Var tabii..
3 yıllık bir ilişkim bitti o bitirdi ailesinin istemedigini bahane ederek,üstüne ayrıldıktan 1 hafta sonra nişanlandı cok acı cektim cokk her gece o yastıgım sırılsıklam olurdu ağlamaktan rabbim ya onu aklımdan al yada geri dönsün diyordum..Taa ki nişan fotograflarında onu gülerken görene kadar ..
O an içimde hersey bitti nefrete dönüştü herşey cünkü bana ailesinin istegiyle oldugunu söyledi herseyin..Her neyse aradan yaklaşık 1 sene geçti çalıştığım yerde birisiyle tanıştım arkadaşlık derken sevgili olduk onunla 1. haftamız bitti tam o aradı bana bir şans ver daha,aylarca onun için dua edip geri dönsün diye istedigim kişiyi reddettim o şansı sen coktan kaybettin diyerek..Git sevgili nişanlına beni kim için terk ettiysen git ona dedim ben o defteri coktan kapattım sen acma bir daha dedim..Nişanlım felan yok artık attım nişanı demiştim atıcam diye sana dedi yok artık..Umrumda bile değil sen nişanlı olmayabilirsin ama ben nişanlanmak üzereyim dedim (Yalan söyledim tabii) İnanmadı ilk basta sonra ikna oldu tek istegim mutlu olman bensiz olsada yeterki mutlu ol,ama ben sensiz olamıycam bunu bil senin ahlarını cekcem biliyorum dedi ..kapattık öyle daha da aramadı öyle bitti ..