• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın hanımlar,,,a.s.

eylülcğm sağol cnm , maşallah sninkilerde iyi ben 27+2 e gittiğimde 1133 gr dı sadece 10 gram vardı aralarında bu haftada 100 gram fark olmuş

canım maşallah iyiler ayrıntılıya gittiğimde prof aradaki farkın %25 i geçtiğinde normal olmadığını söyledi çok şükür senin fark azmış benimkine de normal dedi doktor ama insan gene de tedirgin oluyor. ddaha minyon tipli olucak yoksa bi sağlık sorunu yok dedi inşallah aradaki fark açılmaz bu konuyu kafama takmıştım ama doktor ısrarla bi sorun yok diyor

Evet canım erken doğum tehlikem var.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden geçen sene de ikiz bebeklerimi zamansız doğumla kaybettim..Şimdiki hamileliğimde rahim ağzı dikili..Dr. um 26. haftada yapalım dedi ama 24. haftada da yapılabiliyormuş.Eşim bir kaç yabancı tıbbi makaleye de baktı.Eşim de dr bu arada..Ayın 30 unda dr randevum var bakalım dr ne diyecek...Bu gün 22+4 günlüğüz sıpalarımla :nazar: :nazar:

allah yardımcın olsun cnm sonuna kadar inşallah,,

canım maşallah iyiler ayrıntılıya gittiğimde prof aradaki farkın %25 i geçtiğinde normal olmadığını söyledi çok şükür senin fark azmış benimkine de normal dedi doktor ama insan gene de tedirgin oluyor. ddaha minyon tipli olucak yoksa bi sağlık sorunu yok dedi inşallah aradaki fark açılmaz bu konuyu kafama takmıştım ama doktor ısrarla bi sorun yok diyor

aynen benimde dr verdiğim tepkiyi bir görsen adam şaşırdı önemli değil dedi 100 gr 500gr sonrası bizim için önemlidir dedikaydirigubbakcemile3

inşallah sağlıkla istediğin gibi olur herşey medineciğim

insaallah benden sonrada sende ins opuyorumnanaktan kilolalarida cok iyi masallah benim oglusum 1500 ya nedense zayif cok morelim bozuldu doktorum sukret ne iyi dedi ama hic rahat deil icim :sinifsinif:

iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı :nazar: :nazar: Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış :emir_bebek: :emir_bebek: Allah nazarlardan korusun onları

cok sevindim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin ins
hersey yolundadir ins tbrk ederim ......

Medine ya daha dün gibi senin haftalarını hatırlıyorumda 8.9.haftalarını.şimdi doğum tarihin b,le belli olmuş.Rabbim vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.:

amin cumlemize ins inanamiyorum sira bana geldi daha ilk bulantilarim aklimda allah herseyin hayirlisini versin ins....
oglusuna kiyafet almaya basla bence inan sonra hic hareket edemiyosun zorlaniyosun ben mesela hic cikamadim hep annem aldi saolsun zamanin varsa al derim

selam kızlar nasılsınız... doğuran yok dimi.............. vil vardı sırada........ doğurmadı daha sanırım..... perşembe mevlütümüz var... ondan sonra dahada rahatlarız daha sık gireriz topiğe inşallah........şimdi gelen giden eksik olmuyor..........

ALLAHc.c. kabul etsin ins..
sira bende artik vilde kavustu yavrularina

Allah inşallah hayırlı vakitte gelmelerini nasip etsin inşallah o günleri de görüruz

amin cumlemize ins
allah hepimize hayirlisini versin eylulcum

ben gercekten inanamiyorum sira bana geldi 1ay daha sabretmemiz lazim ama hayirlisiyla ins

Ay listeyi görünce heyecanlandım birden Medine sonra Rose sonra ben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan.
boshayallersmile kaydirigubbakcemile5

nerocum kuzucum dr a gıtmememın sebebı gıttıgımde eger ogrenemessem 1 hafta farkla kacırırsam 1 ay daha beklıcem ama 1 hafta gec gıdersem dıorum ogrenebılırmıyım acaba off ne bılım 5 hafta oldu cok gecıktı napsam gıtsemmı ozledımde bı yandan kuzualrımı gormek ıstıorum ...

