- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
whatsappa güzel fotoğraflar koyuyorum yeni çekindiğim. sınava kadar hiç yazmayacagim daha doğrusu o yazana kadar. Yazsa da istekli gorunmeyecegim. Şu an önümüzde 2 ay var. Bakalım ne olacak.Dediğim gibi ayrılmak için kendince geçerli bir sebep bulmuş olabilir. Kompleks meselesi olabilir gurur yapmış olabilir bu şekilde hislerini bitirmeye çalışıyor olabilir. Senin onu sevdiğini bildiği için de rahat davranıyor. Burada amacımız onun aklında ya bu kız beni seviyordu ne oldu? Sorusunu uyandırmak. Yoksa gerçekten kayıp mı ettim unuttu mu beni desin. Seni kaybettiğini düşündürmeliyiz şu an bütün ipler onun elinde. Senin eline alman lazım ipleri onu bitirmiş gibi davranarak. O zaman top sana geçecek.
Son engellemesi şu şekilde oldu; erasmusu kazandım onu yazdım onun hakkında konustuk sonra başka şeylerden konuştuk saçını mi boyattin dedi hayır dedim, sonra bir şey yazdım kötü bir şey değildi konuştuğumuz şeyle ilgiliydi baktım engellemis konuşurken de istekli konuşuyordu başından savmiyordu hemen cevap veriyordu