Cnm benim iyi hissetmemen çok normal....Eğer gerçekten içinde bir yerdeysen inan bana arayacak....Hep ararlar Sonuç ne olursa olsun....Erkekler düz mantık bakıyorlar hayata yaşanılan , konuşulan şeyleri çok fazla didiklerimiyorlar , unutuyorlar....Senin yapman gereken sabr etmek ve beklemek....Dönerse güçlü olmak ve tavrını koyabilmek dönmezse zaten yapacak bişey yok...Ne kadar çabalarsan çabala eğer içinde bitmişsen döndürmek zor..Sadece rezil olduğunla kalıyorsun sonra da pişmanlık....Dua et :) Allah nasip ederse olur...Demişsin ya kişilikli davranamadım diye buna takılma o an öyle yapmışsın geçmiş gitmiş artık bundan sonrasına bak .....Duygular kas gibidir,çalıştıkça güçlenir...Kendinle ilgilen sosyal hayatına bak,oturup onu düşünmek ve bunalıma düşürmek sana fayda vermez...Mutsuz olursun....Onlarsızda mutlu olabilecek kadar güçlüdür kadınlar Yeterki sen kendine bunu inandır....Düzelicek,geçecek inan bana...
Peki diyelim uzun süre sonra aradi, o zaman nasil bi tavir sergilemek gerekiyor tamamen elde etmek icin?