kıslar bi, konuda fikrinize ihtiyacım var.. biliyorsunuz nerdeyse 15. haftaya kadar mide bulantılarım devam etti ve sürekli istifra ettim. şimdi düzeldim allaha şükür ara ara yokluyor o kadar. sorunum şu ben yemek yiyemiyorum( kahvaltıda 1 dilim tostu bitiremiyorum öğlen bi kase çorbayı zorla içiyorum akşam yine aynı şekilde. ve hiç açlık hissetmiyorum. azıcık fazla yesem midemde sıkmaya başlıyor rahatsız ediyo4r hazımsızlık çekiyorum.mesela öğlen yemeği olarak z.yağlı fasulye yedim. bi porsiyon bile sayılmaz ama fena sıktı midemi soda içiyom ( bu kadar yemek yemek hiç doğru gelmiyor bana lmaz: benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
kıslar bi, konuda fikrinize ihtiyacım var.. biliyorsunuz nerdeyse 15. haftaya kadar mide bulantılarım devam etti ve sürekli istifra ettim. şimdi düzeldim allaha şükür ara ara yokluyor o kadar. sorunum şu ben yemek yiyemiyorum( kahvaltıda 1 dilim tostu bitiremiyorum öğlen bi kase çorbayı zorla içiyorum akşam yine aynı şekilde. ve hiç açlık hissetmiyorum. azıcık fazla yesem midemde sıkmaya başlıyor rahatsız ediyo4r hazımsızlık çekiyorum.mesela öğlen yemeği olarak z.yağlı fasulye yedim. bi porsiyon bile sayılmaz ama fena sıktı midemi soda içiyom ( bu kadar yemek yemek hiç doğru gelmiyor bana lmaz: benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
yine bende de öyle olmuştu diyecem herşeye atlıyormuş pozisyonuna düşücem :) ilk 3 ay bende hiç bişey yiyememiştim malum aşermeden dolayı hatta senin saydıklarının 10 da birini bile tüketmiyordum bir gün boyunca. . 15. haftadan sonra yavaş yavaş yemeye başladım ama ondada hep peynir ekmek yedim oda şişirdi hep sanki hep çok yemişim hissi midemde top gibi kalıyor tıkanıyorum. öyle bi ağırlık çöküyorki sanırım bebişlerden mideye pek yer kalmadı o yüzdendir diyorum.
Canım Anadolu yakasındada olabilir.Hatta orda olcak gibi duruyor şimdilik.Sen wavy nin de yazdığı gibi topiğe git,orda yerini yaz ki ona göre yer belirleyelim canım..
kinder canım anadolu yakasında da olabilir. çoğunluğa göre karar verilecek. aşağıdaki linke geliyom yaz çoğunluğu oluştur:))
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kiz-anneleri-gobis-tokustrma-bulusmasi-2.html
bende öyleyim wavy 21.haftama girmek üzereyim çok yiyesim var herşeyden ama olmuyo benimde nefesim daralıyo hemen bırakıyorum yemeği inanmazsın daha topu topu 2 kilo aldım.herkes dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3 topmu koydun karnına diye....
kıııızzz aşkolsunn,bak bakalım limonata topiğine gel demememişmiyim..
O gün yapıp getirmyen ne olsun vallahadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Hepinize sevgiler...Ben pek sık giremiyorum ama ilk fırsatını bulduğumda yazdıklarınızı okuyorum merakla..Yarın kontrolum var.İnşallah cinsiyetlerini öğreneceğim zemuszemus Çok özledim kuzularımı.Kızlar ben bugün arabamla karşıya geçmek zorunda kaldım ve inanın öldüm.Trafikte inanılmaz sıkışıktı.Dur,kalk,dur,kalk..Artık bir daha kolay kolay kendim kullanarak uzun mesafe gitmem.İnşallah yarın ki kontrolumden sonra (bir sorun çıkmazsa) gününü belirleyip,tatile çıkacağız.O güne sağlıkla çıkarsam, ben de göbüşleri tokuşturmak isterim.Ama karşı da olmak zorunda mı?
ya benım karnım şışdıden sankı kocaman oldu ...............mıdem hep rahatsız.........ne zaman gecer bu bılmıyorum...............kılo alıyorum ya...........ne guzel sız az almışsınız...........ay kaswa cınsıyetklerını oğren bakalım.............bende merak eduyom..........ama daha çok var ...........
sölesene yaa merak ettim
benim canım hiç bişi istemiyor,nede miğdem bulanıyor.hiç hamile gibi değilim hala eskisi gibiyim azcık karnım var okadar.eşime diyorum hevesli değilsin diye hele doğur kucağıma alayım ozaman heveslenirim diyor uyuz oluyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?