• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

Yası geckın bayanların bu devırde 2.evlılık sansı..

• Var

OY: 67 83,8%
  • Yok

OY: 13 16,3%

• Ankete Katılan
    80

Swan-85

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
622
310
23
Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

tabiki sans var ama
ayni sartlarda biri olursa daha kolay olur belki
yani sizin ikinci evlilikse onunda oyle olucak belki çocugu bile olabilir vs
yani kirterlerde biraz degisiklik yapmaniza gerekebilir
Allah hayirli insanlarla karislastirsin

Ben 39 arkadaşım 43unde 2 cocuksuz dul egıtımlı halı vaktı yerınde hos bayanız...ben ayrılalı 5 yıl arkadaşım ayrılalı yaklaşık 1 yıl oldu...secıcıyızde mesela kendımıze benzer ozellıklerde ve akran arıyoruz...bu yaslardan sonra oyle 8-10 yas buyuk haylı yası geckın bır beyle de ızdıvac düşünmüyoruz..bır anca bız de bebeklerımızı kucaklarımıza almak ıstıyor evlat ve huzurlu yuva hasretıyle yanıp tutusuyoruz..ne dersınız bızım gıbılerın tekrar yuva kurma sansı olabılır mı? ozellıkle dıger arkadaşım cok dert edıyor bu durumu..

tabiki sans var ama
ayni sartlarda biri olursa daha kolay olur belki
yani sizin ikinci evlilikse onunda oyle olucak belki çocugu bile olabilir vs
yani kirterlerde biraz degisiklik yapmaniza gerekebilir
Allah hayirli insanlarla karislastirsin
Amın canım...Yaradan yar ve yardımcımız olsun hepımızın..

Hoş derken merak ettim sizi simdi:KK53:

Ben de 29 yaşında boşanmış bir kadınım. 4 yıl oldu boşanalı ama karşıma düzgün biri çıkmadı. Açıkçası ben yeniden evleneceğimi hiç sanmıyorum. İnsanlar birinciyi bulamıyor. Üstelik toplum bu kadar sığ ve yobaz düşünürken bizim gibi boşanmış kadınların pek şansı olmadığı düşüncesindeyim.

Ben de 29 yaşında boşanmış bir kadınım. 4 yıl oldu boşanalı ama karşıma düzgün biri çıkmadı. Açıkçası ben yeniden evleneceğimi hiç sanmıyorum. İnsanlar birinciyi bulamıyor. Üstelik toplum bu kadar sığ ve yobaz düşünürken bizim gibi boşanmış kadınların pek şansı olmadığı düşüncesindeyim.
Ahh güzel kader yoldaşım; ne güzel demıssın..bızler de aynı senın gıbı düşünüyoruz aslında..zaman dedıgın gıbı mutlu bır ızdıvac kurmak cok talıhsız bır zaman..

Bu gıdısatla ozellıkle arkadaşım hatta ben bıle evlat ozlemıyle tum bır omru yalnız tuketmeyı garantıledık sankı.:(

Burada geçenlerde 19 yaşında bir kızacağız birkaç tane sevgilisi olduğundan falan bahsetti, buradaki ablalarının başına bir çelenk takmadığı kalmıştı. Aldatma meşru görülmüştü resmen. Erkek milletinin hali de ortada. Böyle bir ortamda erkeklerin ve kadınların evlenmekten korkması normal değil mi?

Dua edin inşallah hayırlı nasipleriniz çıkar seçici olmaniz iyi iyi yanlış insan olacağına hiç olmasin daha iyi :) eşe dosta haber verebilirsiniz illaki bi alıcı cikarr

Aynen..al benden de o kadar..olmadı arkadaşımla aynı evde yasayacagız..bılemıyorum sonkı yasal düzenleme nedır fakat; egerki; artık bekarların da evlat edınebılecegı yönünde bır yasal düzenleme getırıldıyse neden olmasın? hem cok da hayırsever bır ıs olur..

Böyle konu açınca burdakiler hemen gelip amma erkek meraklısısınız diye ahkam kesiyorlar. Ama bu durumu yaşamayan bilemez. Hiç evlenmemiş olsaydım ama yine de evlenemeseydim bu kadar üzülmezdim. Ama bir pisliğin gelip hayatının içine etmesi o kadar üzücü ki. Üstelik ne kadar güzel, genç ve hanımefendi olduğunun bir önemi yok. Toplum hemen yapıştırıyor etiketi, bu boşanmış, şöyle böyle.

Ya asıl sıkıntı; 2mızın de aılelerımız bızlerın evlenmeyısımızı cok da dert etmıyorlar..oyle bırılerını bakındıkları falan yok..belkı de ısın gercegınde bu yastan sonra evlenmemize de sıcak bakmıyor rısklı goruyorlardır..

Aynen..al benden de o kadar..olmadı arkadaşımla aynı evde yasayacagız..bılemıyorum sonkı yasal düzenleme nedır fakat; egerki; artık bekarların da evlat edınebılecegı yönünde bır yasal düzenleme getırıldıyse neden olmasın? hem cok da hayırsever bır ıs olur..
Öyle bi düzenleme var evlat edinebilirsiniz bildiğim kadarıyla.Bi araştırın isterseniz

Back