• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlan da iyi sabır varmış.. Bu küfürlere ben izahat bile yapmazdım. Belli ki oğlanı cidden biktirmissin. Açık kapı bırakmış bı de. Ben olsam tekmeyi sallardim sana

Tamam suçluyum ama geçen ben aramıştım bu sefer ben arayamam yeter artık
Sen arama zaten.Ararsan şayet : Bu kez hızını alamayıp,adamın alış veris yaptigi marketin sahibinin kızına kadar soversin gibime geliyor. :/
Yineliyorum,sen kufurun Steve jobs'susun :/

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Bir kadına hiç yakışmayan bir üslubunuz ve diliniz var adamsa size değer vermiş görünüyor kusura bakmayın ama iyi bile dayanmış ben okurken utandım ayıp bir kere

Bende ağlamaktan başım ağrıdı ya bir sene de bayağı yaşanmışlık var tamam her konuda çok kötü ama sevdim işte oda belki seviyordu bilmiyorum . Hep akşamları yanıma gelirdi muhabbet ederdik . İnşallah yazar sağolun çok teşekkür ederim. Ben sinirlenince ağzım bozuluyor tutamıyorum . En iyisi bi daha küfür etmem
E bir zahmet etme o en öyle ara mahalle apacileri gibi?

Ne kadar terbiyesiz birisin.
Keşke daha katmerli küfürlerle dönüş yapsaymış ama iyi hadi senden kibarmış çocuk.
Değişik bir tipsin zorunlualan.
Kınamak istemiyorum başıma falan gelirsin kız çocuğum var. O derece...

Siz sürekli bu şekilde yazıyor kimsenin söylediklerine aldiris etmiyorsunuz ki.yine yazmışsınız yine aldırış etmeyip bildiginizi okumaya devam edeceksiniz.oyle olmasaydı şayet çok önceki paylaşımlarınızı size söylenenlere biraz olsun kulak asardiniz.

Staj yaptıgım yerdeki kişiyi ekledim diye sevgilisinin sizinki gibi şeyler yazdığını görsem bir tarafımla gülerim herhalde. Herkes sevgilinizin peşinde sanıyorsunuz galiba. Sözleriniz üslubunuz tavırlarınız çekilmez. İlişki dediğin huzur verir bu ne yav.

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Neyse kurtuldun,eve yağ almıyordu:)))))

haklısınız mehtap hanım.bence de seviyor
Hahahha haklı tabiki
Şimdi gerçeği gördük ve ufkumuz genişledi demek ki neymiş
Fazla çaba boşaymış biri gelir bütün doğru bildiklerini yok edermiş ceYcey bize haklısın demek düşer :KK70:
Kendimi de alıntı yapayım 30 nisan da üye olmuş mehtap hanım ay Mehtap hanım bizim aylardır çözemediğimiz konuyu çözdü...Şuan darallar geldi nerelere gidem 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X