• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

mrb arkadaşlar, dün gece yeğenim (4 yaşında) 5.kattan düşmüş ve şuan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.biz onun yaşayacağına inanmak istiyoruz dualarımız onunla,allahım kimseyi evlat acıysıyla sınamasın,ilginize tşkr ederim.

COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN...TEZ ZAMANDA IYILESIR INSALLAH...ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...ALLAHIM SEN O MINIK YAVRUYU AILESINE BAGISLA YARABBIM...AMINNNN:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin inş en kısa zamanda iyileşir . rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şimdi durumu nasıl acaba :50:

çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin inş en kısa zamanda iyileşir . rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şimdi durumu nasıl acaba :50:

amin demin görüştüm birazdan işten çıkıp hastaneye gidicem durumu aynı koma halinde ama bugün annesi yanına girmiş çocuğun ve doktorlar birazdaha umutlu sözler söylemişler çıkması gereken kan değerlerinde artış varmış istenen bir durummuş. inşallah oğluşumuz gözlerini açsa, bir uyansa hemen müdahele edilcek .

çok üzüldüm, çok geçmiş olsun rabim anasının babasının yüzüne baksın şifa versin, acısını göstermesin canım dua edicem minik kuzunuz için.

küçük çocukken benimde kardeşim 5. kattan düşmüştü ve sadece kolu kırılmıştı
allahım acil şifalar versin bir an önve iyileşir inşallah dualarımız sizinlee

allah anasına babasına bağışlasın çok büyük geçmiş olsun çocuklara bişi olunca hiç dayanamıyorum ben allahım acil şifalar versin yarabbim inşş tez zamanda ii haberlerini alırsınn

amin arkadaşlar amin. bu gün birazdaha umutluyuz,çocuk yavaş yavaş tepki vermeye başlamış ayağını tutmuş ablam, oğlu irkilmiş doktorla iyi bir gelişme demişler inşallah tez zamanda gözlerinide açar.allahım sen büyüksün.

amin arkadaşlar amin. bu gün birazdaha umutluyuz,çocuk yavaş yavaş tepki vermeye başlamış ayağını tutmuş ablam, oğlu irkilmiş doktorla iyi bir gelişme demişler inşallah tez zamanda gözlerinide açar.allahım sen büyüksün.

ayy çok sevindim canım inş bir anönce gözlerini açar sağlığına kavuşur .peki nasıl düşmüş balkondanmı yaz gelince böyle kazalar dahaçok oluyor sıcak dolayısıyla cam kapı açık allah korusun

Allah en kısa zamanda şifasını versin, hayırlarla ayağa kaldırsın inşaAllah....

ayy çok sevindim canım inş bir anönce gözlerini açar sağlığına kavuşur .peki nasıl düşmüş balkondanmı yaz gelince böyle kazalar dahaçok oluyor sıcak dolayısıyla cam kapı açık allah korusun

amin cnm.ablamlar memlekete gezmeye gitmişlerdi.memleket dönüşü eve gelmişler camı açmış hava girsin diye sonra çocukları alıp parka gezmeye götürmüş.dönüşte markete girmiş yemeklik bişeyler almaya ,eve gelince direk mutfağa girmiş, odadaki camın açık olduğunu unutmuş yemek hazırlığı yaparken, oğlu gelmiş anne karnım aç demiş, oda tamam sen geç içeri otur hemen hazırlıcam oğlum demiş, oğlanın huyu da evde saklambaç oynamak sürekli saklanır .sonra yemeğe çağırımışla çocuktan ses yok koltukların arkasına bakmışlar yok aramışlar ses yok sonra bakmışlar ki cam açık sineklik açık aşağa bakmışlar çocuk yerde betona düşmüş feryat figan iniyorlar sonra hastanaye götürüyorlar.ablam normalde camı hiç açmaz üsten açar ama işte olacağı varmış cnm.allah herkesin evladını korusun

Allah yardımcınız olsun,dualarım sizinle.
Benimde kuzenim yoğun bakımda,dualarınızı eksik etmeyin.

Allah yardımcınız olsun,dualarım sizinle.
Benimde kuzenim yoğun bakımda,dualarınızı eksik etmeyin.

amin cümlemize allah şifa versin, bende sizin için dua edicem.kuzeninin nesi var tatlım, nasıl olmuş:(

çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.sizlere de sabır versin.allah yardımcınız olsunn...

Back