arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

herşeyde bir hayır vardır

ahhh canım kalp kırık perişan
konuştum da ne oldu aklım başkasında onunla konuşurken kafam dağıldı sadece
güldüm keşke dönebilseydim 7 yıl önceye keşke yine aynı ben olur muydum?

anladım canım önce insan kendi kalbini tamir edip yola devam etmeli ki başka kalpler kırmasın.. inşallah en yakın zamanda ve en az hasarla atlatırsın..

keske öyle bir mucize olsa.. keskee keske... ne kadar cokk isterdim anlatamam...

Ben hic kacmadim cok taviz verdim ilgisiz davrandilar ben de bir gun bitirdim. Sonra baskalarina bakmisken aramaya basladilar. Genelde hep boyle oldu bir kaci disinda.

Evet.. Hiç ummadığım anda çıktı geldi..Çok uzaklardan hemde..
3 ay boyunca eski günlerimizden daha güzel günler geçirdik.. Tam oluyor evlilik yoluna giriyoruz ailelere açıldık derken bil ne oldu

başkası ile nışanlandı

burası çok iyi geldi bana :))

bizim 1,5 sene oldu ama aynı ortamdayız her gün görüyoruz birbirimizi, ceza gibi :)) nişandan ayrıldık üstelik, o nispet olsun die kız bile getirdi, sırf ben tepki göstereyim diye evlenmeyi düşündüğümüz gün araba süslemiş :)) bende tık yok tabi :))

işimi bile bozmaya çalıştı, bende toparladım, kendime dikkat ettim :)) gözünün önünde yeni iş bile kurdum :)) seviyorum belki hala üzülüyorum ama dönsede onunla evlenemem :/

geçen arabanın içinde durmuş öleeee bakıyodu yazık :))

kızlar bende tam 1 sene sonra gördüm geçen 2011 12 şubatta görmüştüm en son bu sene ise 23 şubat 2012 de gördüm yanında sevgilisi vardı elini tutmuş ben bir dükkanın içinde idim geçtiler beni görmedi sonra geri döndüler 2. geçişlerinde oda beni hayal gibi gördü. ama birşey söyleyeyimmi 1 gün önce çarşıda kardeşini gördüğümde daha çok heyecan yapmıştım onu gördüğümde hiç bişey olmadı birde daha önce kızla ilgili birşeyler gelmişti kulağıma bir kaç kişiye beni sormuş onlarda şuana kadar tanıdığım en dürüst ve en iyi insan şeklinde şeyler söylemişler hep .Ama ilahi adaletmi tesadüfmü bilmniyorum ben geçen sene hastaneye yattım 1 hafta hastaneden çıkınca attılar nişanı kayınvalide anneme bu hep böyle hasta olursa ne sen ne ben bakabilirim oğlumun aklı karıştı ben işimden bile olurum tarzında laflar söylemişti bu sene aynı tarihlerde babası ciddi şekilde hastalanıyo 1 hafta hastanede yatıyo ama akşam bile dua ettim Allah'a çıkarsın Rabbim insanlarla oynamak neymiş ben görürsem dayanamam derken hiç birşey hissetmedim ya sadce görmem gerekiyormuş bunu anlamak için şimdi toparladım işimi aldım elime Allah nasip edersede kpss ye hazırlanıyorum inşallah daha iyi konumlarda çıkacağım onların karşısına hastaymış Allah öyle bir gelin versinki hastalık nedir görsünler diyoum o yüzden dönmesin dönerse helallik için dönsün yeter .

kızlar ben de ayrılalı 10 gün oldu..1 aya yakın bır ılıskımız vardı ama sürekli görüştük 2 günde bir nerdeyse her şey güzeldi arada tartışmalarımız olurdu..ben küçük şeylerden sorun çıkarabiliyorum bazen dediğim günden beri her seferinde bak yine küçük şyler düzeltmelisin diyordu demez olaydım koz verdm eline..sevgililer günü biraz kötü geçsede iyiydi yine her şey o bana sorun yok demişti.ama bi akşam hafta sonuna buluşma planları yapılırken geceye dogru yarım saat ıcınde değişti kuzenime de ayıp etti ..bana sıkıldım yürümeyecegını düşündüm dedi neden dedim bilmiyorum dedi ağır sözler söyledi küfür falan değil iğneleyici gelicem konuşcaz dedim sakın gelme istemiyorum gelince her şey değişçek mi sanıyorsun gelme giderim durmam..gitmedim tabiki de başkası mı var dedim annemin üzerine yemin ederim kimse yoooook ben kansızmıyım dedi..ama ağır iğneleyici laflar etti ben pek bişi demedim çok üzgündüm..ve seni üzdüysem kusura bakma gibi sözler söyledi ben şimdilik susuyorum dedim o da şimdilik susma söyle dedi ben hyr dedim kendine ii bak iyi geceler dedi çıktı gidiş o gidiş ikinci gün beni faceden silmiş.ben hiç mesaj çekmedim 10 gündür ama üzüldüm çünkü istediğim gibi biri olduğunu düşünüyordum..ve dün yeni çalıştığı restauranta gittim arkadaşımla sözde birşeyler yemeye onunda benim mutlu olduğumu görmesi için ama izin saatine denk geldim şans iste.. kısa sürdü ama etkisi kaldı ben de acaba döner mii

kimi zmn bu dönüşlerin hiç bi anlamı olmuyo çok sevdiğim biri vardı 4 5 ay snra geri dönmek istedi bende yumuşadım tabi eskisinden daha çok kendine bağlayarak benden tamamen uzaklaştı ve bu sefer tamamen bitti bir ilişki bi kere bittimi inanın eskisi gibi olmuyor

Canım bizde iki defa ayrılık yaşadık ama her barışmamızda eskisinden daha iyi oldu..ama bizim ayrılıklarımız 10 gün filan dı ,beş ay çok uzun süre o nedenle eskisi gibi olmamıştır,onda bir şeyler bitmiş demek ki o sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…