arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

nasıl yani? peki neden? anlamadın mı başkası olduğunu?

nasıl yani? peki neden? anlamadın mı başkası olduğunu?

ya öyle hayatına girecek bişey yoktu.. görücü usülü oldu onun nışanlanması..bizim ayrılmamıze gerekiyodu oda bu yöntemi seçti sağolsun :)

uzun ve karışık aslında hikaye böyle bi kaç kelimeye sığdırmaya çalışınca saçma ve komik oluyor :) üstesinden geldim hazmedebildim sanıyordum ama geçen facede nişan yüzüklerini gördüm..içinde onun ismi yazıyordu.. içim parçalandı resmen

bende sormuşum sanki benim yaşadığım çok farklı. erkek milleti karda yürür izini belli etmez. ilk başlarda çok canın yanar. yüzükleri görmek falan ama sonra bir rahatlarsın. ben çok dua ettim. ancak böyle rahatlayabildim.
onun da içinin yanacağı bir gün var merak etme: o da senin yüzüğünü gördüğün gün.

konunuza sonradan dahil oldum eskı yazıları okyamadım erkegin geri dönusu olur ama kadın giderse olmaz olayına ınanlardanım bende

eski sewgilimle cok az birlikteliğmz oldu ama ruh esim gbydi deliler gb baglandm pat bi yalan söyledı bıraktı hfatsına geri döndü ben saf kabul derken 2 ssenedir 9 kere döndu 3 kere cıktık hep o msj attı ben asık oldm dııp kandım he nevar suanda ben herseyı bıtırdım ama yukarda allah var benm kadar cekıcek olan da yok :) umarım yardımcı olmusumdur erkek hep doner ya belkı 1 sene blkı 1 hfta ama donuolar hele cektırdılerse en kotu sekılde :)

ben eşimle tanıştığımda lise2 ye gidiyodum 3 ay falan çıktık o ayrılalım demedi ama inanılmaz soğuktu ve ben bi mesaj attım. o geri mesaj dahi atmadan ayrıldık. sonra ben üniversiteye başladım. hayatımda başka biri olmamıştı alın yazısımıydı bilmem. üniverste 1. sınıfta yine onun istemesiyle başladık. yine kısa süre sonra ilgisizliğinden ayrıldık. aslında konu başlığındaki gib o ayrıalım demiyodu ama hareketleriye anlıyodum. ortak arkadaşlarımız vardı arada sırada görüşüyoduk. ama gayet resmiydik. aradan 2 yıl falan geçmşti bi arkadaş askere gideceğini ve arasan iyi olur dedi bende msj attım ve telde konuşmaya başladık. izne gelince annesiyle tanıştırdı. şimdi evliyiz. bide bebişimiz var :)

sonraları öğrendimki onunda ayrı olduğumuz dönemlerde hayatında kimse olmamış ve hep benim tek evleneceğim kız o dermiş herkese kuşşşuumm.

3 ay oldu.. dönecek mi bilmiyorum ama o ilk anlardaki acı o durup dururken gözlerin dolması yutkunamama yok gibi.. 2.5 yıl her gün beraber oldugum insanla 3 aydır tek kelime konusmadık cunku o ayrıldı ve ayrılma nedeni de sevgisinin azalması. çok yalvardım gitme dedim ama gitti artık aynı ortamdada değiliz daha kolay herşey. inanıyorum ya herşey daha güzel olacak artık geleceğe dair daha umutluyum :))

Tam 7 gündür ne bi arama ne bi mesaj.. Görme imkanım zaten yok. Aynı şehirde iki uç noktalardayız. Dayanmak gerçekten zor. Gündüzleri gülüp geçsemde gece çöktükçe acının yükü de git gide ağırlaşıyor. Allah'ım inşallah pişman olduğu günleride gösterir, zaman uzaklaştırmadan birbirimizi.. Bekleyen herkese sabır diliyorum. İhtiyacımız olan tek şey bu

evet geldii bi sene fln geçmişti..evlenme teklifiyle geldi..reddettim..iyikide reddetmişim..hiç pişman değilim..
onu tam unuttuğunuz anda geliyorlar..gelmesini istiyorsan unut bence..

