Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

buda orijinali canmm..arkadanda wardı fotosu ama oda eklenmıo

Eklentiler

• $deusto.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
tmyy 2 gun snrada benmm dugunummm mutlulukalrr canımmm.. benmde fikrım yine deişmezse o olurr zaten bidaha deiştrrsem askım cıldırrrrr kaydirigubbakcemile

bunun üst kısmının işlemeleri daha farklı galiba uzun duvak cok hoş duruyor ama rahat edebılır miyim acaba bilmiyorumkismile

ewet farklı cnm zaten diktirenler kendi istedigne begenisine gore deiştrmişler biraz ama genel olarak aynı..walla onu bende dusunmustumde benm gelınlıkcım dedi ki salona girerken filan uzun duwakla gir sonra baktın rahat edemıosun kısa duwakta yapalım onu tak dedi ben ole yaptım dedi..benmde uzun duwak cok housma gidıo dıs mekan cekımlernde filkanda cok gusel duruo sırf onun için ole yaptrcam :) ama tak deiştr filan cokmu zahmetlı olur bilmıorum kadın tawsiye ettgine gore zor da deildr heralde

canım dediğin gibi uzun duvak girişte çok asil gösteriyor ben de bi danışayım gelinlikçime aslında mantıklı çok teşekkürler canım=)opuyorumnanaktan

kızlar uzun duvaktan vazgecmeyin bende 5 metre duvak yaptıracaktım tasıyamazsın fln herkes bi laf söyledi 2 metre yaptırdım hissetmedim bile cok hafif tül zaten bence uzun duvak yaptırın cok guzel duruyor
ezgi karar verdiniz galiba dıs mekana nişanlım istemiyor fln demiştin ama ikna et bencezemuszemus

tülün hafifliği değilde uzun olunca mılletten nasıl sakınırım dusuncesı var ama ben yıne de uzun da takılı kaldım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…