merhaba kızlarr :) bı kaç ay önce yazmıştım buraya yine. Aklıma geldi bi bakayım dedim, özlediğimi farkettim :) Bu erkeklerden ne cektık be. Bana da bi yorum atın,dertleşelim. Dha önce de yazmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ki-erkek-arkadasi-donen-var-mi.266606/page-96
Konusmama kararı almıstık, bi ay sürdü.Mesaj attı.Bır hafta sonra cevap attım.Sonrasında konusmaya basladık.En uzun konusmama süremiz 3 4 gün.Konuşmalar kimi zaman benim terslememle geciyo, kimi zaman gayet iyi. Son 4 ,5 gündür konusmuyoruz, watsapta fazla cevrimiçi oluyo.Bu hafta sınavı var dıye ben de bişey demiyorum.Ama acaba kımle konusuyo diye de düşünmeden edemıyorum. Bi şey sormak içimden geliyo ama zamanında senı yarınımda görmek istemiyorum dediğini unutamıyorum o yuzden bı sey sormaktan vazgecıyorum. Biz ayrılalı 2 bucuk yıl oluyo ama o bir ay dısında konusmamazlıgımız olmadı. Ayrılıgı kabullendım artık,elımden gelenı yaptım olmadı ama aklımdan cıkmıyo o da oyle dıyo ama ne kadar dogru bılmıyorum.Bi umut belki dıyorum, olmayacagını bıle bıle.Sizce bi umut var mı ? Siz bi akıl verin,siz olsanız ne yapardınız? Bu arada 2 dakıka once cevrımiçiymiş sacını basını yolucam cocugun.
Gerçekten karışık bir durum :) Ayrılık kararının arkasında duramadığına göre kafası karışık hem alışkanlık olmuş hem aranızda güçlü bir bağ var hem de gelecek göremiyor. Nedir gelecek görememe sebebi? Ona kendini fazla cepte hissettirmişsin. Biliyorum seviyorsun ama ayrılığınızda senin bir hatan yoksa bırak yokluğunu görsün geleceğinde var mısın yok musun anlasın. Sana bir mesajla ulaşamasın. Senin için çabalamaya gerek duymuyor sen cepte hissettirdiğin için şu an seni çok da önemsemiyor gibi düşündüm ben. Biraz sessiz kal bakalım ne yapacak?