• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar, ikiz hamilelikteki tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
9. haftaya doğru ilerliyor ikizlerim, dünkü muayenede dr. bir tanesinin gelişiminin 4 gün geri olduğunu söyledi.İlerleyen aylarda gerilik artar mı acaba?Ne dersiniz?

9.haftanı yarın dolduruorsun 10 uncu haftana gırıorsun canım .

Kızlar tşk ederim ilginize inanın oturmaya zaman olmadı aynı zamanda cok canım acıdı dün acayip bir sancı vardı gitmedim cünkü onların iyi olduguna eminim biraz daha sabretmek istiyorum 10unda kontrolum var nstye giricem sanırım tarih verir doktorumuz bugun daha iyiyim ama işte ne kadar olursa gercekten taşımakta cok zorlanıyorum mafoldumben

Kızlar tşk ederim ilginize inanın oturmaya zaman olmadı aynı zamanda cok canım acıdı dün acayip bir sancı vardı gitmedim cünkü onların iyi olduguna eminim biraz daha sabretmek istiyorum 10unda kontrolum var nstye giricem sanırım tarih verir doktorumuz bugun daha iyiyim ama işte ne kadar olursa gercekten taşımakta cok zorlanıyorum mafoldumben

cnm ya milletin doğurduğu tarihteki kilolu bebekleri biz daha 4-5 hafta taşıyoruz aynen bende öyle sırtım çook ağrıyor.....senin haftana bende bi gelsem allahın izniyle......

Haklısın hiç kolay degil evde bol bol dinlenin gercekten cok hareketlı olmamak lazım özellikle bu haftalarda inşaALLAH 38 görürsünüz guclubacismile

selamlar kızlar valla arka arkaya doğurcaz medine doğurdumu neroyla ben gircez sıraya ay vakit daralıyo ama artık bitsin şu günlerde nüyük kavuşma gerçekleşsin valla artık iyice sabırsızlanıyorummmmm

Selam kızlar.burası epey kalabalık.aman nazar değmesin
Bende bugün anneme geldim.kaç gündür evdeyim artık içim daraldı,gerçi annemde çok yakınya,neyse.
Medinecim ah senin yerinde olmak için neler vermezdim.o haftalara gelmek,doğumu beklemek süper valla.
annemlerdeki bilg.masa üstü,oturmak zorundayım benim yaramazlar tekme ata ata bir hal oldular.ikiside kasıklarımda,çok zorlanıyorum yürürkende.

cnm ya milletin doğurduğu tarihteki kilolu bebekleri biz daha 4-5 hafta taşıyoruz aynen bende öyle sırtım çook ağrıyor.....senin haftana bende bi gelsem allahın izniyle......

Çok haklısın canım.ağırlık iki katı,eee böyle olunca bel ve sırt ağrısıda 10 katı oluyor.valla ben daha şimdiden sırt ağrısından yatamıyorum.allah size kolaylık versin.

selamlar kızlar valla arka arkaya doğurcaz medine doğurdumu neroyla ben gircez sıraya ay vakit daralıyo ama artık bitsin şu günlerde nüyük kavuşma gerçekleşsin valla artık iyice sabırsızlanıyorummmmm

Hayırlısıyla vaktinizde doğurunki kızlar.sıra bize gelsin değilmikaydirigubbakcemile3
Sizin doğum haberlerinizi aldıkça,bana bir moral oluyor anlatamam.

Çok haklısın canım.ağırlık iki katı,eee böyle olunca bel ve sırt ağrısıda 10 katı oluyor.valla ben daha şimdiden sırt ağrısından yatamıyorum.allah size kolaylık versin.

Hayırlısıyla vaktinizde doğurunki kızlar.sıra bize gelsin değilmikaydirigubbakcemile3
Sizin doğum haberlerinizi aldıkça,bana bir moral oluyor anlatamam.

amin valla sağlıklı tosun tosun gelsin kuzucanlarımız daha ne isteyebilirizki seni çok iyi anlıyorum artvinlicim güzel haberler nasıl moral oluyosa olumsuzlarda hemen moral bozup kendine yakıştırıyo insan hiç olumsuz bişi dumayalım söylemeyelim inşallah:Saruboceq:

ne güsellll kalabalık kalabalık olmuş burasııı :)

medinecim artık doğursan da gayet iyilerdir herhalde, bir de ikizler son haftalarda pek büyümüyormuş ya 38'i görmek şart mı ne dersiniz?

dalinciiim walla zaman göreceli, bir yandan an be an sayıyorum hiç geçmiyor gibi geliyor bir yandan bak geleli 8 hafta olmuş neredeyse.

artık biz de birbirimizi doğuma yollarıs galiba, daha doğrusu ben seni :)

şimdiki dalgada medine, doudou, rose var sanırım, bir sonrakinde de nero ve geronimo aklıma gelenler.

iyiyiz koca göbek sen napıyorsn

zemuszemus

hituci bugn aklıma geldin göremedm ben birkaçgündr seni nasılsn

canım benim teşekkür ederim iyiyim hamdolsun.hatırlanmak güzel şey opuyorumnanaktan
çoğu zaman yazmasamda gelip bakıyorum yazdıklarınıza.
sen nasılsın?nasıl geçiyo son haftalar.
medine de zorlanıyorum artık diyo korkmaya başladımeyvahedigeldismile
bide 21+2 olduk Allahın izniyle rabbim tamamına erdirir inşaallah hepimizinkini.öpücük herkese....

canım benim teşekkür ederim iyiyim hamdolsun.hatırlanmak güzel şey opuyorumnanaktan
bide 21+2 olduk Allahın izniyle rabbim tamamına erdirir inşaallah hepimizinkini.öpücük herkese....

ya o kişinin bünyesine göre değişiyo ben açıkçası beklediğim gibi değilim ben daha ağır olurum bu dönemlerde diye düşünüyodum işe gitsem gidermişim yani hala 7 kat anneme çıkmak zorlamıyo mesela he nefes nefese kalıyosun ama ne bilim o kadarda değil yani iş güç yapsam yapıcam ama erken doğum riskinden yapmıyorum güzüm yetmediğinden değil şimdiden korkutma gözünü ben kendimle aynı dönemde olan tek gebeliklerden daha dirençli dinç görüyorum çevremdeki maşallah diyim kendime kötü olucam diye kurma kafanda

aynen valla bende hem sabırsızlanıyorm hemde tedirgnm 1 gün daha bitirince mutlu oluyorum 1 gün daha benimle kaldılar diye,,,

Selam kızlar.burası epey kalabalık.aman nazar değmesin
Bende bugün anneme geldim.kaç gündür evdeyim artık içim daraldı,gerçi annemde çok yakınya,neyse.
Medinecim ah senin yerinde olmak için neler vermezdim.o haftalara gelmek,doğumu beklemek süper valla.
annemlerdeki bilg.masa üstü,oturmak zorundayım benim yaramazlar tekme ata ata bir hal oldular.ikiside kasıklarımda,çok zorlanıyorum yürürkende.

cnm hiç merak etme bir bakıcakdın aaaaaa 32-34 olmuşsun şekerim....

nasıl geçsin cnm ok şükür bu halimize evde dinlenme artık yarın kontrolm var bakalım neler söyleyecek doktorum....sende maşallah 22 haftaya gelmişsin

kızlar ya bazen göbeğimin sağ tarafı yırtılacak gibi ağrıyo neden acaba?ikisi birden sağ tarafıma sığmaya çalışıyorlar galiba ne dersiniz???
birde bu ay dikkat ettiğim halde 4 kilo almışım of of napcam ben ya....fil gibi olcam doğuma kadar :)))

Back