• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Arkadaşlar gelin saçı arıyorum bi türlü beğenemiyorum :(

funda38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2007
6.419
0
0
Diğer
yukardan toplatıp taç taktırmayı düşünüyorum ama tam istediğim modeli bulamadım yardım ederseniz sevinirim:1hug:

teşekkürler tatlım sen hangisine karar verdin aslında ben internetten iki model buldum ama karar veremiyorumbilmiyorumkismile

2.si daha ii gbi... ama unutmaki ben sevmiyoeum böle sımsıkı dik topuzları.... ama sn kendine hangisini yalıştırısan en güsel odur elbette :))))))))))

5978.jpg

bende bunu beğendim canım ..:))))

yok ya o kuaförüne bağlı bişey bence... ki ben yemeğe bilmem neye giderken fönden başka bişey kullanan bi insan değilim... bunuda beğendim....

yine de teşk ederim fikrin için...

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim opuyorumnanaktan semu bence o hemen dağılacak bi model ama yinede sen bilirsin yerimseniben

birsürü kişi görüntülemiş sadece bi kaç kişi yorum yapmış bu forumda zaten bi çok kişi sadece kendi arkadaşlarına yorum yapıyor çok yanlış:kızgın:

kesinlikle böyle düşünmemelisin... bir sürü topic var bunlarla ilgili bence onlarda araştıramlı beğendiklerini burda göstermelisin.. ve sonra kızların bu daha güsel yada bu böle olsa daha ii olur gbi yorumlarını beklemelisin... çünkü kimse senn nasıl bi saç istediğini bilemez...

ama ben 2 seçenek sundum sizce hangisi daha güzel diye doğru düzgün kimse yorum yazmadı.. fikir sordum sonuçta ben.. az çok nasıl bişey düşündüğüm ise ortada..neyse zaten benim yaptığım saçmalık birsürü yakın arkadaşım varken hiç tanımadığım insanlara fikir sormam saçmalıktan başka bişey değil :dilcikar:

öyle yapıcam zaten zemuszemus.. ben özellikle denedim.. ben buraya uzun zamandır üyeyim takip ediyorum herkesi az çok biliyorum farkettiysen ilkkez bişey ekliyorum yerimseniben

Back