arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Niye böyle bir şeye gerek duymuş ki sen ayrıldıktan sonra yazdın mı hiç ona canım? Durduk yere triplere girmiş.
Geri döner mi bilmiyorum barisacagimdan değil ama içimdeki siniri ve kırgınlıği atmak istiyorum çünkü çok büyük haksızlık yaptı bana.

Geri döner mi bilmiyorum barisacagimdan değil ama içimdeki siniri ve kırgınlıği atmak istiyorum çünkü çok büyük haksızlık yaptı bana.

Ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum içimde büyük kırgınlık var. Sabretmeye çalışıyorum bazen başarıyorum bazen de terk ettiğinin ertesi günüymüş gibi canlı hissediyorum o öfkeyi o kırgınlığı. Allah yardımcımız olsun inşallah atlatırız en kısa zamanda. Geri dönüp dönmemeleri de tamamen Allah'a kalmış.

Ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum içimde büyük kırgınlık var. Sabretmeye çalışıyorum bazen başarıyorum bazen de terk ettiğinin ertesi günüymüş gibi canlı hissediyorum o öfkeyi o kırgınlığı. Allah yardımcımız olsun inşallah atlatırız en kısa zamanda. Geri dönüp dönmemeleri de tamamen Allah'a kalmış.
Şunu çok iyi anladım kimseye fazla değer vermeyeceksin ya da bunu hissettirmeyeceksin. Bu bana tecrübe oldu. :/

Şunu çok iyi anladım kimseye fazla değer vermeyeceksin ya da bunu hissettirmeyeceksin. Bu bana tecrübe oldu. :/

Aynen öyle. Bu yüzden kaybettik. Her erkek sevilmeyi kaldıramıyor. En çok seven tarafın kadın olduğu hiçbir mutlu ilişki görmedim ben.

Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?
Bnm oldu al xd lıse 2 cıkmıştkbolaylıbayrılk lısez3 gecnn bı koru senı sevıorm msj 2010 ozmn asket facen gerıvdonmeler en son 3 sene once en sonunda evlndm basksyla ama

Merhaba canım. Bende ufak bir gelişme var sanırım söz verdiğim için yazmak istedim :) Twitter hesabını beraberken takip ettiğimi biliyordu. Bir tweet atmış benimle ilgili mi emin değilim ama benimle ilgili gibi duruyor.

Canlandı bir bir gözümde
Mazideki günlerim
Anlatırken onu bana
Doluverdi gözlerim

diye bir tweet atmış. Tweetle beraber daha önce bir kez oturduğumuz banktan çektiği bir resim paylaşmış. Bu tweeti de öne çıkarmış, diğer tweetlerden daha büyük harflerle yazmış. Sence bu ne anlama geliyor benimle mi ilgili? Sende de bir gelişme var mı?

:) :) eveett kesinlikle seninle ilgili .. İnanılmaz sevindim şuan :) ama bak bunlar hep gör tepki ver diye , lütfen hiçbi şey yapmamaya devam et .. sessizlik aynen devam zaten eninde sonunda arayacak. Arasa da hemen açma bence.

:) :) eveett kesinlikle seninle ilgili .. İnanılmaz sevindim şuan :) ama bak bunlar hep gör tepki ver diye , lütfen hiçbi şey yapmamaya devam et .. sessizlik aynen devam zaten eninde sonunda arayacak. Arasa da hemen açma bence.

Çok çok teşekkür ederim canım :) Yok hiçbir şey yapmadım suskunluğa devam. Çatlattı beni 2.5 ay geçti sayılır artık ne yapacaksa yapsın :) İnşallah daha da güzel gelişmelerimiz olur

ay ne güzel haberler bunlar .. :) Süper süper .. Ben de yok hatta daha da kötüye gidiş var. bari güzel haberler duyayım. Ben eski erkek arkadaşım adeta beni görünce sokaktan geçen birini görmüş kadar tepkisiz ve sıradan davranıyor öyle söyleyeyim ve kesinlikle yeni arayışlara girmiş durumda. :) Aklına bile geldiğimi sanmıyorum :)
Kızlar lütfen sevdiğinizi belli etmeyin hiçbiri haketmiyor..

ay ne güzel haberler bunlar .. :) Süper süper .. Ben de yok hatta daha da kötüye gidiş var. bari güzel haberler duyayım. Ben eski erkek arkadaşım adeta beni görünce sokaktan geçen birini görmüş kadar tepkisiz ve sıradan davranıyor öyle söyleyeyim ve kesinlikle yeni arayışlara girmiş durumda. :) Aklına bile geldiğimi sanmıyorum :)
Kızlar lütfen sevdiğinizi belli etmeyin hiçbiri haketmiyor..

Karşılaştıkça sen de tepkisiz kalmaya devam et bu işler hiç belli olmaz. Bazen en doğru taktikleri bile uygulasak görmek istediğimiz pişmanlığı göremeyiz o yüzden üzülme whitecım ben erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra hiçbir şey yapmadım güya yokluğumu beni kaybettiğini anlayacak da pişman olacak diye neredeyse 3 ay olacak ayrılalı hiçbir şey olduğu yok. Bi kere yanlışlıkla araması bi kere de kime olduğu belirsiz bi tweetten başka hiçbir şey yok. Olacağına da inanmıyorum artık bitti işte. Bizim için bitmesi bu kadar zorken onlar için o kadar kolay ki. Sevdiğimi belli ettiğim günler için bin pişmanım. İlk günlerde inanamıyordum bu kadar kolay bitirebileceğine ama bitirdi. Demek ki bu kadar zayıfmış bağımız.

X