Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kıslaar. ayy evime geldim. soğuğa yakın bi dıuş aldım ve kendime geldim. kıslar hava çok sıcak yaa valla işi olmayan çıkmasın(

evet bencede en guzelı ev oturması ama serın ev olucak........................................ama evdede sıkılıyorummmmmmmmm.................

evet bencede en guzelı ev oturması ama serın ev olucak........................................ama evdede sıkılıyorummmmmmmmm.................

hahayy sen serin demişsin ben senin anladım.sıcaklardan beynim aulandı yawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hymaryu tarıfı verdı................gelın yapım demeyo...............nerde şimcık bu kız ............yenıden yatmayamı gıttı...............buluşma gunu ondan lımonata ısteyelım

merhaba kızlar

duş dediniz canım çekti ama sular kesikmiş napıcam şimdi :umursamaz:

ne güzle ya hepiniz istanbuldasınız buluşuyosunuz biz burda kaldık yokmu ankarada kimse :teselli:

hymaryu tarıfı verdı................gelın yapım demeyo...............nerde şimcık bu kız ............yenıden yatmayamı gıttı...............buluşma gunu ondan lımonata ısteyelım

kıııızzz aşkolsunn,bak bakalım limonata topiğine gel demememişmiyim..
O gün yapıp getirmyen ne olsun vallahadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar

ne güzle ya hepiniz istanbuldasınız buluşuyosunuz biz burda kaldık yokmu ankarada kimse :teselli:

ah canıııım,sana da bi bilet alalım,alayım seni havaalanından,geçeriz beraber karşıya,aynı gün geri dönersin vallahasüprizzzzz

ah canıııım,sana da bi bilet alalım,alayım seni havaalanından,geçeriz beraber karşıya,aynı gün geri dönersin vallahasüprizzzzz

oy oyy canım benim ya saolasın düşünmen yettide arttı benim için .. ama cidden eğer ilk aylarda olsaydı gelirdim sizi görmek için kimbilir belki bebişler doğduktan sonraki buluşmalara gelirim hayırlısıyla bi gelsinde meleklerimiz :)

kindercim sen ne zaman ayrılıcan izne canım?
Ben de daha evvelsi gün ayrıldım yani..
Buluşmamıza sen de gelcenmiiii?

hymarry bugun gidicem doktora bakalım anlatıcam derdimi açıkçası artık çalışmak istemiyorum işim çok stresli çünkü:bbo: ,buluşmayıda sanıyorum karşıda yapacaksınız ben anadolu yakasındayım zor gibi karşı taraf olursa....:sm_confused:

merhaba kızlar

yaww ben ne desem birinizin canı çekiyor ama yaaa:gitme: konuşmayacam işte bananeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Canım Anadolu yakasındada olabilir.Hatta orda olcak gibi duruyor şimdilik.Sen wavy nin de yazdığı gibi topiğe git,orda yerini yaz ki ona göre yer belirleyelim canım..

yaww ben ne desem birinizin canı çekiyor ama yaaa:gitme: konuşmayacam işte bananeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ya burası ikiz hamileler topiği yavrum suda canımız çeker,sabun da,hamur dakaydirigubbakcemile3

Canlar ve minik kuşlar,ben bir güzellik uykusuna yatayım kızlarımla beraber,siz takılın,uyuyabilrsem en geç iki saate burdayım inşallah..
wavycim milleti toplamaya devam canım,topiğin yerini kopyala yapıştır-kopyala,yapıştırkaydirigubbakcemile5
geliyorum canım..

oy oyyy şimdide konuşmamaya canımız çekermiş :) konuş konuş bişicik olmaz böyle geçecek işte günlerr

iyi uykular 3 güzel :) güzel güzel uyursunuz inşallah cici cicide ruyalar görürsünüz

ee eeee eeeee

kıslar bi, konuda fikrinize ihtiyacım var.. biliyorsunuz nerdeyse 15. haftaya kadar mide bulantılarım devam etti ve sürekli istifra ettim. şimdi düzeldim allaha şükür ara ara yokluyor o kadar. sorunum şu ben yemek yiyemiyorum( kahvaltıda 1 dilim tostu bitiremiyorum öğlen bi kase çorbayı zorla içiyorum akşam yine aynı şekilde. ve hiç açlık hissetmiyorum. azıcık fazla yesem midemde sıkmaya başlıyor rahatsız ediyo4r hazımsızlık çekiyorum.mesela öğlen yemeği olarak z.yağlı fasulye yedim. bi porsiyon bile sayılmaz ama fena sıktı midemi soda içiyom( bu kadar yemek yemek hiç doğru gelmiyor banalmaz: benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?

tatlı rüyalar hymarry. bende uyumak için neler vermezdim(
heheheh dayanamadım konuşuyom işte canınız çekerse sizde konuşun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…