• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Herkese günaydın.......
:
Dün kontrolümüz vardı teyzoşlar.Kızım 700gr. oğlumda 640 gr.olmuş:nazar:
Dün şeker yüklememizde yapıldı 50 lik.Çok sıkıntılı gitmiştim.kusanları,açlıktan fenalaşanları okumuştum k.kda.Ama ben rahatttım.öncelikle içtiğimiz bildiğiniz şekeri az limonlu su,biraz bardak büyüktü 5 dk.iç dediler o zorladı.birde içtikten sonra 1 saat aç kalmak gerek,ee öncesindede aç olunca o biraz zorluyor.Ama benim gibi takıntı yapan varsa çok gereksizmiş,basitmiş çünkü.
Neyseki çok çikolata yememe rağmen şekerim 113 çıktı.sınır 140 mış.Çikolata yemeye devammış yani kızlar sorun yok:sm_cool:

oy maşallh kuzularına cnm,bende sıkıntı yapmıştım şeker yüklemesinde ama çok şekerli olmadığını tadınca rahatlamıştm,,

selam kızlar nette problem vardı giremiyodum bendede problem var fena üşütmüşüm öksürüp tıksırıyorum boğazımın acısından uyku uyuyamıyorum iğrencim bugün 4,30 da kontrolümüz var bakalım minnoşlarım nasıl ben iki gündür miskinim diye onlarda miskin
,

geçmiş olsun cnm allah şifa versin,,

kızlarr gunaydınn bıraz erken bı gunaydın oldu sanırım uyku tutmadı
evet biraz erken olmuş ben ilk üçaylık dönemde çok fazla odum şimdi uyuyodum şimdi o günleri, özlüyorum çok tatlı geliyodu uyku
günaydın kızlarr
Kızlar bizim için dua edin, yarın görüş günü, bakalım kaç bebi var, giden kalan olacak mı :(
canım inşallah Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun
Herkese günaydın.......
Dün şeker yüklememizde yapıldı 50 lik.Çok sıkıntılı gitmiştim.kusanları,açlıktan fenalaşanları okumuştum k.kda.Ama ben rahatttım.öncelikle içtiğimiz bildiğiniz şekeri az limonlu su,biraz bardak büyüktü 5 dk.iç dediler o zorladı.birde içtikten sonra 1 saat aç kalmak gerek,ee öncesindede aç olunca o biraz zorluyor.Ama benim gibi takıntı yapan varsa çok gereksizmiş,basitmiş çünkü.
Neyseki çok çikolata yememe rağmen şekerim 113 çıktı.sınır 140 mış.Çikolata yemeye devammış yani kızlar sorun yok:sm_cool:
canım maşallah bebeklere çok şükür şeker de iyi çıkmış ben de yarın sabah gidicem biraz geç kaldım 2 hafta oldu doktor git diyeli yarın gidicem bu haftayı geçmemem lazımmış inşallah bizim de iyi çıkar
selam kızlar nette problem vardı giremiyodum bendede problem var fena üşütmüşüm öksürüp tıksırıyorum boğazımın acısından uyku uyuyamıyorum iğrencim bugün 4,30 da kontrolümüz var bakalım minnoşlarım nasıl ben iki gündür miskinim diye onlarda miskin
canım inşallah güzel haberlerle gelbizimkiler de aynı oluyor ben tembellik edince onlar da fazla hareket etmiyor

kızlar bizim de boya işlerimiz var ben de annemle yazlığa gidiyim diyorum eşim kısmetse yarın bırakıcak hafta sonu kalıcak haftaya da beni alır tekrar aslında ayrı kalmak zor geliyo ama bebekler rahatsız olur diye korkuyoruz. oturma odasını bebek odası yapıcaz ordaki ufak tefek şeyleri toplıyım diyorum çünkü orayı tamamen boşaltıcaz biraz da eşime yemek yaparım anca zaten haşatım çıkar bu kadarıyla bile.ama gidicem gelicem oda hazır olucak inşallah bu çok güzel bi duyguymuşşşşşşşş

