Evet cok haklısın ama bana dank etmesi biraz uzun sürdü. Ah ah hata yaptım o an ki duygularımla yanlış adımlar attım ama yapıcak bi şeyim gerçekten kalmadı artık önüme bakıyorum bu ilişkinin bittiğini kabul ettim ben de zaten mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyorum dediğin gibi bence de dönecek en azından bir kere konuşmaya çalışacak ama ne zaman olacağı hiç belli değil.. yorumun için çok teşekkür ederim dediklerini aynen yapıcam bakalım zaman neler getirecek :)
Rica ederim canım ben de aynı durumda sayılırım erkek arkadaşım ilişkimizi bitirdi, üstüne gitmenin yanlış olacağını düşündüm hiçbir adım atmadım o günden bu yana. Zararın neresinden dönsen kardır bundan sonra doğru adımlar atmaya dikkat et sadece. Ben de benimkinin döneceğini düşünüyorum senin gibi zamanı konusunda hiçbir fikrim yok ama onu beklemiyorum, ilişkinin bittiğini kabul ettim, yoluma bakıyorum, bu süreci kendi kendime atlatmaya çalışıyorum. Eğer onların üstüne gidersek bu oldukça güçsüz bir görüntü olur oysaki bizim bizi sevmeyen adamlara ihtiyacımız yok, bu mesajı vermeliyiz onlara