Arkadaşlar dua edermisiniz?:(

gerçekten çoook üzüldüm.. allah acil şifalar versin,, dualarımız onunla, iyileşicek inşallah. çok geçmiş olsun

içim parçalandı acınızı taaaaaa türeğimde hissettim çok üzüldüm çok RABBİM onu size annesine bağışlasın inşallah evlatlarımızın saçının 1 teline zarar gelsin istemezken kazalar çok can acıtıcı.

RABBİM hiç bir anneyi evladıyla sınama.

Allahim neolur yardim et, bu cocugu ailesine bagisla..cok uzuldum yaaa, icim parcalandi resmen okurken. Allahim kimseyi evlatla sinamasin insallah.

Allah acil şifa versin onu size bağışlasın bol bol dua edelim inşallah sağ salim çıkar gülümser size..

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin çok üzüldüm allah hiç bir anne babaya evlat acısı göstermesin AMİN

Allah yardımcınız olsun, şifa versin, size ve ailesine bağışlasın yavruyu...

ALLAH sizden razı olsun arkadaşlar, ilginize tşkr ederim allah ta sizin ne muradınız varsa versin inşallah.

Amin canım ,sağol. Kanser canım ,durumu pek iyi değil allah sevdiklerine bağışlar inşallahta,kurtulur.

allah yardımcınız olsun cnm en kısa zamanda kurtulur inşallah. allah onuda size ve sevdiklerinize bağışlar.işte herşey insanlar için bu dünyada... her an herşey olabilir hiç unmadığımız anda ummadığımız şeyler başımıza geliyor malesef.dualarım sizinle.

Allah yardımcısı olsun canım inşallah atlatır Allahtan umut kesilmez Allah kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah. aminn

Allah Acil Şifalar Versin..
Çok Geçmiş Olsun..

Yüce rabbim ailesine ve tüm sevdiklerine bağışlar inşallah...
Allah acil şifalar ve ailesine de büyük sabırlar versin...

Allah yardımcısı olsun canım inşallah atlatır Allahtan umut kesilmez Allah kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah. aminn

amin inşallah yaşının ufak olması büyük bir avantaj, doktorlar bu gün dokunmaya karşı tepki verdiğini söylediler çok mutlu olduk. bizde hiç umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoruz cnm inşallah düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…