Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar söylemeyi unuttum bu arada ben adet oldumm haberiniz olaaa
40 ını çıkardın,1 ay sonramı adet oldun.bende senin gibi olmuştum.Hemen düzee girmen süper canım.
kızlar merhaba,
bugün zorlu bir maceranın sonunda ikizlerle dönduk eve, redüksiyon gerçekten zor bir kararmış, ,nşallah sağlıkşa devam ederiz yola
kızlar merhaba,
bugün zorlu bir maceranın sonunda ikizlerle dönduk eve, redüksiyon gerçekten zor bir kararmış, ,nşallah sağlıkşa devam ederiz yola
kızlar merhaba,
nero götürmedim bi tanem herşey hastanede vardı zaten bebek bakımını onlar yapıo sen karışmıyosun ben çükünü kukusunu eve gelince gördüm hehehe
artvinli bi tanem dualarım seninle al kuzucuklarınuı kucağına koş KOŞA GELCEM SANAAA SONRA BURDAN DERT YANMALARTINI OKUYACAĞIMM
maşallah kızlar bu ne kalabalık böyle.... koca göbüşler herkes iyimi..... bolca uyuyun kızlar... uykusuz günler geliyoooo.........
yavrukirpi hakkında hayırlısı güzelim..rabbim kalanlara sağlık versin............
artvinli bi tanem dualarım seninle al kuzucuklarınuı kucağına koş KOŞA GELCEM SANAAA SONRA BURDAN DERT YANMALARTINI OKUYACAĞIMM
selam kızlar naberler
kızımı uyuttum oğlumu da teyzesine postaladım o uyutmaya çalışıyor gündüz 6 dan beri ayakta velet ya uyumadı sinir etti beni hamileyken gece uyuyamıyordum ellerimin karıncalanmasından ve bacak ağrısından ama şimdi uykunun en tatlı anında uyunmak da çok zor ya hamileler yinenede kıymatini bilsin özledim valla ya hamileliği ben
:roflol:
vuslatttttttt canannnnnnnnnnnnnnnn burçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar varya siz yazdıkça ben yaşıyor gibi oluyorum bunları yoruluyorum kızlar ben oğlumda hiç yaşamadım böyle şeyler sanki bunlarda öyle olacak gibi geliyor bana ama yazılanları okuyunca kopuyorum imdatttttttttttttt diye bagırasım geliyorrrrrrr :roflol:
Nerocum nerde yapıodun doĞumu
ay kızlar ya oĞlanı 3 tÜr uyutup yataına atıyorum gerİ uyanıyo delİ ettİ
ısırıcam totosunuuu