kızlar bizim de boya işlerimiz var ben de annemle yazlığa gidiyim diyorum eşim kısmetse yarın bırakıcak hafta sonu kalıcak haftaya da beni alır tekrar aslında ayrı kalmak zor geliyo ama bebekler rahatsız olur diye korkuyoruz. oturma odasını bebek odası yapıcaz ordaki ufak tefek şeyleri toplıyım diyorum çünkü orayı tamamen boşaltıcaz biraz da eşime yemek yaparım anca zaten haşatım çıkar bu kadarıyla bile.ama gidicem gelicem oda hazır olucak inşallah bu çok güzel bi duyguymuşşşşşşşş

eylülcüüm yazlık nerde? yola çıkılabiliyo mu o evrelerde yani? bu yaz tatil yapabilirmiyis ki, ikizlerden önce pek güsel olur aslında

günaydın kızlarr

dalinciim ne kadar erkencisin harbiden, bi de güneş erken doğuyo ya bu ara uyku tutmuyo insanı fazla. ya ben durdum durdum 11. haftada kusmaya başladım. dün ne güsel mantı yemeğe çağırdı arkadaş, yedik içtik 2 saat geçmeden gitti hepsi :(
bizimkiler geç uyandı herhalde, akılları yeni geldi başlarına.
Medinecimm heyecanlı olmalı sırayı kapmış olmak, biz de görürmüyüz ki o günleri, ne kadar uzak geliyor şimdi...
burda 35-36, 37. haftada doğuranları gördükçe mutlu oluyorum,, ikizlerde erken doğum korkutuyordu beni.
Kızlar bizim için dua edin, yarın görüş günü, bakalım kaç bebi var, giden kalan olacak mı :(

ah canim ALLAH yardimcin olsun yedikten sonra cikarmak cok zor bilirim ama yiyebiliyosan ne guzel hamilelikte oluyor iste ya sabir....
Bu arada hayirli haberlerle don ins

g

bozma moralini medinecğm sağıklı olsuda alır daha kilo oğluşun,bende 36 haftayı görsem başka işey istemem,,, r

ALLAH hayirlisini versin eger bu haftalarda dinlnlenirsen iyi olur tabi cok yorulma ins38 leri gorelim

Herkese günaydın.......
:
:nazar: :nazar: masaALLAH bebislerine
banada oyle dediler cokigrenc falan die ama ben cok begendim bilmiyorumkismile oyle dedikleri gibi bisi yok benimde 110cikmisti

Eylülcüğüm canım benim uyuşykluk aynen devam ediyor. Artık sonuna kadar böyle gider sanırım.

günaydın kızlarr

dalinciim ne kadar erkencisin harbiden, bi de güneş erken doğuyo ya bu ara uyku tutmuyo insanı fazla. ya ben durdum durdum 11. haftada kusmaya başladım. dün ne güsel mantı yemeğe çağırdı arkadaş, yedik içtik 2 saat geçmeden gitti hepsi :(
bizimkiler geç uyandı herhalde, akılları yeni geldi başlarına.
Medinecimm heyecanlı olmalı sırayı kapmış olmak, biz de görürmüyüz ki o günleri, ne kadar uzak geliyor şimdi...
burda 35-36, 37. haftada doğuranları gördükçe mutlu oluyorum,, ikizlerde erken doğum korkutuyordu beni.

Canım benim de bulantılar 12. haftada başlamıştı 17. haftaya kadar devam etmişti. Bazen bu haftalarda başladığıda oluyo

Canım benim de bulantılar 12. haftada başlamıştı 17. haftaya kadar devam etmişti. Bazen bu haftalarda başladığıda oluyo

O zamana bende senin yoldan gidiyorum belliki canım, 11. hafta başladı çünkü, bir de sabahları daha iyiym akşamları fenayım. ne yiyecem diye düşünmekten bi hal oluyorum, canım hiiiç bişi istemiyor.

Dırımkızı,Neroka,medine,eylül,hepiniz çok saolun canlarım.Hepimizin kuzularına maşallah diyorum.

Bencede hiç birşey için kulaktan dolma bilgiler iyi değilmiş,şeker testinde ben çok stres yapmıştım.meğer çok gereksizmiş.

