bencede geLinLikciLere danısman karar vermen noktasında sana cok büyük bi yardımı oLacak.
gecen hafta begendigim 2modeLin cıktısını aLıp gittim diktirmeyi düsündügüm yere.
tasarımcı inceLedi ve getirdigim modeLde degismesi gereken noktaLar oLdugunu,vücut yapıma uygun oLan tarzı örnekLendirerek bana yoL gösterdi.
beLirLedigin modeLLer ne kadarsa aL cıktısını,bu isin uzmanıyLa beraber en uygununa kadar ver,daha sagLıkLı oLacagına eminim yerimseniben
canım boyum normal,1.67 nısanlımın da 1.85 topuklu gıymem gerekecek bıdeeğer boyun biraz uzunsa 1. gelinlik çok güzel bence
canımmmmm cok teşekkur ederım benım yukledıgım resım de hıcbısey belli olmuyoropuyorumnanaktandu bunlar super kararsızlıgım azalmaya baslıyor sanki sayende cok mersi ve kesınlıkle uzun duvak =)opuyorumnanaktan
bende 3.cüyü beğendim ama en son resimdeki gelinlikte güzel duruyor en alt etek kısmı olmasa daha da hoş durur CADIARZU umarım içine sinen bir gelinlik bulabilirsin şimdiden mutluluklara.s.
3.gelinliğin aynısını arkdasım giymişti bence çok hoş. çok güzel durmuştu:)
buyuk bir ihtimal benim kararım da ondan yana olacak:smiley-cool:
çok mersi canımcım en hayırlısı en guzelı basına:Saruboceq:=)dıktırdıgm de fotografını buraya koymak ıcın sabırsızlanıyorum acıkcası=)sevindim canım çünkü çok hoşuma gitti eminim sana da çok yakşır ;} mutluluklar güzelim.. herşey gönlünce olsun İNLŞAAALLLAAAHHH
bende 1. gelinligi cok begendim (Pronovias), gercekten farkli olmus ama 1. olmazsa da 3.de gayet güzel
ben de 2 si arasında gelgitler yasıyorum ama 1 agır basıyo=)teşekkurler bu arada canımcımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?