kuzucum bende sakarya özel hast.ırfan dıkdereye gıdıyorum ama daha ıyı bı dr varmı dıe dusunuordum bnm dr umda cok ıyı ama kararsız kaldım ıste

günaydın kızlarr

dalinciim ne kadar erkencisin harbiden, bi de güneş erken doğuyo ya bu ara uyku tutmuyo insanı fazla. ya ben durdum durdum 11. haftada kusmaya başladım. dün ne güsel mantı yemeğe çağırdı arkadaş, yedik içtik 2 saat geçmeden gitti hepsi :(
bizimkiler geç uyandı herhalde, akılları yeni geldi başlarına.
Medinecimm heyecanlı olmalı sırayı kapmış olmak, biz de görürmüyüz ki o günleri, ne kadar uzak geliyor şimdi...
burda 35-36, 37. haftada doğuranları gördükçe mutlu oluyorum,, ikizlerde erken doğum korkutuyordu beni.
Kızlar bizim için dua edin, yarın görüş günü, bakalım kaç bebi var, giden kalan olacak mı :(

redüksiyon yaptıran arkadaşlar,

bu işlem yapılınca progestan kullanmaya devammı ettiniz? normalde 12. haftada kesiliyor ya, bu durumda nasıl oluyor merak ettim.

günaydınnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

insaallah benden sonrada sende ins opuyorumnanaktan kilolalarida cok iyi masallah benim oglusum 1500 ya nedense zayif cok morelim bozuldu doktorum sukret ne iyi dedi ama hic rahat deil icim :sinifsinif:

bozma moralini medinecğm sağıklı olsuda alır daha kilo oğluşun,bende 36 haftayı görsem başka işey istemem,,,

kızlarr gunaydınn bıraz erken bı gunaydın oldu sanırım uyku tutmadı

hakkaten kız ne bu sabah körü kalmışsın olumunekankayizsmile

bu işlem yapılınca progestan kullanmaya devammı ettiniz? normalde 12. haftada kesiliyor ya, bu durumda nasıl oluyor merak ettim.

ben kullandım cnm zaten dr nekadar kullanman gerektiğini söylüyor

Herkese günaydın.......
:
Dün kontrolümüz vardı teyzoşlar.Kızım 700gr. oğlumda 640 gr.olmuş:nazar:
Dün şeker yüklememizde yapıldı 50 lik.Çok sıkıntılı gitmiştim.kusanları,açlıktan fenalaşanları okumuştum k.kda.Ama ben rahatttım.öncelikle içtiğimiz bildiğiniz şekeri az limonlu su,biraz bardak büyüktü 5 dk.iç dediler o zorladı.birde içtikten sonra 1 saat aç kalmak gerek,ee öncesindede aç olunca o biraz zorluyor.Ama benim gibi takıntı yapan varsa çok gereksizmiş,basitmiş çünkü.
Neyseki çok çikolata yememe rağmen şekerim 113 çıktı.sınır 140 mış.Çikolata yemeye devammış yani kızlar sorun yok:sm_cool:

slm kızlar site sorunlu kaçgündür giremedim
artvinli maşallah cnm ohh

herkes iyidir umarım kızlar

Canım redüksiyon olayında bir değişiklik var mı bilemem ama bak 23 . haftayı doldurmama 2 gün kaldı ben hala progesterona devam ediyorum...çoğul gebeliklerde yüksek riskli gebelik dr. ları nerdeyse doğuma dek kullandırtıyorlar..yanında bir de proluton depot iğne (progesteron etken maddesi )

bende redüksiyon yaptırdım fakat hiç kullanmadım diyebilirim benimkisi vajinal jeldi çok şükür hiç bi sıkıntımda yok

selam kızlar nette problem vardı giremiyodum bendede problem var fena üşütmüşüm öksürüp tıksırıyorum boğazımın acısından uyku uyuyamıyorum iğrencim bugün 4,30 da kontrolümüz var bakalım minnoşlarım nasıl ben iki gündür miskinim diye onlarda miskin

Canım redüksiyon olayında bir değişiklik var mı bilemem ama bak 23 . haftayı doldurmama 2 gün kaldı ben hala progesterona devam ediyorum...çoğul gebeliklerde yüksek riskli gebelik dr. ları nerdeyse doğuma dek kullandırtıyorlar..yanında bir de proluton depot iğne (progesteron etken maddesi )

haaayııırrr, progestandan çok sıkıldım ben yaaa, accaip şişkinlik, gaz yapıyo, tüh bu hafta kurtulurum diodum. depotta yaptırıorum halen haftada bir zaten.

Back