Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
canim acayip bir sanci oluyodu bende bi sure olduktan sonra geciyo sanirim vucudla alakali ayni zamanda sikma kendini rahatca hapsiiiii de kaydirigubbakcemile3kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu
ayyy vilcimde doğurmuşş oh maşalah artık sıra medinedeee
allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım yavrularını
medinecim biz burda çok gördük seni 38 de doğurtucam diyen dr ları hiç biri beceremedi kevsere kayra örnek mesela sen hazırlığını yap heran herşeye hazır ol bu rahat son günleirin keyfini çıkar çünkü çok yakında uyku yemek yeme uzanmadinlenme vs hepsini unutacaksınnnn
canım valla yeni gördüm pc açık ama bakan kim .valla iyiyim demek çok isterdim am bu günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ellerim ayaklarım şişti bütün gün agrı çektim yine acayip şekilde makatıma agrı vuruyor sebebini anlayamadım dr. sormadım daha bu haftalarda bu kadar agrı ileride neler olacak korkar oldum .bide ikinci hamilelligim ama inanın bu gerçek bir hamilelik hat safada bir hamilelik ilk hamileligim yalancı hamilelikmiş heralde .hiç anlamamıştım hayırlısı allahtan napalım bu günlerde geçecek allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin kuzuuuuuuularımızı .
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu
iyiyim nerocum seni sormalı oğlan ayağımda sallıyorum uyumamakta direniyo uyutmasam uyku başına çıkıyo gün boyu uyumuyor hemde mızmız oluyo sallıyom ki uyusun
e bebeğim eee eee eee
iyiyim nerocum seni sormalı oğlan ayağımda sallıyorum uyumamakta direniyo uyutmasam uyku başına çıkıyo gün boyu uyumuyor hemde mızmız oluyo sallıyom ki uyusun
e bebeğim eee eee eee
nero-ka ve hituci sizlere de günaydınnn :)
merhaba kızlar.ben kendimden nefret etmeye başladım artık ya.millet 30.haftalarda kasılmaya başlıyor ben 20 de başladım.5 haftadır o sertleşmeleri yaşıyorum.şimdi 25 oldum hala aynı.nidilat içiyorum ama sanki pek etkili olmuyor.rahim ağzı uzunluğum iyi çıktı,açılma ya da hunileşme yok.3 kez nst ye girdim ağrı yok.doktorum bunlar kasılma değil bebeklerin popoları fala diyor ama ben çok huzursuzum.niye kimsede olmuyor da bende var kasılma değilse.çok korkuyrum ya,kafayı yemek üzereyimsenağlama
merhaba kızlar.ben kendimden nefret etmeye başladım artık ya.millet 30.haftalarda kasılmaya başlıyor ben 20 de başladım.5 haftadır o sertleşmeleri yaşıyorum.şimdi 25 oldum hala aynı.nidilat içiyorum ama sanki pek etkili olmuyor.rahim ağzı uzunluğum iyi çıktı,açılma ya da hunileşme yok.3 kez nst ye girdim ağrı yok.doktorum bunlar kasılma değil bebeklerin popoları fala diyor ama ben çok huzursuzum.niye kimsede olmuyor da bende var kasılma değilse.çok korkuyrum ya,kafayı yemek üzereyimsenağlama
medine cnm 33 haftalık olmuşsun ya maşallah cnm sana ya daha dün gibi yazdıkların kusuyorum ne zaman bitecek demelerin...hayırlı doğum olsun cnm az kalmış
artvinli sende öle maşallahh size ya kırkbinkere
hepinizi çok öptüm ben aynıyım iyiyim çok şükür kuzularımlayım
alişim iyice yürüyor artık...
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te ıremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....ırem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
allah analı babalı büyütsün canım .hep saglıklı mutlu bir yaşamları olsun .Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
canım bende ilk zamanlar öksürdügüm hapşırdıgımda müthiş agrılar giriyordu normal canım .belli bir zaman sonra geçiyor hayatım.kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu
maşallah alişe allah nazarlardan saklasın .ee sıra ömerde artık.medine cnm 33 haftalık olmuşsun ya maşallah cnm sana ya daha dün gibi yazdıkların kusuyorum ne zaman bitecek demelerin...hayırlı doğum olsun cnm az kalmış
artvinli sende öle maşallahh size ya kırkbinkere
hepinizi çok öptüm ben aynıyım iyiyim çok şükür kuzularımlayım
alişim iyice yürüyor artık...
ayyy vilcimde doğurmuşş oh maşalah artık sıra medinedeee
allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım yavrularını
medinecim biz burda çok gördük seni 38 de doğurtucam diyen dr ları hiç biri beceremedi kevsere kayra örnek mesela sen hazırlığını yap heran herşeye hazır ol bu rahat son günleirin keyfini çıkar çünkü çok yakında uyku yemek yeme uzanmadinlenme vs hepsini unutacaksınnnn