• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

amin cnm.ablamlar memlekete gezmeye gitmişlerdi.memleket dönüşü eve gelmişler camı açmış hava girsin diye sonra çocukları alıp parka gezmeye götürmüş.dönüşte markete girmiş yemeklik bişeyler almaya ,eve gelince direk mutfağa girmiş, odadaki camın açık olduğunu unutmuş yemek hazırlığı yaparken, oğlu gelmiş anne karnım aç demiş, oda tamam sen geç içeri otur hemen hazırlıcam oğlum demiş, oğlanın huyu da evde saklambaç oynamak sürekli saklanır .sonra yemeğe çağırımışla çocuktan ses yok koltukların arkasına bakmışlar yok aramışlar ses yok sonra bakmışlar ki cam açık sineklik açık aşağa bakmışlar çocuk yerde betona düşmüş feryat figan iniyorlar sonra hastanaye götürüyorlar.ablam normalde camı hiç açmaz üsten açar ama işte olacağı varmış cnm.allah herkesin evladını korusun

işte insan bir an boş bulunuyor nekadar dikkat edilsede çocuklarda hemen o boşluktan yararlanıyor benimde 3;5 yaşında yeğenim var 6. katta oturuyorlar hep kardaşime söylüyorum aman bir yeri açma çok korkuyorum ama açmadanda olmuyor işte çocuk bu işi belli olmuyor yeğenimde öyle camı açık görsün hemen koşuyor aşağıya bakmak için hep tedirgin oluyor insan . inş yeğeninde en kısa zamanda iyileşir canım hayırlı habelerini bekliyoruz

işte insan bir an boş bulunuyor nekadar dikkat edilsede çocuklarda hemen o boşluktan yararlanıyor benimde 3;5 yaşında yeğenim var 6. katta oturuyorlar hep kardaşime söylüyorum aman bir yeri açma çok korkuyorum ama açmadanda olmuyor işte çocuk bu işi belli olmuyor yeğenimde öyle camı açık görsün hemen koşuyor aşağıya bakmak için hep tedirgin oluyor insan . inş yeğeninde en kısa zamanda iyileşir canım hayırlı habelerini bekliyoruz

inşallh cnm bende ablamadan haber bekilyorum cocukla ilgili, daha yanına girememiş bu gün acil vakalar çokmuş, doktoruyla görüşememiş haber bekliyoruz

pazartesi oğlumuzu uyadırcaklarmış, ablam yine yanına girmiş bugün ve yine elini ayağını oynatmış,doktor hissediyor artık demiş inşallah pazartesi bi aksilik falan olmaz.

pazartesi oğlumuzu uyadırcaklarmış, ablam yine yanına girmiş bugün ve yine elini ayağını oynatmış,doktor hissediyor artık demiş inşallah pazartesi bi aksilik falan olmaz.

inş canım çok sevindim gözünüz aydın allah size bağişlasın acısını göstermesin

Canım çok geçmiş olsun son gelişmeleri bi duydum bi nebze rahatladım valla. İnşallah Allah onu daha uzunn ömürlerle size bağışlar...
Allah yardımcınız olsun :)))

Son düzenleme:

Çok memnun oldum, inşallah Pazartesi ve takip eden günlerde daha da iyi haberlerini alırsınız.

şu anda ne kadar üzüldüğümü anlatamam kelime bulmakta bile zorlanıyorum o kadar iyi anlıyorumki seni ve ablanı mübarek günlerin hürmetine rabbim o minik canı korusun çok dua edicem emin ol ve kendi sayfamda herkesten dua istiycem şu an iyi haberlerini almayı o kadar istiyorum ki emin ol en az senin kadar canım bol bol dua et kuru dallara can veren Rabbim yeğeninide koruyacaktır lütfen pazartesi günü iyi haberlerle gel bunu çok istiyorum eminim herkes benimle aynı fikirde Allah yardımcınız olsun

allah yardımcınız olsun cnm en kısa zamanda kurtulur inşallah. allah onuda size ve sevdiklerinize bağışlar.işte herşey insanlar için bu dünyada... her an herşey olabilir hiç unmadığımız anda ummadığımız şeyler başımıza geliyor malesef.dualarım sizinle.

İnşallah canım inşallah. Aynen öyle kim düşünebilrdi ki böyle olacağını.. Allah bütün hastalara,zor durumda olanlara yardım etsin.Sağol canım benim.

tşkr ederim arkadaşlarım, sizin dualarınız güzel temennileriniz ve manevi anlamda destek olduğunuz için tşkr ederim pazartesi bekliyoruz inşallah güzel haberler vericem size .umudumuzu kesmiyoruz.allahım sen büyüksün.

Rabbim kimseye evlat acısı vermesin
Biran önce sağlığına kavuşur inşallah
Allah yardımcınız olsun

mrb arkadaşlar, dün gece yeğenim (4 yaşında) 5.kattan düşmüş ve şuan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.biz onun yaşayacağına inanmak istiyoruz dualarımız onunla,allahım kimseyi evlat acıysıyla sınamasın,ilginize tşkr ederim.

ayyyyy okuyunca bi tuhaf oldum geçmiş olsun tabikide dua ederiz cnm yaa ayyyy üzüldüm vallaha billaha yaa

bi haber gelmemiş ve ben çok merak ediyorum ufaklığı
inşallah düzelmiştir durumu yavrumun yaaa
allahım yardım etsin hem o miniğime hemde ailesine

bende merak ediyorum bu gün uyandırcaklardı ne oldu acaba inş güzel haberler alırız

Allah ailesine bağışlasın.Umarım her şey yolunda gider.Bizimde geçenlerde komşumuzun bir buçuk yaşında ki kızı üçüncü kattan düşmüş.Merdiven boşluğundan.Çarpa çarpa indiği için yavaşlamış yavruda iyi olmuş.Ama yine de kolay değil.Bakın şimdi evinde. =) Altı ay dikkat edilmesi gerekiyormuş.Yani demem o ki düzelebilir.Hayat mucizelerle dolu.Rabbim tüm hastalara şifa versin.Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.​

rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin yeğenine
çok geçmiş olsun

inş kötü birşey olmamıştır arkadaş yazmıyor umarım güzel haberler verir

Back