• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

medine cnm 33 haftalık olmuşsun ya maşallah cnm sana ya daha dün gibi yazdıkların kusuyorum ne zaman bitecek demelerin...hayırlı doğum olsun cnm az kalmış

artvinli sende öle maşallahh size ya kırkbinkere

hepinizi çok öptüm ben aynıyım iyiyim çok şükür kuzularımlayım
alişim iyice yürüyor artık...

şükürler olsun geldik bu haftaya az kaldı artık gün saymayada basladım canım
MasaALLAH senin tosununa hareketli cocuk ali aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Hepinize iyi hafta sonları biz evdeyiz yeni hamişler tadını cıkarın yoksa sonradan hiç cıkamıyosunuz ohaoldumsmile

kızlar ya bısey sorucam sıze suan 20 artı 5 haftalıgım dr rum 3 hafta sonra kontrole cagırdı yanlız vajınadan bakıcam dedı aranızda bu haftalarda alttan baktıran varmı nasıl olucakkı korkuyorum bırazda....

kızlar ya bısey sorucam sıze suan 20 artı 5 haftalıgım dr rum 3 hafta sonra kontrole cagırdı yanlız vajınadan bakıcam dedı aranızda bu haftalarda alttan baktıran varmı nasıl olucakkı korkuyorum bırazda....

servikal uzunluğuna bakılıcaktır canım merak etme arada bana da yapılıo eğer idrara sıkışık olursam karındanda gözüküyo ama idrar torbam boşsa vajinal bakıo ultrasonla ben o yüzden hep çişimi tutup gidiom:kedi:

Vil canım gözün aydın şikerim darısı başına sağlıkla huzurla büyüt kuzularını inşallah öptüüüm

günaydın , iyi haftalar ikiz anneleri :)

bugün bi saat erken uyanınca işe gelmek çok zor oldu :( bi de üstüne yol kaynaklı bulantı eklenince bayaa çarpıyor.
ne alemdesiniz, nasıl gidiyor?
medineciim yeni hamişler gezin demişsin ama ben uyuklamaktan gezemiyorum bile, ctesi pazar saat 5,5:30'da zor attım kendimi eve. akşam üzerleri ve akşamları çok uyuyorum yaa, inanılır gibi değil.
bu hafta bizim için önemli olacak, hakkımızda hayırlısı bakalımm.

gunaydin kizlar butun gece uyyamadim offfff cok uykum var ama uyutmuyolar

yavrukirpi canim ohhh sefan olsun uyu valla insan biraz cabuk yoruluyo o yuzden uyku halin hakkinda hayirlisi canim ne zaman gidiceksin

gunaydin kizlar butun gece uyyamadim offfff cok uykum var ama uyutmuyolar

yavrukirpi canim ohhh sefan olsun uyu valla insan biraz cabuk yoruluyo o yuzden uyku halin hakkinda hayirlisi canim ne zaman gidiceksin

medinecimm, Allah kolaylık versin uyku ve taşıma konusunda, bayağı ağırlaşmışsındır artık.
ben yarın doktora gidicem, heyet raporu çıkacak, yeni yasaya göre artık redüksiyon için rapor gerekiyormuş. çarşamba ya da perşembe de işlem olacak.

yavru kirpi günaydın canım senin üçüz mü? redüksiyon denilince?
Allah'ım hakkında hayırlısını versin..
hepinize güzxel bir hafta diliyorum, bende cuma günü kontrole gittim iyilerdi Allaha şükür ama çok dikkatli olmamız lazım..

yavru kirpi günaydın canım senin üçüz mü? redüksiyon denilince?
Allah'ım hakkında hayırlısını versin..
hepinize güzxel bir hafta diliyorum, bende cuma günü kontrole gittim iyilerdi Allaha şükür ama çok dikkatli olmamız lazım..

evet canımmm şu an üçüz ama ikize inecek.

hepinize günaydın...... hayırlı bir hafta diliyorum hepinize....
heyecanla çarşambayı bekliyorum.. bebişlerimle 4 boyutluya giricez inşallah herşey yolundadır...
bu arada kızlar magnezyumu günde kaç defa içiyosunuz?

