- 11 Aralık 2018
- 39.650
- 245.664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tencere kapakmışsınız aslında, umarım tekrar barışırsınız..Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Hikayeden çok sizin gibilerin eğitimci olmasına üzüldüm.Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Soğumuşsunuz başkasına gönlünüz kayıyor ayrılınArkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Diyecek bir şey bulamıyorum cidden Allah ıslah etsin !Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Ayrılsana kardeşim ne diye sevgilinin yaninda başka erkege bakıyorsun.Madem başka birinden hoşlanıyorsun ne diye bu erkegide çıldırtıyorsun illa kavgami etsinler?Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Eski sevgiliniz aşırı kötü,buna boyun eğmişsiniz.Bile bile cekmişsiniz.Yetmez dimi!!!!!!! normal ayrılmak varken elin adamlarına salça olmuşsunuz inatla bakmak hemde sevgilinizin yanında. Aslında ayrılmayın ikinizde birbirinize uygunsunuz Düzgün insanların hayatına girip mahvetmeyin .......Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim
Eeee ablacım burda ki derdi anlayamadım.Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde okulda çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı maddi manevi hep yanında oldum ama her ağır tartışmada hakaret küfür değer ilgi yok öyle baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. Bı yılın sonunda ayrıldım ondan değişecem dedi maddi manevi sorunları vardi.barıştık ama değişmedi.ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum bakmasam da gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim elimde olmuyirdu.bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. Yanlış bişey var ortada dedi.belki ilgisiz bıraktım diye öyle oldu dedi ama devam etme dedi uyardı beni. o süreçte ilgilendi.ben baktım yine.iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. Sen mudur yardımcısına bakiyorsun belki o da senin ona baktığını farkedip sevgilisi bana bakıyor diyecek dedi ben ondan hesap soramam suçu yok sen durmuyorsun dedi. Benden dolayı adama dışarda zarar vermeyi bile dusundu adamın suçu olmadığı halde.beni aldattın dedi. Gözümün önünde yanımda bakıyorsun ona dedi.ben kaldiramam dedi.seni ailemle tanıştırdım evlenecektik dedi. bi yıla yakın kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı benden.mesele bu değil dedim zaten ben yorulmuştum dedim tükenmiştim dedim o adama bağlama dedim o adam vesile oldu dedim aldatmadim dedim