Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

solemek yasak............hymary oyar bızı............sonra hepimize sıparış verırsın...........hehe pahalıya mal olur............valla bu sefer bende hep sıparış verdım..........hazır yedım napım...........yakınmda kımsem yokkı...............

doktora ne kadar aralıkla gidiyorsun.benim doktorum 1 ay sonra gel dedi 16. haftada bana çok uzun geldide

canım ben 12 haftada ense kalınlığı sonuçlarını göstermeye gitmiştim. o zaman 17. haftaya randevu vermişti. ama ben bazı testler için hasataneye gittim 14. haftada gitmişken uğrayıp muayene olmuştum. ama o ekstra bişeydir. normalde risk görmezlerse ayda 1 çağırıyolar. yani bu iyi bişey:))

hahay valla oyar bizi. söylemem kesinlikle o hataya bi kez düşerimkaydirigubbakcemile3
canım ben hamileliğimi hep annemde geçirdim bu zamana kadar. o yüzden şanslıydım.ama canım hiç nbişey istem,yordu ayrı( bugün kendi evimdeyim. ama canımı çektiren yine annem oldu. bugün hastaneye gitmişti dışarda yemiş.kadın gayri ihtiyarı yediğini söyledi. benim canım çekti:kedi: bu arada hani olsada yesem demicem şeyleri canım çekiyor çok şakına dönüyom:kedi:

ıste ye.............ben oğlumun kurbanı oluyom...........anne dıyo bak bebişler bunu ıster sunu ıster............ısteyelım dıyo...........hadı ıstıyoz onun zaten ışıne gelıyo....................

ıste ye.............ben oğlumun kurbanı oluyom...........anne dıyo bak bebişler bunu ıster sunu ıster............ısteyelım dıyo...........hadı ıstıyoz onun zaten ışıne gelıyo....................

istedim canım hatta yedim bilem:)) ama yarısından çoğu dureuyor daha. yiceğim bu kadarmış.
bence oğlunun oyununa geliyon dikkat etkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee ararsın sonra bu gunlerı............bırı ağlar bırı baca*ğına yapısır ..........ya cok uyusaymısım dersın.........uyu uyuuuuuuuuuuuuuu

bebış ıstuıyoz canım sende gellllllll beklerız................işin bıttımı tatıl mısın

bende siz ne yapsanız canım çekiyo ya hele şöyle güzellik uykunuza yatmıyomusunuz...üff üff:umursamaz::umursamaz:

bende siz ne yapsanız canım çekiyo ya hele şöyle güzellik uykunuza yatmıyomusunuz...üff üff:umursamaz::umursamaz:

ah canım benim hiç canın çekmesin valla ben uyumuyom sadece sırtım ağrıyor diye uzanıyorum. ben gece 6-7 saat uyusam şükrediyorum. gündüz hiç uyuyamıyorum. ahh ahh benimkiler uykuyu hiç sevmeyecek galiba:sinifsinif:

yat yat valla 1 ay sonra sırtın dahada çok ağrıyacak gece uykularında azalacak tabi bünyeye göre değişirde bizi bırakta bebişler uykuyu sevsin kızzzz bizde rahat ederiz...:1closedeyes:

uyumaktan geldiim mis gibi de uyudum vallahizemuszemus,uyuyamayanlara da yiyemeyenlere de güzel güzel uyumak ve yemek kısmet olsun inşallahhh..
Şimdi uyandıım,kızlarım da uyandılar,içerde sevişiyorlar mı dövüşüyorlar mı anlamadım şuanopuyorumnanaktan..
wavycim canın bişey istemiş,söylememişsin.aşkolsun üzdüm mü seni,yani bi Allahın hamurunun bu kadar peşine düşceğimi riyamda söyleseler hayra yormazdım.Değişik bişey ne yapayım..
Yemeye gelince,beeen sanırım içinizde en dombili ve en yiyici olanım galiba,başından beri bir iki şeye karşı isteksizlik hariç hiç bişeyi yemem demedim.Şimdiye kadar da 7 kilo aldım.Buna rağman bebekler öyle önde gitmiyorlar yani.Sonuçta onlar her halukarda bizlerden besleniyorlar.Biz kendimiz için yiyioruz yani.Tabi vitamindir,mineraldir bunlar bari önemli.Evinizde cevizli bademli fındıklı,yer fıstıklı,kuru üzümlü bir karışım olsun,bunların hepsi çok değerli besinler,atıştırın.Benim gibi ota-b.ka saldırmanın da bir anlamı yok yani:kedi:
Ben de ne yapayım kardeşim yani yediklerim tüm hücrelerime siniyor sanki,öyle bir hazla yiyorum.Bakın buluşalım hepinizi geçicemlülülülülülü

bebış ıstuıyoz canım sende gellllllll beklerız................işin bıttımı tatıl mısın

canım gelmeye çalışacağım. bende isterim. bende düşük tehlikesi varya yatıyorum. ben artık doğum izinindeyim. ama gelip sizleri görmek isterim.

Gelirsin gelirsin canım,çok güzel olcak inşallahh.O zamana kadar dinlenmiş olursun,gerekirse beraber geçeriz karşıyakaydirigubbakcemile5

ınş................kızlar kısmet olursa tatıle gıtmessek kı bu yaz cok zor............ınş buluşucaz........böle olmasa ben şimcik kaadenız yaylalaında ayderde gezeyodummmmmmmmm

Biz geçen yaz gezmiştik muallim,süperdi serin serin.Ben eşime yine gidelim diyorum ama o cesaret edemiyor benim adıma yazık..
Sen oralımısın?

kindercim daha önceden belirtmişsen kusuruma bakma,senin yavruların cinsiyetleri belli mi?

yanı ne kadar cesaretlısın ya otur bakımmmmmmmmm yerıne doğurunca gıdersın ama admlar daha cok korkuyo................ben samsunluyum gıtığımizde vuruyoruz dağlara..............cok guzel oralar ytaaaaaaaaaaaaaaa sızler yazsanıza nerelısınızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…