tünaydın kızlar nasılsınız bakimmm ....artinvinli kızz sen baNA diyordun ben doğrana kadar buralarda olmazsan küserim diye ama sende çok yoksun...

benim kuzular uyuyor ...şuan kuzuların sesizliği var:roflol:
bugün onların saçını kestirmeye gideceğim berbere
aliş sürekli ömerin saçlarını yoluyor..annemlerde daha sık çıkar bebeklik saçları bunlar diyip duruyordu
ama daha çok ömeri ,alişin elinden kurtarmak istiyorum:oklava:
devamlı kakılmış gibi yaa çocuğu çekeliyor
sonra eğer uygunsa neroya gideceğim annesi annele aynı semtte ve üstlik aynı caddedeler
annemle şöle kısa bir ziyeret yapacam....

şimdi ben kuzular ve annem uyurken etrafı toplayacğım çok öptüm siizii

Herkese günaydın.....

ooofffffff dün gece hiç uyuyamadım.ne tarafa dönsem rahat edemedim.

Dün eşim çok evde kaldın sıkıldın diye,önce yemeğe sonra sinamaya götürdü saolsun.

Ama çok yorulmuşum,ya kızlar ben ilk hamileliğimde daha rahat doılaşırdım,ama şimdiden başladım daha 24.haftamız yeni bitti,şimdi böyleyim ilerki haftalarda neler bekliyor beni.

DORUKCUM ayrıntılı ultrasyonunuzdan sorunsuz ve herşey yolunda olarak çıkın inşallah.bu arada magnezyumu günde 1 kez alıyorum,şimdilik yetiyor gibi,ama ilerki haftalarda ne olur bilemicem.

YAVRUKıRPı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Zor bir karardır eminimki,ama öyle olması gerekiyorsa elden birşey gelmiyor,hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım.

MEDıNEM ah canım seni çok iyi anlıyabiliyorum.allah kolaylık versin.senin çok şükür çoğu gitti azı kaldı.hayırlısıyla mutlu günlere azkaldı.

DIRIMKIZI alişinede maşallah,ama belliydi onun erken yürüyeceği ,gözlerinden hareketlilik fışkırıyor.
Doğum günü hazırlıkları başlamış.rabbim sağlıklı,uzun ömürlü seneler nasip etsin.bu ağız tadınız,mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.

tünaydın kızlar nasılsınız bakimmm ....artinvinli kızz sen baNA diyordun ben doğrana kadar buralarda olmazsan küserim diye ama sende çok yoksun...

benim kuzular uyuyor ...şuan kuzuların sesizliği var:roflol:
bugün onların saçını kestirmeye gideceğim berbere
aliş sürekli ömerin saçlarını yoluyor..annemlerde daha sık çıkar bebeklik saçları bunlar diyip duruyordu
ama daha çok ömeri ,alişin elinden kurtarmak istiyorum:oklava:
devamlı kakılmış gibi yaa çocuğu çekeliyor
sonra eğer uygunsa neroya gideceğim annesi annele aynı semtte ve üstlik aynı caddedeler
annemle şöle kısa bir ziyeret yapacam....

şimdi ben kuzular ve annem uyurken etrafı toplayacğım çok öptüm siizii

Canım benim haklısın valla.bu ara pek giremiyorum.hep evdeyim aslında,arada bakıp çıkıyorum.birşeyler yazamıyorum.

Psikolejik durumumdan dolayı sanırım.hiç birşey yapmak istemiyor canım.

Birde bu sefer çok erken ağırlaştım,hep uzanıyorum.işte böyle canım.

bu arada neroya selamımı söyle.Valla sana ne diyim tebrik ediyorum.bu yoğunlukta kimseyi unutmuyorsun.olumunekankayizsmile

Herkese günaydın.....

ooofffffff dün gece hiç uyuyamadım.ne tarafa dönsem rahat edemedim.