arkadaşlar ben sevgilimle başlamadan yeni biten uzun bir ilişkim vardı herşeyi anlattım bütün dürüstlüğümle.hiç yalan söylemedim hiç saygısızlık etmedim hiç aldatmadım hep güvendim başlarda gayet iyiydi sonradan egosu tavan yaptı.sen bana layik mısın dedi beni hakediyormusun sen dedi sen beni sevgilimden ayırdın dedi (sevgilisi olan kız ankarada yılda 1 kez görüşüyorlardı kızı mahmut diye kaydetmiş gün içerisinde de 1 dkka anca telefonla görüşüyorlardı tek sorunu kızın günahına girmişti ama o kızı gerçekten sevmiyordu resmen zavallı gibi davranıyordu ne facede resimleri vardı ne ilişki durumu vardı hiç birşey yoktu bide kız bunu sonradan arıyor kıza benim sevgilim var diyor kızı bi dünyada ağlatıyor bu arada bu kızla ilk ayrılıklarıda değil daha öncede birçok kez ayrılmışlar)bana sen anne olmayı haketmeyen birisin dedi ben seni koluma takıp nasıl dolaşayım dedi ama bi yandan ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırdı (önceki kız sadece ablasıyla tanışmış sadece hiç bir arkadaşıda çıktıklarını bilmiyordu)ayrılmadan 1 hafta önce bu sene nişan yapalım dedi ben bunlara hep sustum gerizekalı gibi herşeye boyun eğdim.kahroldum beni depresyonlara soktu.kendimi aşağılık değersiz hissettim.ayrılmadan 1 saat önce seni seviyorum bunlarıda aşacağız dedi. 1 saat sonra arkadaşı aramış benim hakkımda dedikodu yapmış kusura bakma ben bunları kaldıramıcam dedi.bende beni savunmadığı için o kadar çok kızdım ona doğum günü için hediye yaptırmıştım onları verdim vedalaştık ve bitti.2 gün sonra mail atmış sen hep kalbimdesin ama olmayınca olmuyor nasip değilmiş yazdı bende ağzımı bozmadan şunu şunu yapmadın bizim için yapmadıklarına ileride pişman olacaksın dedim yolun açık olsun dedim.bitti.şimdi 22 gün oldu ayrılalı 1 kere bile aramadı sormadı bende aramadım aramıyacağımda.arkadaşlarına severek ayrıldık anlaşamadık demiş.onun sayesinde tanıştığım bi kız arkadaşım var ve o beni haklı buluyor aslında bana sen çok sabrettin diyorlar.sizce bu insan geri döner mi?dönerse ben buna ne yapayım hala seviyorum ama çok kırıldım çok ağladım hergün ağlattı beni mahvetti gururumu çok kırdı.şimdi kendimi yavaş yavaş toparlıyorum çok daha iyi hissediyorum ve kendimi kesinlikle haklı buluyorum.sizce beni arayacak mı ve gerçekten seviyor mu?sevgi buysa lanet olsun dicem başka bişey de demicem..