YAVRUKıRPı ben ilk hamile olduğumu öğrendim,1 hafta sonra bulantılar,kusmalar başladı.hala sabahları bulantım oluyor.Ama şu bir aydır çok iyiyim şükür.Hatta iştehım epey bir açıldı,1 ayda 5 kilo almışım.şimdiye kadar toplam 8 kilo almışım.dr.aman dikkat dedi çok kilo alman iyi değil dedi.Böyle giderse iştah durumum heralde ben 90 la doğuma giderim. 64 le hamile kaldım.şimdi 72 kilo olmuşum.ohaoldumsmile

oh eylülcğm hazır odaya gelicen işte ne güzel bide onunlamı uğraıcn bu halinle keyfine bak

Dırımkızı,Neroka,medine,eylül,hepiniz çok saolun canlarım.Hepimizin kuzularına maşallah diyorum.

Bencede hiç birşey için kulaktan dolma bilgiler iyi değilmiş,şeker testinde ben çok stres yapmıştım.meğer çok gereksizmiş.

YAVRUKİRPİ ben ilk hamile olduğumu öğrendim,1 hafta sonra bulantılar,kusmalar başladı.hala sabahları bulantım oluyor.Ama şu bir aydır çok iyiyim şükür.Hatta iştehım epey bir açıldı,1 ayda 5 kilo almışım.şimdiye kadar toplam 8 kilo almışım.dr.aman dikkat dedi çok kilo alman iyi değil dedi.Böyle giderse iştah durumum heralde ben 90 la doğuma giderim. 64 le hamile kaldım.şimdi 72 kilo olmuşum.ohaoldumsmile

kız çok almışsın 1 ayda 5 kilo dikkat et valla son aylar daha çok alınıyor diyorlar ama ne kadr doğru bilmem,

evet medinecğm bu hafta izne çıkıyorm bakalım hayırlısı ile dinleneceğim inşallah

kızlar merhaba..ARTVİNLİ canım ne güzel şeker yüklemende bitmiş.benim doktor daha yapmadı,28.haftaya kadar zamanı var dedi.açlık kan şekerime baktı,normal çıktı.senin bebişlerde Maaşallah tosuncuk olmuşlar:) benim geçen hafta 607-602 gramlarda.kendimde 62 kilo olmuşum.

KIZLAR NST DE SANCI OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN DEĞERİN KAÇIN ÜSTÜNDE OLMASI LAZIM.ben bugün formalite icabı nst ye girdim çünkü rapor alabilmek için hastanede yatıyor görünüyorum mecburen.zaten olaylıydı ya,hemşire aleti taktı alet kaydı falan dedim ama dinlemedi beni.alete eliyle bastırarak yaptı.değerim 0-25 arası çıktı.en yüksek 25 çktı yani.düz çizgi halinde.hemşire birşey yok,sancı fala niye geldin dedi ama bilmiyorum.doktorumunda eşi ameliyat olmuş,onada gösteremedim sonucu.benim sancım yok,yani sancı hissetmiyorum ama karnımda yer yer saniyelik sertleşmeler oluyor.şişer gibi.İnşallah,Hayırlısıyla bi alsaydık bebeklerimizi kucağımıza.AMİN.

YAVRUKİRPİ ben ilk hamile olduğumu öğrendim,1 hafta sonra bulantılar,kusmalar başladı.hala sabahları bulantım oluyor.Ama şu bir aydır çok iyiyim şükür.Hatta iştehım epey bir açıldı,1 ayda 5 kilo almışım.şimdiye kadar toplam 8 kilo almışım.dr.aman dikkat dedi çok kilo alman iyi değil dedi.Böyle giderse iştah durumum heralde ben 90 la doğuma giderim. 64 le hamile kaldım.şimdi 72 kilo olmuşum.ohaoldumsmile

ARTV,NLİ gözün aydın canım, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.

selam ikiz anneleri

bu ara biraz yoğunum uğrayamıyorum

inşallah herkes iyidir..

biz iyiyiz şükür

iştahımız açık :) bulantımız yok ama mide yanmalarımız var..

