Bende yazarken bunaldim valla . Ben ya hic birsey yapmamak yada pastayla parfum almak isOkurken bunaldım, parfüme gerek yok bi pasta alın al hediye diye verin yeter bence
Emin degilim gelmesjne 1 saat kaldi birazdan cocugu uyutacagim o zman markete gidip gitmemeye karar verecegim 2 defa aradi kendisi sebi seviyorum ozur ddilerim vs emin olamiyorumNe yapacaksınız karar verdiniz mi doğum günü ile ilgili ?
Bakim yapip sac yapacak keyfim yok inanin gecen bir yakinim sacini boyatms esimde cok begendi bana sana cok yakisir sende bu renk boyat dedi soyledigim tek sey benim neyime sac boyatmak hic bir seye hevesim yok bombos yasiyorum . Herzaman ciftlere ozendim ama olmadiOna kafa yordugunuz zamanlarda kalkın bakım yapın, saçınızı yapın makyaj yapın. Arkadaslarinizla eğlenceli sohbetler edin. Meditasyon yapın. Açın şarkı söyleyin. Size şikayet etmeye mi başladı, bir sorun yok ben memnunum diyin dinlemeyin.
İstediği kadar özür dilesin davranışlarını değiştirmedikten sonra farketmezBende yazarken bunaldim valla . Ben ya hic birsey yapmamak yada pastayla parfum almak is
Emin degilim gelmesjne 1 saat kaldi birazdan cocugu uyutacagim o zman markete gidip gitmemeye karar verecegim 2 defa aradi kendisi sebi seviyorum ozur ddilerim vs emin olamiyorum
Yanlış düşünüyorsunuz. Siz kendiniz için yapacaksınız eşiniz için değil.Bakim yapip sac yapacak keyfim yok inanin gecen bir yakinim sacini boyatms esimde cok begendi bana sana cok yakisir sende bu renk boyat dedi soyledigim tek sey benim neyime sac boyatmak hic bir seye hevesim yok bombos yasiyorum . Herzaman ciftlere ozendim ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?