Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar,,,a.s.
eylülcğm sağol cnm , maşallah sninkilerde iyi ben 27+2 e gittiğimde 1133 gr dı sadece 10 gram vardı aralarında bu haftada 100 gram fark olmuş
Evet canım erken doğum tehlikem var.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden geçen sene de ikiz bebeklerimi zamansız doğumla kaybettim..Şimdiki hamileliğimde rahim ağzı dikili..Dr. um 26. haftada yapalım dedi ama 24. haftada da yapılabiliyormuş.Eşim bir kaç yabancı tıbbi makaleye de baktı.Eşim de dr bu arada..Ayın 30 unda dr randevum var bakalım dr ne diyecek...Bu gün 22+4 günlüğüz sıpalarımla
canım maşallah iyiler ayrıntılıya gittiğimde prof aradaki farkın %25 i geçtiğinde normal olmadığını söyledi çok şükür senin fark azmış benimkine de normal dedi doktor ama insan gene de tedirgin oluyor. ddaha minyon tipli olucak yoksa bi sağlık sorunu yok dedi inşallah aradaki fark açılmaz bu konuyu kafama takmıştım ama doktor ısrarla bi sorun yok diyor
inşallah sağlıkla istediğin gibi olur herşey medineciğim
iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış Allah nazarlardan korusun onları
Medine ya daha dün gibi senin haftalarını hatırlıyorumda 8.9.haftalarını.şimdi doğum tarihin b,le belli olmuş.Rabbim vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.:
selam kızlar nasılsınız... doğuran yok dimi.............. vil vardı sırada........ doğurmadı daha sanırım..... perşembe mevlütümüz var... ondan sonra dahada rahatlarız daha sık gireriz topiğe inşallah........şimdi gelen giden eksik olmuyor..........
Allah inşallah hayırlı vakitte gelmelerini nasip etsin inşallah o günleri de görüruz
ben gercekten inanamiyorum sira bana geldi 1ay daha sabretmemiz lazim ama hayirlisiyla ins
boshayallersmile kaydirigubbakcemile5Ay listeyi görünce heyecanlandım birden Medine sonra Rose sonra ben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan.
insaallah benden sonrada sende ins opuyorumnanaktan kilolalarida cok iyi masallah benim oglusum 1500 ya nedense zayif cok morelim bozuldu doktorum sukret ne iyi dedi ama hic rahat deil icim :sinifsinif:
kızlarr gunaydınn bıraz erken bı gunaydın oldu sanırım uyku tutmadı
redüksiyon yaptıran arkadaşlar,
bu işlem yapılınca progestan kullanmaya devammı ettiniz? normalde 12. haftada kesiliyor ya, bu durumda nasıl oluyor merak ettim.
redüksiyon yaptıran arkadaşlar,
bu işlem yapılınca progestan kullanmaya devammı ettiniz? normalde 12. haftada kesiliyor ya, bu durumda nasıl oluyor merak ettim.
Canım redüksiyon olayında bir değişiklik var mı bilemem ama bak 23 . haftayı doldurmama 2 gün kaldı ben hala progesterona devam ediyorum...çoğul gebeliklerde yüksek riskli gebelik dr. ları nerdeyse doğuma dek kullandırtıyorlar..yanında bir de proluton depot iğne (progesteron etken maddesi )