Arkadaslar fikrinize acil ihtiyacim var

Nisanliyken dogum gununu kutlamayan adamla niye evlendin ki adamin ne mal oldugu belliymis
Hep kendine istiyor ,umursamayin yokmus gibi davranin oyle ortada kalsin

bence almayın onun size yaptığını yapın bir pasta bir doğm gunun kutlu olsun mesajı tamam işte.size ilgisiz davranışı hakkındada 1 hafta sizde ona aynı şekılde davranın belki farkına varır çeki düzen verir davranışlarına.henüz 3 senelik evliyken böyle ilgisiz olunurmu yani 10 sene sonra tamamen irtibatı keser herlde

Yani şu kahvalti kismina takildim ben dogrusu tamam esinize hazirlamiyorsunuz cocuk var ev temizleniyor anladim da siz kendinizedemi kahvalti hazirlamiyorsunuz? Cocuk var diyorsunuz o cocuk sabahlari ne yiyor hazirlanmiyorsa? Kahvalti günün en önemli ögunu yapilmasi gerekli. Esiniz icin degil kendiniz icinde degil cocugunuz icin hazirlamalisiniz.

Merhaba konu sahibi nasılsınız merak ettim ne yaptınız?
Ben olsam kutlamazdım empati kuramayan bir adam ancak yaşayarak anlar yaşattığını.
UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR SEVGİLER

Utanmadan bir de hediye istiyorum demis. Kutlama tabi ki gecmiste kutladiklarima say de eline telefonu al otur

Bende bir tene vardı bu tipten bana gelince para yok ama içkisine sigarasına var...
Benim aldığım hediyeyi beğenmeyip bana fırlatıp sonraki doğum gününde hediye bekleyen.
Benim doğum günümde hediye alamadım param yok, hediye almadım zaten beğenmezsin diyen her zaman bir bahanesi olan...

Sabah 7 de gidiyor cocukla ben saat 11 den asagi uyanmiyoruz uyaninca yiyoruz

Bugun orkide almis ozur dilemek icin tatliya bagladik konuyu

Bugun cicek almis ozur diledi baristik bende o gelmeden cuzdan ve kemer aldim

Sabah 7 de gidiyor cocukla ben saat 11 den asagi uyanmiyoruz uyaninca yiyoruz
11 mi biz 11 de ögle yemegi yiyoruz cocuklarla. Bence bian önce düzen kurun evinizde uyku duzeni cocugun gelisimi acisindan cok onemli. Hem duzen olunca sizde cok rahat ediceksiniz emin olun. Ileride okula baslayincada erken kalkmaya zorlanmaz hem.

Biz halimizden memnunuz sagolun tavsiye icin

İlgi beklemek tabi ki hakkınız. Ama diğer konular çok basit detaylar.

D.günü için de sadece pasta alın öylesine kutlayın sıradan bir şekilde.

sana sert ve kaba gelebilir ama
birincisi kahvalti hazirlayin kahvalti onemsiz gelebilir ama aile danismanina bile gitseniz ayni seyi soylecek mutlu evli ciftlerin cogu kahvalti masasinda dertlestigi icin mutlu

ikincisi adam okuz olabilir yapmiyorsa zorlama sende kutlamak zorunda degilsin gozune sokarak kutlayarak birsey yapmis olmazsin boyle seyler karsilikli olmak zorunda degilki

Ve ucuncusu en son esine bu kadar trip atma ugrasma biraz kendini naza cek sen boyle ustune dustukce o kendini bir halt saniyor sallama unutma sen takmazsan o seni takar

Ya ben şeye takıldım cocugu uyutup evde birakip disari cikmasaniz? Dunyanin binbir turlu hali var ben cok tedirgin olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…