• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar nasılsınız... doğuran yok dimi.............. vil vardı sırada........ doğurmadı daha sanırım..... perşembe mevlütümüz var... ondan sonra dahada rahatlarız daha sık gireriz topiğe inşallah........şimdi gelen giden eksik olmuyor..........

Ay olurlar İnşallah. Herşey onlar için zaten ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

öyle cnm aynen

selam kızlar nasılsınız... doğuran yok dimi.............. vil vardı sırada........ doğurmadı daha sanırım..... perşembe mevlütümüz var... ondan sonra dahada rahatlarız daha sık gireriz topiğe inşallah........şimdi gelen giden eksik olmuyor..........

biz iyiyiz cnm sen nasılsın kızçelernde iyi maşallah.vil doğurmuş bugn

Ah canancim günler gectikce vakit yaklaşıyo eger yavrularım erken gelmesse 26 nisana gün verdi tam 38 haftalıkken aynı zamanda evlilik yıldönümümüze denk geliyo opuyorumnanaktan İnşaALLAH
Herkeste iyidir inş bizde dün doktora gittik iyiyiz doktorumuz cok begendi yavas yavas gün sayıyorum ...
Allah inşallah hayırlı vakitte gelmelerini nasip etsin inşallah o günleri de görürüz
bizim hanımlar çok iyimş maşallah 1400 ve 1500 gr olmuşlar dr herşeyin iyi gittiğini söyledi inşallah sonuna kadr böyle gider,36-37 haftalarda alırız dedi bakalım inşallah beklerler o zamana kadar:Saruboceq:
nerocum maşallah bebeişlere
iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı :nazar: :nazar: Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış :emir_bebek: :emir_bebek: Allah nazarlardan korusun onları
ay ne güzel Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende oğlum için birşeyler almak istiyorum.ama daha erken biraz daha bekliyim diyorum.çok kararsızım siz ne dersiniz?birde kızımın herşeyi hazır olunca çok eksik yok,ondanda pek acele etmiyorum:emir_bebek:
canım içinden nasıl geliyosa öyle yap bence diğerleri hazırsa bekleyekaydirigubbakcemilebilirsin zatekaydirigubbakcemilen yetişmese bile diğerlerinin kıyafetlerinden de giyebilir. annem Allah razı olsun eline geçtikçe alıyor bayağı bişeyimiz oldu oda takımını da aldık bir tane beşiğimiz eksik artık bu ay odamızı falan da boyayıp hazırlamak istiyoruz kısmetse
ben akciğer geliştirici iğneyi 24. haftada yaptırmayı düşünüyorum..Bakalım dr ne dicek...
canım neden böyle düşünüyosun bi sağlık sorunu mu var yoksa etrafta duydklarına göre mi söylüyosun ben daha doktora sormadım o da bişey demedi

kızlar dün doktora gittik 27+5 de kilolarımız 910 ve 1150 aslında kendi doktorumuza değil de tahlil yaptırmak için gitmiştik o zaman baktılar kendi doktorumuza da yarın gidicez bu tarihler için nasıl acaba

kızlar selam yazamadım ama geldim nihayet ben doğum yaptım bebisler bi iki gün solunum düzenleme acısından kuvezde kaldı ama eve geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızım 2500 oğlum 2700 gibi doğdu....hepinizi cok öptümmmmmmmmmmmm

maşallah canım kuzularına Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı :nazar: :nazar: Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış :emir_bebek: :emir_bebek: Allah nazarlardan korusun onları

Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

Ah canancim günler gectikce vakit yaklaşıyo eger yavrularım erken gelmesse 26 nisana gün verdi tam 38 haftalıkken aynı zamanda evlilik yıldönümümüze denk geliyo opuyorumnanaktan İnşaALLAH

Herkeste iyidir inş bizde dün doktora gittik iyiyiz doktorumuz cok begendi yavas yavas gün sayıyorum ...

medinecigim sıra sende Allah nasip ederse inşallah senden sonrada bende Allahımın izniyle inşallah Allahım o günleri mutlu huzurlu bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallah kuzularımızı saglıklı sıhatlı kucagımıza alırız hepimizde inşallah benim doktor gün olarak hep 15 mayıs diyor yanı 40 hafta diyor hayırlısı Allahtan bakalım

günaydın hanımlar,,,a.s.

eylülcğm sağol cnm , maşallah sninkilerde iyi ben 27+2 e gittiğimde 1133 gr dı sadece 10 gram vardı aralarında bu haftada 100 gram fark olmuş

gunaydın bayanlar dr rum demır hapı yazdı ama ben zaten ferrum fort demır hapını ıcıyodum acaba sız hangı demır hapını kullanıyosunuz ben hem tıroıd hem demır hem vıtamın hemde magnezyum kullanıyorum...

gunaydın bayanlar dr rum demır hapı yazdı ama ben zaten ferrum fort demır hapını ıcıyodum acaba sız hangı demır hapını kullanıyosunuz ben hem tıroıd hem demır hem vıtamın hemde magnezyum kullanıyorum...

