Var tabii..
3 yıllık bir ilişkim bitti o bitirdi ailesinin istemedigini bahane ederek,üstüne ayrıldıktan 1 hafta sonra nişanlandı cok acı cektim cokk her gece o yastıgım sırılsıklam olurdu ağlamaktan rabbim ya onu aklımdan al yada geri dönsün diyordum..Taa ki nişan fotograflarında onu gülerken görene kadar ..
O an içimde hersey bitti nefrete dönüştü herşey cünkü bana ailesinin istegiyle oldugunu söyledi herseyin..Her neyse aradan yaklaşık 1 sene geçti çalıştığım yerde birisiyle tanıştım arkadaşlık derken sevgili olduk onunla 1. haftamız bitti tam o aradı bana bir şans ver daha,aylarca onun için dua edip geri dönsün diye istedigim kişiyi reddettim o şansı sen coktan kaybettin diyerek..Git sevgili nişanlına beni kim için terk ettiysen git ona dedim ben o defteri coktan kapattım sen acma bir daha dedim..Nişanlım felan yok artık attım nişanı demiştim atıcam diye sana dedi yok artık..Umrumda bile değil sen nişanlı olmayabilirsin ama ben nişanlanmak üzereyim dedim (Yalan söyledim tabii) İnanmadı ilk basta sonra ikna oldu tek istegim mutlu olman bensiz olsada yeterki mutlu ol,ama ben sensiz olamıycam bunu bil senin ahlarını cekcem biliyorum dedi ..kapattık öyle daha da aramadı öyle bitti ..
ohhhh en iyisini yapmışsın hak etmiş
mutlu musun şimdi peki
Allaha şükürler olsun canım çok mutluyum,gerçekten aklımda bir şüphe bile bırakmayan bir insanla beraberim ailesine bile ilk günden actı konuyu ne gizlisi ne saklısı var ..Rabbim kimseyi aşk acısıyla sınamasın,inşallah herkes gönülden sevdiği kişiyle beraber olur
çok sevindim canım Allahım bana da nasip etsin inşallah
benim de 6 yıllık ilişkim biteli iki ay oldu canım çok yanıyor sorma
Canım yaa seni öyle iyi anlıyorum ki insan boşa geçen senelerine bile yanamıyo yeter ki acı çekmiyim artık diyo,ama merak etme sen içten inan ve rabbimin adaletine güven,çok dua ettim onu unutturacak birisi cıksın diye onu hiç unutamam sanıyordum ki ama yanılmışım herkes mutlu olmayı hak ediyor ve zamanı geldiginde de o mutlulugu buluyor emin ol
geçenlerde ailemle oturuyorum. telefonuma çağrı geldi. daha sonra ise mesaj. baktım sen kazandın yazıyordu. sanki ben onun için ihaleye girdim de onu almaya ben hak kazanmışım gibi sen kazandın yazıyo
geçenlerde ailemle oturuyorum. Telefonuma çağrı geldi. Daha sonra ise mesaj. Baktım sen kazandın yazıyordu. Sanki ben onun için ihaleye girdim de onu almaya ben hak kazanmışım gibi sen kazandın yazıyo
komik:):):):):)