isimlerimizide bulduk bu arada

cemre ve cansu olucak inşallah..

hepinizi öpüyoruz..

selam kızlarrrrrr nasılsınız?
artvinli canım hadi gözün aydın şeker iyi çıkmış darısı bana ve yaptırcaka arkadaşlara inşallah....
eylülcümhadi güle güle git güle güle gel... bu arada neden bilmem geçen gece rüyamda seni gördüm :D yani birni gördüm o senmişin:DDD hayır çıksın inşallah....
bende haftaya çarşamba 4 boyutluya giriciem heyacan tedirginlik hepsi bir arada....allahım hayırla dönmeyi nasip etsin....
fatoş canım isimler hayırlı olsun bende kızlarıma özgü- öykü yada cemre-ceren düşünüyorum tesadüfe bak:D

kızlar merhaba..ARTVİNLİ canım ne güzel şeker yüklemende bitmiş.benim doktor daha yapmadı,28.haftaya kadar zamanı var dedi.açlık kan şekerime baktı,normal çıktı.senin bebişlerde Maaşallah tosuncuk olmuşlar:) benim geçen hafta 607-602 gramlarda.kendimde 62 kilo olmuşum.

KIZLAR NST DE SANCI OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN DEĞERİN KAÇIN ÜSTÜNDE OLMASI LAZIM.ben bugün formalite icabı nst ye girdim çünkü rapor alabilmek için hastanede yatıyor görünüyorum mecburen.zaten olaylıydı ya,hemşire aleti taktı alet kaydı falan dedim ama dinlemedi beni.alete eliyle bastırarak yaptı.değerim 0-25 arası çıktı.en yüksek 25 çktı yani.düz çizgi halinde.hemşire birşey yok,sancı fala niye geldin dedi ama bilmiyorum.doktorumunda eşi ameliyat olmuş,onada gösteremedim sonucu.benim sancım yok,yani sancı hissetmiyorum ama karnımda yer yer saniyelik sertleşmeler oluyor.şişer gibi.İnşallah,Hayırlısıyla bi alsaydık bebeklerimizi kucağımıza.AMİN.

canım 100 lerde olunca sorunmuş yanılmıyorsam..

kızlar meraba demeye geldim ama kimse yok..maşallah demek ki hepiniz uyuyabiliyosunuz..bu çok iyi tabi..bol bol yatın, dinlenin ve uyuyun..ahhh hamilelik günleri ahhh..
hepinizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum..

çoook yorgunum ama bende bir uğrayam dedim... doğuran var mıııııııııı.......... allah hayırlısıyla kurtarsın hepinizi inşallah.... bugün mevlitimizi yaptık... çook kalabalıktı..akşamda ablamızın doğum gününü kutladık.. hazır dost akraba burdayken............. tabi ben kösüldüm yorgunluktan.... yarıkırkımız çıktı şimdi artık gezme sırası bizde bundan sonra kırk uçurmaya

günaydın cankuşlar,,,,,,,hayırlı cumalar.....

çoook yorgunum ama bende bir uğrayam dedim... doğuran var mıııııııııı.......... allah hayırlısıyla kurtarsın hepinizi inşallah.... bugün mevlitimizi yaptık... çook kalabalıktı..akşamda ablamızın doğum gününü kutladık.. hazır dost akraba burdayken............. tabi ben kösüldüm yorgunluktan.... yarıkırkımız çıktı şimdi artık gezme sırası bizde bundan sonra kırk uçurmaya

maşallah allah kabul etsin cnm,hem mevlüt hem doğum günü,,,

günaydın herkese.....hayırlı sabahlar.....hayırlı cumalar........

günaydın sanada cnm

kızlar meraba demeye geldim ama kimse yok..maşallah demek ki hepiniz uyuyabiliyosunuz..bu çok iyi tabi..bol bol yatın, dinlenin ve uyuyun..ahhh hamilelik günleri ahhh..
hepinizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum..[/QUOE]

burçin bayağıdr uğramıyodn kız nerelerdesin arada cöö yap yani kaydirigubbakcemile3

Back