:) aynı ben kuzu bende baştan ferrum fort kullanıyordm sonra dr değiştiridi,ama 4 ilacı bende kullanıyorum,,dr aynı değilmi nasıl 2.demir hapı yazıyor kafamçokkarıştı

Ay listeyi görünce heyecanlandım birden Medine sonra Rose sonra ben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan.

Merhaba kızlar, nasıl gidiyor. Demir hapı demişsiniz de durup dururkenmi ikinci ilacı yazdı belki unutmuştur öncekini, ya da kan tahlili yaptırdıysanız demir düşük çıktıysa yeni ilaca geçmiş olabilir

Ay listeyi görünce heyecanlandım birden Medine sonra Rose sonra ben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan.

aman sıralı olsun cnm,,

Merhaba kızlar, nasıl gidiyor. Demir hapı demişsiniz de durup dururkenmi ikinci ilacı yazdı belki unutmuştur öncekini, ya da kan tahlili yaptırdıysanız demir düşük çıktıysa yeni ilaca geçmiş olabilir

şahsım adına iyiyim sen nasılsın doudoucğm ?

Bende çok iyiyim canım, Sıralı olurmu bilmem tarihler çok yakın birbirine birkaç gün var aralarda :CüvCüv:

inşallah olur öyle temenni edelimde,bişey sorcam doudoducğm sana yakın haftalarımız nasıl olsa sağ göğsümün 3-4 parmak altı orda benimki çok hareket halinde inanılmaz etim acıyo sende varmıydı yada varmı bu tip acı ?

inşallah olur öyle temenni edelimde,bişey sorcam doudoducğm sana yakın haftalarımız nasıl olsa sağ göğsümün 3-4 parmak altı orda benimki çok hareket halinde inanılmaz etim acıyo sende varmıydı yada varmı bu tip acı ?

canım benimki de bazen ykarılara çıkıyor bayağı sıkıştırıyor ben de yaşıyorum aynı şeyi

Bazen kaburga kemiğine dayandığı zaman oluyo tabi, benim çoğu zaman midemi sıkıştırıyorlar o beni rahatsız ediyor. Son birkaç gündürde iyice ağırlaştım yerimden zor kalkıyorum, yürürken zorlanıyorum biraz

canım benimki de bazen ykarılara çıkıyor bayağı sıkıştırıyor ben de yaşıyorum aynı şeyi

vaktimiz dolsada kurtulsak hayırlısı ile eyülcğm

Bazen kaburga kemiğine dayandığı zaman oluyo tabi, benim çoğu zaman midemi sıkıştırıyorlar o beni rahatsız ediyor. Son birkaç gündürde iyice ağırlaştım yerimden zor kalkıyorum, yürürken zorlanıyorum biraz

valla dokunamıyorum bazen sanki yanık gibi acıyor çok sinir,bende bu hafta kendimi daha ağır ve yorgun hissediyorm,,

kızlar dr rumöu aradım unutmus kullandıgımı oyuzden yazmıs.bu ay bıde glukoz verdı seker yuklemem var ınsallah bısey cıkmaz ondada

canım neden böyle düşünüyosun bi sağlık sorunu mu var yoksa etrafta duydklarına göre mi söylüyosun ben daha doktora sormadım o da bişey demedi
Evet canım erken doğum tehlikem var.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden geçen sene de ikiz bebeklerimi zamansız doğumla kaybettim..Şimdiki hamileliğimde rahim ağzı dikili..Dr. um 26. haftada yapalım dedi ama 24. haftada da yapılabiliyormuş.Eşim bir kaç yabancı tıbbi makaleye de baktı.Eşim de dr bu arada..Ayın 30 unda dr randevum var bakalım dr ne diyecek...Bu gün 22+4 günlüğüz sıpalarımla :nazar: :nazar:

Merhaba eylül nasılsın uyuşukluk geçtimi
merhaba canım uyuşukluk ne yazık ki geçmedi aynen devam ediyor ama çok şükür hani çok acı veren sabah kalkınca acı vardı ya o yok ama uyuşukluk hiç geçmiyor tencereyi bile tutmuyorum korkudan doktor bugün ilaç yazdı ama tamamen geçirmez dedi senin nasıl canım azaldı mı biraz
vaktimiz dolsada kurtulsak hayırlısı ile eyülcğm
canım amin inşallah hayırlı zamanda olurlarda küveze girmeseler bari sağlıklı olsalar da içimiz rahat etse
Evet canım erken doğum tehlikem var.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden geçen sene de ikiz bebeklerimi zamansız doğumla kaybettim..Şimdiki hamileliğimde rahim ağzı dikili..Dr. um 26. haftada yapalım dedi ama 24. haftada da yapılabiliyormuş.Eşim bir kaç yabancı tıbbi makaleye de baktı.Eşim de dr bu arada..Ayın 30 unda dr randevum var bakalım dr ne diyecek...Bu gün 22+4 günlüğüz sıpalarımla :nazar: :nazar:
canım inşallah Allah yardımcın olur çok şükür ki tedbirini almışsınız inşallah hayırlısıyla doğumun da gerçekleşir bugün de benim doktorum dedi ama daha şimdi değil durumuna göre vericem iğneyi dedi şu an bi aksilik gözükmüyo inşallah erken doğum olmaz hiçbirimizin

Back