kızlar iyiki varsınız..sizin yazdıklarınızı okudukça kendimi ve sizi daha çok seviyorum mutlu oluyorum...banada yardım edin...
ben sevgilimle başlamadan yeni biten uzun bir ilişkim vardı herşeyi anlattım bütün dürüstlüğümle.hiç yalan söylemedim hiç saygısızlık etmedim hiç aldatmadım hep güvendim başlarda gayet iyiydi ben olmaz dedim o olacak ben senin hep yanındayım dedi sonradan arkadaşın egosu tavan yaptı ben yaptırttım.sen bana layik mısın dedi beni hakediyormusun sen dedi sen beni sevgilimden ayırdın dedi (sevgilisi olan kız ankarada yılda 1 kez görüşüyorlardı kızı mahmut diye kaydetmiş gün içerisinde de 1 dkka anca telefonla görüşüyorlardı tek sorunu kızın günahına girmişti ama o kızı gerçekten sevmiyordu resmen zavallı gibi davranıyordu ne facede resimleri vardı ne ilişki durumu vardı hiç birşey yoktu bide kız bunu sonradan arıyor kıza benim sevgilim var diyor kızı bi dünyada ağlatıyor bu arada bu kızla ilk ayrılıklarıda değil daha öncede birçok kez ayrılmışlar)bana sen anne olmayı haketmeyen birisin dedi ben seni koluma takıp nasıl dolaşayım dedi ama bi yandan ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırdı (önceki kız sadece ablasıyla tanışmış sadece hiç bir arkadaşıda çıktıklarını bilmiyordu)ayrılmadan 1 hafta önce bu sene nişan yapalım dedi ben bunlara hep sustum gerizekalı gibi herşeye boyun eğdim.kahroldum beni depresyonlara soktu.kendimi aşağılık değersiz hissettim.ayrılmadan 1 saat önce seni seviyorum bunlarıda aşacağız dedi. 1 saat sonra arkadaşı aramış benim hakkımda dedikodu yapmış kusura bakma ben bunları kaldıramıcam dedi.bende beni savunmadığı için o kadar çok kızdım ona doğum günü için hediye yaptırmıştım onları verdim vedalaştık ve bitti.2 gün sonra mail atmış sen hep kalbimdesin ama olmayınca olmuyor nasip değilmiş yazdı bende ağzımı bozmadan şunu şunu yapmadın bizim için yapmadıklarına ileride pişman olacaksın dedim yolun açık olsun dedim.bitti.şimdi 22 gün oldu ayrılalı 1 kere bile aramadı sormadı bende aramadım aramıyacağımda.arkadaşlarına severek ayrıldık anlaşamadık demiş.onun sayesinde tanıştığım bi kız arkadaşım var ve o beni haklı buluyor aslında bana sen çok sabrettin diyorlar.sizce bu insan geri döner mi?dönerse ben buna ne yapayım hala seviyorum ama çok kırıldım çok ağladım hergün ağlattı beni mahvetti gururumu çok kırdı.şimdi kendimi yavaş yavaş toparlıyorum çok daha iyi hissediyorum ve kendimi kesinlikle haklı buluyorum.sizce beni arayacak mı ve gerçekten seviyor mu?sevgi buysa lanet olsun dicem başka bişey de demicem..

5 yıl beraber olmuştuk. okulun bitmesini , askerliğinin bitmesini hep bekledim. Tam tamına 5 sene çıktık . askerdne geldi sözlendik. 5 ay sözlü kaldık. Sonra naptı biliomusun ? Nişana 40 gün kala beni yarı yolda bıraktı.İstemıyorum dedi ben evlenirsm seni üzerim dedi.Yol yakınken bitsin dedi. Oysaki herseyım hazırdı . Düğün salonun tutmuştuk nişan için , nişanlığım dikilmişti hazırdı.Neyse pişman olursun yapma etme dedim dinlemedi beni.Aradan zaman geçti .Evet dönmüştü. 2,5 - 3 ay sonra. ama ben kabul etmedim daha doğrusu edememiştim .Çünkü bana yaptıklarını unutmadım , koca bir hayal kırıklıgı yasadım. Haketmemiştim . Tükürdüğümü yalamadım.

Ah ettim .Mutlu olmasın inş. Bana yaptıklarının bedelini ödesin .Kurban olduğum allaha havale ettim.Kimsenin yaptıgı kımsenın yanında kalmayacaktır. Ne demişler ALLAH YARINA BIRAKIR, YANINA BIRAKMAZ ..Şunuda anlamış oldum ki BİR DEREDE İKİ KEZ YIKANILMIYORMUŞ. Hiçbişey eskisi gibi olmuyor çünkü. Şuan içimde zerre kadar sevgisi yok.9 ay olmuş ayrılalı .Tekrar geri dönmek istese kapının yolunu göstermek olacak.

benimkide dun aksam bu saatlerde ayrildi benden..."benden sana fayda yok" dieyerek "bolesi daha iyi olcakmis ikimiz icin" "cok daralmis" vs vs...yapamicagin sozleri verme en azindan dimi?guya hic birakmicakti zaten son zmnlar soguk davraniyordu hissediyordum " herseyden cok yoruldum" dedi "senden bikmadim" dedi..."gelecegimiz yokmus" bende bidaha beni sakin arama dedim oda "merak etme rahatsz etmem" dedi...bole iste geri donermi bilmiyorum istiyorum cok gec olmadan donmesini herseyin guzel olmasini...olmadi en azindan unutayim eksikligini hissetmiyim , o cok iyi biri kotulguunu istemem mutlu olsun...kismet degilmis..ama ben aci cekmeye dayanamiyorum cok cnm aciyor ...gulu seven dikenine katlanir

size ulaşabilcegi tek bişey olsun hersekilde dönerler mutlaka, ama gercekten sevmişse eskisinden güzel devam eder sevmemişse zaten yine kısa bizamnda biter çok çektirdiyse dönse bile siz yol verin ama ufak tefek aşılabilek seylerse aranızdakiler tabiki kabul edin ama mutlaka sevsede sevmesede ister 1 ay ister 1 yıl sonra mutlaka döner.

