He evet söylemiştin inş dayanırlar benimkileri ben zor zapdediyorum mafoldumben
Hayırlısıyla 26 nisana kadar gelebilseydim
inşallah canım geliriz vede geçeriz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He evet söylemiştin inş dayanırlar benimkileri ben zor zapdediyorum mafoldumben
Hayırlısıyla 26 nisana kadar gelebilseydim
Şükür olsun öyle bişi olmadıda ben gece tuvalete gitmekten uyyamıyorum aynı zamanda ne tarafa yatsam rahatsız oluyorum artık içim almıyo gibi cok zsorlanıyorum RAbbim hepimize kolaylık versin..
Doktor tarih verdimi sana canım
Rose Medine Nefes birde Floransa diye bir arkadaşımız var.hepinize merhaba,nasılsınız arkadaşlar.
merhaba kızlarrr,
merhaba dalincimm, gittim bugün kontrole bebeklerin 3'üde birbirine yaklaşmış. biri 10+6, biri 11+1, biri 11+4 çıktı gelişimlerine göre, kalplerini de dinletti bugün süpper heyecanlıydı. ama ben hem rahim ameliyatı geçirdiğim, hem de rahim ağzı yetmezliği olduğu için bu çarşamba ya da perşembe biri gidecek maalesef.
dalinciimm sen hala yatıyormusun yoksa tehlike geçti mi?
selam kızlar benim dr a gittik ciğer geliştirici için şu anlık ihtiyacım olmadığını söyledi herhangi bi risk olmadan açılma sularında azalma vs gibi durum olmadığından ciğer geliştirici yapmak kanser olurum korkusuna peşin peşin kemoterapiye girmek gibi olur dedi doğru olmaz sonuçta kimyasal dedi ama eğer gidişatta bi değişiklik olursa olumsuz o zaman yapıcaz dedi bebişlerim biri 1672 gr diğeride 1424 gr olmuşlar araları baya açılmış canım sıkıldı 60 gr filan en fazla fark oluyodu ama dr normal gayet iyi kiloları dedi ama ben tabi acaba napabilirim diye kendimi yiyorum soldaki oğluş zayıf olan bende hep soluma yatıyorum bu haftalarda biraz sağıma mı yatsam diyorum bi etkisi olurmu ama işte iç rahatlatma elimden bişi gelmez biliyorum bu arada tekrar iki hafta sonra çağırdı ve ondan sonrada haftada bir gidicekmişiz işte bizde haberler böyle canlar
canım valla yeni gördüm pc açık ama bakan kim .valla iyiyim demek çok isterdim am bu günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ellerim ayaklarım şişti bütün gün agrı çektim yine acayip şekilde makatıma agrı vuruyor sebebini anlayamadım dr. sormadım daha bu haftalarda bu kadar agrı ileride neler olacak korkar oldum .bide ikinci hamilelligim ama inanın bu gerçek bir hamilelik hat safada bir hamilelik ilk hamileligim yalancı hamilelikmiş heralde .hiç anlamamıştım hayırlısı allahtan napalım bu günlerde geçecek allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin kuzuuuuuuularımızı .
Medinecim zor haftalardasın,inan ne kadar sıkıntın var tahmin edebiliyorum.sağa yatsan olmaz,sol tarafta aynı sıkıntı.gecen sağa sola dönmekle geçiyordur.dönmekte bari kolay olsa,o dahada işkence.Rabbim sabrının karşılığını versin canım.sağına ve soluna yastıkla desteklesen birde bacaklarının arasına yastık koy canım oda rahatlatıyor birazda olsa.
selam kızlar benim dr a gittik ciğer geliştirici için şu anlık ihtiyacım olmadığını söyledi herhangi bi risk olmadan açılma sularında azalma vs gibi durum olmadığından ciğer geliştirici yapmak kanser olurum korkusuna peşin peşin kemoterapiye girmek gibi olur dedi doğru olmaz sonuçta kimyasal dedi ama eğer gidişatta bi değişiklik olursa olumsuz o zaman yapıcaz dedi bebişlerim biri 1672 gr diğeride 1424 gr olmuşlar araları baya açılmış canım sıkıldı 60 gr filan en fazla fark oluyodu ama dr normal gayet iyi kiloları dedi ama ben tabi acaba napabilirim diye kendimi yiyorum soldaki oğluş zayıf olan bende hep soluma yatıyorum bu haftalarda biraz sağıma mı yatsam diyorum bi etkisi olurmu ama işte iç rahatlatma elimden bişi gelmez biliyorum bu arada tekrar iki hafta sonra çağırdı ve ondan sonrada haftada bir gidicekmişiz işte bizde haberler böyle canlar
valla nefesçim bende dr um gibi düşünüyodum gerek yoksa yapılmasını istemiyodum gerek varsa istiyodum dr umda bu konuda içimi rahatlattı ben yaptırma konusunda ısrarcı değilim soru işaretleri var hep kafamda medine canım valla hep bi fark vardıda 60 gr filandı200 gr farkı duyunca canım sıkıldı çok büyüdükçe onlar farkta artıcak sanırım bende herhalde 33 haftama gelince senin ki kadar fark olucak uff ya insanın içi el vermiyo birini aç bırakıyorum gibi hissettim mafoldumben
merhaba kızlarrr,
merhaba dalincimm, gittim bugün kontrole bebeklerin 3'üde birbirine yaklaşmış. biri 10+6, biri 11+1, biri 11+4 çıktı gelişimlerine göre, kalplerini de dinletti bugün süpper heyecanlıydı. ama ben hem rahim ameliyatı geçirdiğim, hem de rahim ağzı yetmezliği olduğu için bu çarşamba ya da perşembe biri gidecek maalesef.
dalinciimm sen hala yatıyormusun yoksa tehlike geçti mi?
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...