 gün çok önemli değil zaten daha o kadar küçüklerki kocaman olucaklar annesi:1hug:
y.kirpi cnm nbrsin
inşallah canım yaa.O büyüdükçe benim endişelerim azalacaktır.Bekleyip görücem artık.
merhaba nerocumm,
utanarak söylüyorum ama izdivaç programı izliyorummm
sen ne alemdesin canım?