Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıArkadaşlar gelin saçı arıyorum bi türlü beğenemiyorum :(
bu model çok güzel ama gelin başı için uygun değil bence..
çok gevşek bir topuz, 2 hoplamada oynamada dağılır gibi geliyor..
ben genelde gece yemeklerde düğünlerde bu tarz toplatıyorum.
kesinlikle böyle düşünmemelisin... bir sürü topic var bunlarla ilgili bence onlarda araştıramlı beğendiklerini burda göstermelisin.. ve sonra kızların bu daha güsel yada bu böle olsa daha ii olur gbi yorumlarını beklemelisin... çünkü kimse senn nasıl bi saç istediğini bilemez...
ama ben 2 seçenek sundum sizce hangisi daha güzel diye doğru düzgün kimse yorum yazmadı.. fikir sordum sonuçta ben.. az çok nasıl bişey düşündüğüm ise ortada..neyse zaten benim yaptığım saçmalık birsürü yakın arkadaşım varken hiç tanımadığım insanlara fikir sormam saçmalıktan başka bişey değil :dilcikar:
öyle yapıcam zaten zemuszemus.. ben özellikle denedim.. ben buraya uzun zamandır üyeyim takip ediyorum herkesi az çok biliyorum farkettiysen ilkkez bişey ekliyorum yerimseniben