onla iliskimiz boyunca ole ciddi hirpalamar yasanmadi cnm son zmnlar bi degsiklik vardi...gorusuyorduk ama esksii gibi degildi vardi bisey...gerci sorunlarini paylasmazdi benle cok israr edince solerdi bazen ama ole uzun uzun anlatmazdi...medyummmuym ben ne oldugunu anlicam o solemeden...doner mi donmezmi bilmem cep'ten ulasabilir isterse...doncek diye beklemiyorum sonradan hayal kirikligina daha cok aci cekerim diye...istiyorum evt donmesini affedermiym bilmiyorum su aralar donmesinide istemiyorum konusasim yok hic daha...bi hafta cok sakinim bole aglamak yok vs vs firtina oncesi sessizlikmi anlamadim sonradan mi kafayi yicem belkide hic yemem...ondna ayrilali ole bi kitap kurduna donustumki, ben ole hergun kitap okumayi sevmezdim ck nadir okurdum ama 1 haftadr oku babam oku...belkide onlar sayeisnde gerceklerden kaciyorum ...sagol cnm yazdigin icin

Son düzenleme:
Aşkın bitişi bağıra bağıra gelir ama sen görmezsin. Çünkü senin değil, onun aşkı bitmiştir. Senin hala ‘gözün kördür’. Söylediği her şeye başka anlam yüklemektesindir. Kendi işine gelen anlamları. O, “Sıkıldım” der, sen sanırsın ki; derdi seninle değil, başka şeylerledir. Onu eğlendirmeye çalışırsın, hatta baştan çıkarma oyunları oynarsın. Ama zaten senden sıkılmış olduğu için yaptığın her şey anlamsızdır, iticidir onun için.

* * *

Gitmek gerekir bazen, bunları yaşamamak için. Bir insana acıma duygusunu hissettirmemek için. Kalıp da daha fazla kendine haksızlık etmemek için. Gözleri iyi açmak gerekir, aşkın bittiğini, artık istenmediğini görmek için. Söylemesi mi gerekir ille? İlle tane tane anlatması mı gerekir? Ama sen hala seviyorsun öyle değil mi? Bunun bir önemi yok artık onun için. O, başka bir boyuta geçmiştir çoktan. Bir ayrılabilse senden, bir anlayabilsen onun için aşkın bittiğini çok rahatlayacaktır, üzerinden büyük bir yük kalkacaktır.

* * *

Aslında biliyor musun, o da olmayacak şeyleri düşünmektedir o an. “Ayrılsak da arkadaş kalsak...” gibi. Olmaz ki, mümkün değil ki bu. O da bilir, bilir ama hiç olmazsa vicdanını rahatlatır biraz. Gidiyor ya, sorumluluk hissetmektedir ya... Aldırmamalısın bunlara. Bir taraf aşıksa hala, iki eski sevgili arasında arkadaşlık sözkonusu olamaz.

* * *

Peki ya bahaneler sıralamak yerine “Yeter artık ne olacaksa olsun” diye düşünerek pat diye söyleyiverirse gerçeği? “Bitti artık” deyiverirse birden? İlk aklına gelen soru, “Ama neden, hani beni çok seviyordun, hani bensiz yapamazdın?” olacak değil mi? Sorma sakın... Sus, suskunluğunla ört içindeki kasırgayı. Esip kavuran, yakıp yıkan o kasırga daha çok uzun süre esecek içinde. Şimdiden teslim olma. İlle bir şey söylemek istiyorsan “Gidiyorum” de, “Madem bitti, benim de işim yok artık o yürekte...”