Dün eşim çok evde kaldın sıkıldın diye,önce yemeğe sonra sinamaya götürdü saolsun.

Ama çok yorulmuşum,ya kızlar ben ilk hamileliğimde daha rahat doılaşırdım,ama şimdiden başladım daha 24.haftamız yeni bitti,şimdi böyleyim ilerki haftalarda neler bekliyor beni.

DORUKCUM ayrıntılı ultrasyonunuzdan sorunsuz ve herşey yolunda olarak çıkın inşallah.bu arada magnezyumu günde 1 kez alıyorum,şimdilik yetiyor gibi,ama ilerki haftalarda ne olur bilemicem.

YAVRUKİRPİ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Zor bir karardır eminimki,ama öyle olması gerekiyorsa elden birşey gelmiyor,hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım.

MEDİNEM ah canım seni çok iyi anlıyabiliyorum.allah kolaylık versin.senin çok şükür çoğu gitti azı kaldı.hayırlısıyla mutlu günlere azkaldı.

DIRIMKIZI alişinede maşallah,ama belliydi onun erken yürüyeceği ,gözlerinden hareketlilik fışkırıyor.
Doğum günü hazırlıkları başlamış.rabbim sağlıklı,uzun ömürlü seneler nasip etsin.bu ağız tadınız,mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.

ya biz de o gün hazır elimiz boşken yemeğe gidelim, sinemaya gidelim dedik ama, ben yer yemez başım düştü sinema hayal oldu. uyku halimiz bitse de accık sosyalleşsek bari. sabah işe geliyorum tek hayalim akşam eve gidip yatağıma kavuşmak :) neyseki haftada 2 gün işe geliyorum, yoksa iice bayılırdım herhalde.

dırım ben de takdir ettim, 2 çocukla herşeye yetişmen süpper, hem de 6. kattan :p

bu arada istanbul ekibi walla süppersiniz, ne hoş bir arkadaşlık yakalamışsınız, herkes birbirine destek. çok hoşuma gitti :)

dalincimmm çok kısa olmuş mesajın :)

Yavrukirpi gerçi böbişini koyduğun bölümede yazmıştım.ama kızlar geliyor canım.
kız çocuklarında acayip uykuya düşüyor insan.tek hayalin şöyle kıvrılıp uyuyacağın bir yer bulmak.
benimkisi tahmin sadece ama senin bütün belirtiler onu göteriyor.öğrenince banada haber ver olurmu.

canım söylemezmiyimmm, hemenn sööliicem belli olunca, doktor o gün 2 kız bi erkek olabilir dedi, du bakalım nolcek. sen hangi şehirdesin?

hahah yavru kripi cnm ben annemdeyim şuan onların evi 1 katta neroda anneme yakın annesi oraya gelecek....

artvinli cnm çok normal ...ben gebeliğimde hiç kimse ile görüşmedim .....bişey yapmadım
takılma cnm her hamişlik aynı değill ...

bende tam evi toplarken komsu geldi..o kadın oturdu bende bulaşıkları teptim makinaya masayı topladım...ömere yemek hazırladım....çocuklar kalktı...
duş aldım oje sürdüm....
saat 2 de yemek yiyecem...sonra çocuklara yedireceğim....sonra çocukları alacağız berbere gideceğim sonrada uygunsa neroya gidecem ...

selamlar kızlar valla dırım ya senin yaptıklarını okurken bile yoruluyorum ben insan okuyunca bi kaç tane daha çocuk yapabilirmiş gibi gelio valla o kadar rahat doğal anlatıyosun ki valla helal olsun canan ve sen en güzel örneklerdensiniz bize:)
artvinli çabuk yoruluyorum demişsin canım ama annemler hep derki ilk çocuğu taşımak kolay doğurmak zor ikinciyi taşımak zor doğurmak kolay seninde durum bu herhalde
bi arkadas magnezyumu günde kaç kere içiyosunuz diye sormuş bana dr um günde 3 kez verdi ama ben unutuyorum 2 kere filan içiyorum

Back