arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Erkek arkadaşım geçen sene çok az aramaya önemsememeye başlamıştı..bir gün ayrıldık..on gün sonra döndü,barıştık..on gün on yıl gibiydi,beklemek çok kötü,ayrılığı kabul edememek,hala o var gibi davranmak..kısa sürdü allahtan bizimkisi,bekleyen arkadaşlara,hala ümidi olanlara allah sabır versin..

Son düzenleme:
Bizim en uzun ayrılığımız 8 gün olmuştu 6 yıl boyunca
bu ayrılık bitmez bitti diyeli 1 ay 10 gün oldu iki haftadır da hiç görüşmüyoruz ama biliyorum dönmeyecek bitirdi tamamen
umut etmeyeyim diyorum bekliyorum aptal gibi

Olmaz mı yaa ben ilk aşkımdan çok çekmiştim hep herşeyi kabul ettim ama biz sonra ayrıldık ama ben yeter bu ne böyle dedim ve bütün irtibatımı kopardım.ailesinide tanıyodum ve aynı lisede okudugumuz için arkadaslarımızda ortaktı.buna ragmen arkadasları ailesini ve kendinisi tamamen hayatımdan cıkardım.çok zor oldu ama direndim.bir süre sonra bana ulaştı barışmadım 1 yıl sonra tekrar hortladı hatt ayrıldıktan sonra 4 yıl boyunca her sene bi kere hortladı ama barısmadım.annesini araya soktu barışmadım.yalvarmalar neler neler ama hiç dönmedim...iyikide dönmemişim şimdi cok huzurlu ve mutlu bi ilişkim var...buarada 2,5 yıllık bi ilişkiydi ama ayrıl barış bi kere bile yıldönümü kutlamadık

Son düzenleme:
bizde dün gece ayrıldık gözüm arada bir telefona takılsa da hayırlısı olsun diyip duruyorum içimden..

Var tabii..
3 yıllık bir ilişkim bitti o bitirdi ailesinin istemedigini bahane ederek,üstüne ayrıldıktan 1 hafta sonra nişanlandı cok acı cektim cokk her gece o yastıgım sırılsıklam olurdu ağlamaktan rabbim ya onu aklımdan al yada geri dönsün diyordum..Taa ki nişan fotograflarında onu gülerken görene kadar ..
O an içimde hersey bitti nefrete dönüştü herşey cünkü bana ailesinin istegiyle oldugunu söyledi herseyin..Her neyse aradan yaklaşık 1 sene geçti çalıştığım yerde birisiyle tanıştım arkadaşlık derken sevgili olduk onunla 1. haftamız bitti tam o aradı bana bir şans ver daha,aylarca onun için dua edip geri dönsün diye istedigim kişiyi reddettim o şansı sen coktan kaybettin diyerek..Git sevgili nişanlına beni kim için terk ettiysen git ona dedim ben o defteri coktan kapattım sen acma bir daha dedim..Nişanlım felan yok artık attım nişanı demiştim atıcam diye sana dedi yok artık..Umrumda bile değil sen nişanlı olmayabilirsin ama ben nişanlanmak üzereyim dedim (Yalan söyledim tabii) İnanmadı ilk basta sonra ikna oldu tek istegim mutlu olman bensiz olsada yeterki mutlu ol,ama ben sensiz olamıycam bunu bil senin ahlarını cekcem biliyorum dedi ..kapattık öyle daha da aramadı öyle bitti ..

ohhhh en iyisini yapmışsın hak etmiş
mutlu musun şimdi peki

ohhhh en iyisini yapmışsın hak etmiş
mutlu musun şimdi peki

Allaha şükürler olsun canım çok mutluyum,gerçekten aklımda bir şüphe bile bırakmayan bir insanla beraberim ailesine bile ilk günden actı konuyu ne gizlisi ne saklısı var ..Rabbim kimseyi aşk acısıyla sınamasın,inşallah herkes gönülden sevdiği kişiyle beraber olur

çok sevindim canım Allahım bana da nasip etsin inşallah
benim de 6 yıllık ilişkim biteli iki ay oldu canım çok yanıyor sorma

çok sevindim canım Allahım bana da nasip etsin inşallah
benim de 6 yıllık ilişkim biteli iki ay oldu canım çok yanıyor sorma

Canım yaa seni öyle iyi anlıyorum ki insan boşa geçen senelerine bile yanamıyo yeter ki acı çekmiyim artık diyo,ama merak etme sen içten inan ve rabbimin adaletine güven,çok dua ettim onu unutturacak birisi cıksın diye onu hiç unutamam sanıyordum ki ama yanılmışım herkes mutlu olmayı hak ediyor ve zamanı geldiginde de o mutlulugu buluyor emin ol

ben de çok dua ediyorum
bir kaza geçirsem silinse hafızam unutsam diyorum iki aydır yedim bitirdim kendimi ama döneceğine dair bir şey yok içimde

Döndü döndü de ne oldu.duygularıma yenildim yine..
Bir adam hiç mi değişmez yahu hep aynı...Tam unutmuşken yine acı çekicem,bile bile yaktım kendimi tekrar kabul ederek.
Bilerek mi yapıyo bana acı çektirmek mi niyeti anlamıyorum ki 5 aydan sonra..
Şimdi daha ağır geliyor herşey..Yoruldu martık bıktım,dilim de varmıyor ayrılalım demeye.Bir adama nasıl 3 gün ulaşılmaz sonra da hiçbirşey olmamış gibi davranır yahu bu kadar mı yüzsüz olunur..bıktım artık kalbime söz geçirmek ve onu tamamen silmek istiyorum hayatımdan..zaten 1 haftası var üniversite okuduğu şehre dönüyor.ondan 1 hafta sonra da ben dönüyorum..off off.

benimkide dönmüştü.ama olmadı.bu gibi durumlarda ilişkiye bağlı olup olmayacağı.

bunun dışında üniversitedeki sevgilim dönmedi ama yıllar sonra beni faceden bulmuştu ve sana yaşattığım olumsuzluklar için özür dilerim diye yazmıştı.

bu hayatta her şey mümkün

dönüyorlar genelde ama gitme nedenlerine de bağlı
giden kişi ne istediğini bilmiyorsa, gelgitler çok yaşıyorsa yol vermek lazım galiba
bu kişiler dönse ne olur ki insan nası tekrar güvenipte hayatına alabilir

geçenlerde ailemle oturuyorum. telefonuma çağrı geldi. daha sonra ise mesaj. baktım sen kazandın yazıyordu. sanki ben onun için ihaleye girdim de onu almaya ben hak kazanmışım gibi sen kazandın yazıyo

geçenlerde ailemle oturuyorum. telefonuma çağrı geldi. daha sonra ise mesaj. baktım sen kazandın yazıyordu. sanki ben onun için ihaleye girdim de onu almaya ben hak kazanmışım gibi sen kazandın yazıyo

ne kadar olmuştu ayrılalı:26:

1 ya da 2 ay kadar oldu sanırım. istediği kadar gelsin ya da mesaj atsın artık sokakta ki herhangi biri

gülmekten kırılıyorum ya inanaır mısınz 7 yıl önce bir iki kere telefonda konuştuğum yani tam bir çıkma olmamıştı ama bir şeyler olacak gibiydi
yok artık dedim ya bugün tesadüfen karşılaştık şimdi de telefonda konuştuk yok artık dedim yaaa 7 yıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…