* * *

Gitmek gerekir bazen, işte o an gelmiştir kabul etmek istemesen de. Belirsiz bir yolculuktur bu. Nereye gideceğini, ne zaman biteceğini bilmeden çıkarsın yola. Yürek ağrısı da cabası... Çekebileceğin en büyük acılardan biridir. Kaçış da yoktur üstelik, nereye gitsen seninle gelir. Kapıyı ört ve bakma ardına, ağlama. Yalnızlığı arkadaş edin kendine. Biliyorum, dışarıya doğru ilk adımını attığın andan itibaren dönmek isteyeceksin geriye ama sakın dönme. Sıfırsın ya o anda, dönüşün sıfırın da altına indirecektir seni.

* * *

Belki de o dönmek ister bir süre sonra, tekrar eski günlerdeki gibi olursunuz ne dersin? Hayır, inanma bu söylediğime. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Yaşanan hiçbir an bir daha yaşanmaz. “Başkasını buldu, beni aldattı” diye yeme kendini, ne önemi var bunun? Öyle ya da böyle bitti işte, kim olursa olsun onun hayatında. Tek gerçek, bir daha senin olmayacağın, kabullen bunu. Gitmek gerekir bazen, yüreği dinlendirmek, kendini dinlemek ve yalnızlığın seni olgunlaştırmasını beklemek için... Aynı şeyler bir daha geldiğinde yine gidebilme gücünü bulabilmen için... Aşkı yeniden yaşayabilmen için...

merhaba kızlar

sevgilimle ayrılalı tam 2 hafta oldu. artık sıkıldığını yalnız olmak istediğini sorumluluk almak istemediğini artık sevmediğini söyledi. hiç ayrılmadığımız 2 yılın ardından, onca paylaşılmışlığın ardından bunları söylemesi yıktı tabi beni. yalvardım yapma etme bunu atlatabiliriz eksik yanların üstüne gideriz falan diye ama dönmedi. çık hayatımdan kabullen artık dedi. mahvoldum.
iş yerlerimiz çok yakın olduğu için karşılaşmalarımız birbirimizden haber almamız sık oluyor. bu süreçte onu kendi iş yerinden birkaç kızla yemekte çayda görünce ve bir kaç arkadaşımın " aralarında bir şey olduğu" imasıyla patladım ona. "2 gün mü bekleyebildin bravo sana!" diye kötü bir kavga ettik."bir şey yok ama olsa da seni ilgilendirmez" dedi. aradan birkaç gün geçti dün bir bankadan gelen onu da ilgilendiren mesajı direk yolladım. akşam iş yerime geldi sigara içtik beraber. bana "bir daha kimsenin lafıyla beni yargılama onlar iş arkadaşım bütün günüm onlarla geçiyor ben ne dersem o ben sana diyorum zaten seninle yaşadıklarımı kimseyle yaşayamam ama öylesine kafa dağıtmak için birileriyle oraya buraya gidebilirim diye" dedi. beni aramaman gerek sen aklıma gelmediğinde aramadığında seni görmediğimde iyiyim ama aksi olduğunda geriliyorum dedi. niye ben senin düşmanın mıyım? dedim sinirlerim bozuluyo işte dedi.
ben böyle iyiyim işime konsantre olabiliyorum bi karar alırken sen ne dersin kavga eder miyiz diye düşünmüyorum kafam rahat, bir gün bir araya geleceksek arayan ben olacağım sen de kabul edersen edersin dedi. ne hissettiğini söylesene dedim söylemeyeceğim dedi. sonra gitti.

sizce dönecek mi kızlar? ne yapmalıyım?

, bir gün bir araya geleceksek arayan ben olacağım sen de kabul edersen edersin dedi. ne hissettiğini söylesene dedim söylemeyeceğim dedi. sonra gitti.

sizce dönecek mi kızlar? ne yapmalıyım?

"bir gn bir araya geleceksek,senden daha iyisini bulamadığımdan,yalniz kalmak istemedigimden dönebilirim" demek istemis.
erkekler böyle sırf donecek kapıları olması icin "seviyorum ama cok sktın,bunalttın,hatta sen soyle yaptın boyle yaptın"deyıp karsı tarafı
sucluyorlar. cok uyanıklar ama çözduk artık valla. bence donse de sen ısteme. onun bi tarafını da kaldırma bence arayp sordukca
kendılerını bır sey zannedıyorlar bunlar erkeklerin canı cehenneme ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…