Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medine cnm 33 haftalık olmuşsun ya maşallah cnm sana ya daha dün gibi yazdıkların kusuyorum ne zaman bitecek demelerin...hayırlı doğum olsun cnm az kalmış
artvinli sende öle maşallahh size ya kırkbinkere
hepinizi çok öptüm ben aynıyım iyiyim çok şükür kuzularımlayım
alişim iyice yürüyor artık...
kızlar ya bısey sorucam sıze suan 20 artı 5 haftalıgım dr rum 3 hafta sonra kontrole cagırdı yanlız vajınadan bakıcam dedı aranızda bu haftalarda alttan baktıran varmı nasıl olucakkı korkuyorum bırazda....
gunaydin kizlar butun gece uyyamadim offfff cok uykum var ama uyutmuyolar
yavrukirpi canim ohhh sefan olsun uyu valla insan biraz cabuk yoruluyo o yuzden uyku halin hakkinda hayirlisi canim ne zaman gidiceksin
yavru kirpi günaydın canım senin üçüz mü? redüksiyon denilince?
Allah'ım hakkında hayırlısını versin..
hepinize güzxel bir hafta diliyorum, bende cuma günü kontrole gittim iyilerdi Allaha şükür ama çok dikkatli olmamız lazım..
tünaydın kızlar nasılsınız bakimmm ....artinvinli kızz sen baNA diyordun ben doğrana kadar buralarda olmazsan küserim diye ama sende çok yoksun...
benim kuzular uyuyor ...şuan kuzuların sesizliği var:roflol:
bugün onların saçını kestirmeye gideceğim berbere
aliş sürekli ömerin saçlarını yoluyor..annemlerde daha sık çıkar bebeklik saçları bunlar diyip duruyordu
ama daha çok ömeri ,alişin elinden kurtarmak istiyorumklava:
devamlı kakılmış gibi yaa çocuğu çekeliyor
sonra eğer uygunsa neroya gideceğim annesi annele aynı semtte ve üstlik aynı caddedeler
annemle şöle kısa bir ziyeret yapacam....
şimdi ben kuzular ve annem uyurken etrafı toplayacğım çok öptüm siizii
Herkese günaydın.....
ooofffffff dün gece hiç uyuyamadım.ne tarafa dönsem rahat edemedim.
Dün eşim çok evde kaldın sıkıldın diye,önce yemeğe sonra sinamaya götürdü saolsun.
Ama çok yorulmuşum,ya kızlar ben ilk hamileliğimde daha rahat doılaşırdım,ama şimdiden başladım daha 24.haftamız yeni bitti,şimdi böyleyim ilerki haftalarda neler bekliyor beni.
DORUKCUM ayrıntılı ultrasyonunuzdan sorunsuz ve herşey yolunda olarak çıkın inşallah.bu arada magnezyumu günde 1 kez alıyorum,şimdilik yetiyor gibi,ama ilerki haftalarda ne olur bilemicem.
YAVRUKİRPİ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Zor bir karardır eminimki,ama öyle olması gerekiyorsa elden birşey gelmiyor,hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım.
MEDİNEM ah canım seni çok iyi anlıyabiliyorum.allah kolaylık versin.senin çok şükür çoğu gitti azı kaldı.hayırlısıyla mutlu günlere azkaldı.
DIRIMKIZI alişinede maşallah,ama belliydi onun erken yürüyeceği ,gözlerinden hareketlilik fışkırıyor.
Doğum günü hazırlıkları başlamış.rabbim sağlıklı,uzun ömürlü seneler nasip etsin.bu ağız tadınız,mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.