Öncelikle ayrılık aşamasının öncesini ve bazı genel şeyleri anlatmak istiyorum. Ben üniversiteyi ilk sınavda kazandım ve iyi bir devlet üniversitesine gidiyorum. Fakat bazı şeyler yüzünden o kazanamadı ve bu yıl üçüncü kez girecek sınava. Bunu çok fazla sorun yapıyordu ben ona hiçbir şey demememe rağmen... Aşağılık kompleksi vardı kendisini bana yakıştırmıyordu filan. Ayrılmadan bir gün önce buluşmuştuk her şey çok güzeldi hiçbir soğukluğunu hissetmedim eskisi gibi üstüme çok düşüyordu. Ertesi gün olmuyor deyip ayrıldı hiçbir neden yoktu doğru düzgün. Üzdüm seni hep, seni haketmiyorum dedi... Belli bir neden de yoktu. Gelişmelere geliyorum;
Önce ondan soğuyayım diye sevgilisi var numarası yaptı. Benim whatsappa girdiğim saatleri ve günleri biliyor ve ona göre durumuna bir tarih koyuyordu. Ben bakmadığım zaman kaldırıyordu.
Durup dururken engelliyordu sonra kaldırıyordu genelde bu olay gece oluyordu.Sanırım bana yazmamak,takip etmemek için yapıyordu.
Geçen gün kaldırdı engeli şöyle durumlar yazdı whatsappa 'gurur yok mu gurur?' 'dilim gönlüme,gönlüm dilime dargın' 'nasıl susabiliyorsun?' Sonra ben ona yazdım erasmusu kazandığımı söylemek için gayet güzel konuştuk ve istekli konuşuyordu. Sonra yine birden engelledi. (birkaç güne kaldırır engeli) Saçını mı kestirdin boyattın filan diye de sordu.
Dün whatsapp durumuna şunu yazmış 'hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden' Sevgiliyken bu sözü bana söylerdi hep....
Ne diyorsun sence pişman olacak mı?
Not: 1.5 aydır ayrıyız